کسی مرکز توحید هست شهید خازنی؟؟؟؟؟کمکم کنید می خوام اینترنت از مخابرات بگیرم
کسی مرکز توحید هست شهید خازنی؟؟؟؟؟کمکم کنید می خوام اینترنت از مخابرات بگیرم
آقا به خدا بدبختمون کرده این اینترنته مخابرات ، تایم اوت های پی در پی بود ، قطعی کامل هم اضافه شده ، ip از نا کجا آباد به مودم داده ، انگار خارجیه یه سری سایتا به صورت نامعقول اصن بالا نمیاد! whatsapp که به طور کل تعطیل شده سره این آی پی لامصب ...
خدایا خودت کمک کن![]()
منم با این که ترافیک ماهی 30 گیگ و بیشتر دارم، مخابرات رو خالی کردم ، من 1 مگ داشتم از ولی تو بازکردن پیچ و اپلیکیشن های گوشی کلا رو مخ بود .![]()
Last edited by hosseinmet; 30-01-2016 at 16:41.
شاتل که نمیتونی بگیری چون منم زارعی ام و هر ماه میزنگم شاتل میگه امکان سرویس نیس به خطتتون
شهراد هست
پارس آنلاین و آسیا تک
مخابرات فاجعهه !!!!
ممنون
شما خودت چی گرفتی؟
به مخابرات باید تبریک گفت بابت تبدیل اینترنت به اینترانت . یعنی درد به داغون تر از این تا حالا ندیدم . دوستان اینجوری نمیشه بیان یه متنی تهیه کنیم همه باهم شکایت کنیم پشت هم این پشتیبانشم سر و ته نداره مردم داره قشنگ میچاپه .
داداش جسارت نشه ، اما چرا می خوای مخابرات بگیری ؟ به خاطر کیفیت خوبش ؟ پینگ پایینش ؟ تایم اوت های نداشته ش ؟ پشتیبانی بی نظیرش ؟ خداوکیلی 3G استفاده کنی خیلی به صرفه تره ..
اگه می تونی از شرکت بگیر ، من از مخابرات هیچ خیری ندیدم ، کم فروشی و کم فروشی ...
داداش همه دارن فرار میکنند شما تازه داری میایی؟؟اینترنت مخابرات ی تیکه آشغال. تمام
مگر این که فقط دانلود برات مهم باشه که این بحث دیگه است.
دوستانی که تو مخابراتن ، و به دلایلی نمیتونن هم از شرکت دیگه اینترنت بگیرن و به مجبور دارن استفاده میکنن ، و البته پینگ براشون خیلی مهمه ، از این سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده کنند ، قیمتش خیلی به صرفه تر از سروریس " کاهش پینگ " ! خیالتون راحت هم پینگتون رو میاره پایین هم تایم اوت رو برطرف میکنه ( 15 گیگ 1 ماه 4500 تومان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این سرویس برا خودمه ، نه میخوام تبلیغه کاره کسه دیگه رو بکنم ، هر کی هم آدرس این سایت رو خواست تو پ.خ بهش میگم بپرسه ، توجه کنید برا دانلود ازش استفاده نکنید ، واسه منی که با سرور مجازی زیاد کار دارم ، وب گردی زیاد میکنم خیلی عالیه ، البته دلیلیه هم نداره ازش برا دانلود استفاده کنید چون تقریبا مخابرات دانلودش مشکل نداره کیفیته اینترنتش مشکل داره که با این سرویس بر طرف میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)