سلام
من آموزشیم تموم شده،
یگانم انرژی اتمی تهران ، میدان ونک ...
کسی میدونه جای خوبیه یا نه؟؟؟؟
سلام
من آموزشیم تموم شده،
یگانم انرژی اتمی تهران ، میدان ونک ...
کسی میدونه جای خوبیه یا نه؟؟؟؟
سلام دوستان
من در حال حاظر دانشجوی کاردانی هستم حدودا دو ترم مونده تموم شه من پارسال برج 5 در حن تحصیل اقدام کردم برای معافیت کفالت که بنا به دلایلی جور نشد بگیرم دیگه بیخیالش شدم دنبالشو نگرفتم ولی چند روز پیش آدرس قبلیمون برگ سبز و برگ سفید اومده تاریخ اعزام هم زده 20/5/92! محل خدمت هم سپاه احمد ابن موسی (نداسا)!
چند تا سوال داشتم خدمت اساتید
مگه من معافیت تحصیلی ندارم پس چرا برگه آماده به خدمت اومده؟
من میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم مطمن هستم معاف میشم امکان پذیر هست الان اقدام کنم؟
چرا 180 روز اضافه زدن من اون موقه دانشگاه ثبت نام کرده بودم غیبت هم فکر نکنم کرده باشم
در ضمن متولد 8/70 هستم
ممنون میشم پاسخ بدید
مرسی.یه خانواده رو از نگرانی در آوردی .همه جوره در خدمت هستیم البته دعا کن امریه من هم دست بشه که نور علا نور بشه
سلام
الان خدمت 21 ماهه
من اگه جاي شما بودم ميرفتم خدمت،چون هفت ماه کسري داري،وبه اين قوانين اعتمادي نيست،بقول خودتون يه وقت ديدي قانونشو برداشتن
شما تا کارشناسي رو بگيري حداقل دوسال زمان ميبره و توي اين دوسال معلوم نيست چه اتفاقاتي سر خدمت بياد(شايد هم شرايط بهتر شد،اينم هست)
بازم شما خودت موقعيت خودتون رو بهتر ميدونيد!
موفق باشيد
8 ماه کسری + خدمت با درجه ستوان دومی در سپاه در شهر خودم یا امریه آموزش و پرورش؟ الان آموزشیم تموم شده می تونم از امریه آموزش و پرورش بیام بیرون
داستان این موضوع که باید برگه فارغ التحصیلی رو اول ببری نظام وظیفه ثبت کنی چیه؟و اینکه اگه توی یه شهر دیگه ثبت بشه و از یه شهر دیگه بخوام اعزام بشم مشکلی نداره؟
معافیت جدید سربازی برای داوطلبان دانشگاهها
ايسنا- نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ادامه رسیدگی به طرح سنجش و پذیرش دانشجو مصوب کردند داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها پذیرفته میشوند طبق مقررات ستاد کل نیروهای مسلح، از معافیت تحصیلی خدمت سازمان وظیفه عمومی ناجا برخوردار میشوند.
با تصویب مجلس، داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته میشوند بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا میرسد از معافیت تحصیلی خدمت سازمان وظیفه عمومی ناجا برخوردار میشوند.
همچنین در جریان رسیدگی به طرح سنجش و پذیرش دانشجو مصوب شد که سهمیه امتیازات مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص پذیرش دانشجو کماکان به قوت خود باقی است.
پنجشنبه، 17 مرداد 1392 00:58
این قضیش چیه؟
احتمال کار بعدش تو آموزش پرورش زیاده !
ولی من بودم می رفتم خدمت ! چون در واقع شما 11 ماه کسری داری ( امریه ها 24 ماه خدمت می کنند )
سلام دوستان عزیز،
یک مورد اینکه برگ سفید برای اعزام 6/1 توی سیستم پلیس+10 باز شده، میتونید از اونجا پیگیری کنید.
مورد بعد اینکه، 6/1 چون جمعه هست، اعزام به 7صبح روز 6/2 افتاده!(من برگ سفیدم رو از پلیس+10 گرفتم و طبق اون میگم.)
گفتم این موارد رو خبر بدهم، شاید هنوز کسی خبر نداشته باشه.
چند تا سوال هم داشتم، ممنون میشم اساتید و دوستان محترم جواب بدهند.
من اعزام 6/2 هستم، سپاه-مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور، لیسانس نرم افزار، متأهل، ساکن مشهد.
1.اگر کسی از وضع مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور خبر داره یا از دوره های اعزامی قبل هست، هر نکتهایی که فکر میکنه مفیده (این که کلاً چه جور جایی هست و چه جوری برخورد میکنند و سریعترین و بهترین راه رفت و برگشت به مشهد و .... )، لطف کنه بگه، ممنون میشم.(کسی دیگه ایی هم هست اونجا باهم باشیم؟!
)
2.تو برگ سفید نوشته " نیرو به کار گیرنده : ستاد فرماندهی کل سپاه" ، حالا این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟
3.بعد میخواستم ببینم که پنچشنبه جمعه رو مرخصی میدن بریم مشهد و برگردیم؟ (چقدر احتمالش هست؟)
4.سوال دیگه ام این بود میشه یک حلقه ساده نامزدی برد یا گیر میدن؟!( چون که روی برگ سفیدم قید شده که زیورآلات همراهمون نباشه، حالا اینم شامل میشه یا کاری ندارن)
5.سوال آخر، من سرمو 4-3 روزی هست تیغ زدم، (الان اینجوریم :) شنیدم به اینم گیر میدن، درسته آیا ؟ (کمتر از نمره 4 باشه اذیت میکنن؟)
ببخشید که یک کم زیاد و طولانی شد، سعی کردم سوال هامو گوله کنم یکجا بپرسم، کمتر اذیت کنم.
متشکر از زحات همه دوستان، به خصوص اونهایی که جواب میدن.
عیدتون پیشاپیش مبارک و نماز و طاعاتتون قبول درگاه حق.![]()
Last edited by AliAlizadeh68; 08-08-2013 at 11:56.
دوستان میشه هم از سپاه پذیرش گرفت و هم برای امریه زیر نظر سپاه اقدام کرد حالا یا این شد یا اون یا ممکنه هر دوش حذف بشه؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)