تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1708 از 2605 اولاول ... 70812081608165816981704170517061707170817091710171117121718175818082208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,071 به 17,080 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی مرکز توحید هست شهید خازنی؟؟؟؟؟کمکم کنید می خوام اینترنت از مخابرات بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا به خدا بدبختمون کرده این اینترنته مخابرات ، تایم اوت های پی در پی بود ، قطعی کامل هم اضافه شده ، ip از نا کجا آباد به مودم داده ، انگار خارجیه یه سری سایتا به صورت نامعقول اصن بالا نمیاد! whatsapp که به طور کل تعطیل شده سره این آی پی لامصب ...

خدایا خودت کمک کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان ... من خودم رو یک هفته پیش از شر مخابرات راحت کردم و الان دارم از اینترنت پر سرعت 9مگ استفاده میکنم درسته محدودیت حجمی دارم ولی من در کل مصرف ماهیانم زیر 15 گیگ هستش و الان با همون قیمت 512 نامحدود حتی کمی ارزونتر و حجم 13 گیگ از اینترنت لذت می برم ... پیشنهاد میکنم اگر مرکز مخابرات پورت خالی داره روی شرکت های دیگه حتما سوییچ کنید و با اعصاب خودتون بازی نکنید
    منم با این که ترافیک ماهی 30 گیگ و بیشتر دارم، مخابرات رو خالی کردم ، من 1 مگ داشتم از ولی تو بازکردن پیچ و اپلیکیشن های گوشی کلا رو مخ بود .
    Last edited by hosseinmet; 30-01-2016 at 16:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام
    دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
    پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
    اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت مخابرات توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس
    شاتل که نمیتونی بگیری چون منم زارعی ام و هر ماه میزنگم شاتل میگه امکان سرویس نیس به خطتتون
    شهراد هست
    پارس آنلاین و آسیا تک
    مخابرات فاجعهه !!!!

5. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل که نمیتونی بگیری چون منم زارعی ام و هر ماه میزنگم شاتل میگه امکان سرویس نیس به خطتتون
    شهراد هست
    پارس آنلاین و آسیا تک
    مخابرات فاجعهه !!!!
    ممنون
    شما خودت چی گرفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به مخابرات باید تبریک گفت بابت تبدیل اینترنت به اینترانت . یعنی درد به داغون تر از این تا حالا ندیدم . دوستان اینجوری نمیشه بیان یه متنی تهیه کنیم همه باهم شکایت کنیم پشت هم این پشتیبانشم سر و ته نداره مردم داره قشنگ میچاپه .

8. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نبود جواب منو بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسی نبود جواب منو بده؟
    داداش جسارت نشه ، اما چرا می خوای مخابرات بگیری ؟ به خاطر کیفیت خوبش ؟ پینگ پایینش ؟ تایم اوت های نداشته ش ؟ پشتیبانی بی نظیرش ؟ خداوکیلی 3G استفاده کنی خیلی به صرفه تره ..
    اگه می تونی از شرکت بگیر ، من از مخابرات هیچ خیری ندیدم ، کم فروشی و کم فروشی ...

11. این کاربر از mani V-A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی مرکز توحید هست شهید خازنی؟؟؟؟؟کمکم کنید می خوام اینترنت از مخابرات بگیرم
    داداش همه دارن فرار میکنند شما تازه داری میایی؟؟اینترنت مخابرات ی تیکه آشغال. تمام
    مگر این که فقط دانلود برات مهم باشه که این بحث دیگه است.

13. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستانی که تو مخابراتن ، و به دلایلی نمیتونن هم از شرکت دیگه اینترنت بگیرن و به مجبور دارن استفاده میکنن ، و البته پینگ براشون خیلی مهمه ، از این سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده کنند ، قیمتش خیلی به صرفه تر از سروریس " کاهش پینگ " ! خیالتون راحت هم پینگتون رو میاره پایین هم تایم اوت رو برطرف میکنه ( 15 گیگ 1 ماه 4500 تومان )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه این سرویس برا خودمه ، نه میخوام تبلیغه کاره کسه دیگه رو بکنم ، هر کی هم آدرس این سایت رو خواست تو پ.خ بهش میگم بپرسه ، توجه کنید برا دانلود ازش استفاده نکنید ، واسه منی که با سرور مجازی زیاد کار دارم ، وب گردی زیاد میکنم خیلی عالیه ، البته دلیلیه هم نداره ازش برا دانلود استفاده کنید چون تقریبا مخابرات دانلودش مشکل نداره کیفیته اینترنتش مشکل داره که با این سرویس بر طرف میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •