دوستان اکانت رو Transfer کردم به EUW که اتفاق عجیبی افتاد ؛ تعداد Win ها و Loss های رنکم رو نشون میداد اما Placement خورده بود و 1 دست بازی Ranked رفتم که باختم اما بعد بازی Diamond V شدم که LP هم صفر بود![]()
دوستان اکانت رو Transfer کردم به EUW که اتفاق عجیبی افتاد ؛ تعداد Win ها و Loss های رنکم رو نشون میداد اما Placement خورده بود و 1 دست بازی Ranked رفتم که باختم اما بعد بازی Diamond V شدم که LP هم صفر بود![]()
Last edited by Dark_Priest; 27-06-2016 at 19:58.
من همه ی اسکینای ahri رو میخوام با Dj sona
-----------------------------------------------
من یه دفه همینجور الکی گفتم که اسکین ekko رو گیفت کنین! ((واسه زمانیه که ekko تازه اومده بود)) یهو یکی گفت باشه ولی اگه بتونی ازم ببری
توی اون بازی من akali بودم اونم fizz بود
من ازش باختم ولی کلا بیخیال شده بودم که بعد بازی خودش منو ادد کرد چند روز بعدشم گیفتش کردولی کلا شاید فقط یه دفه با اسکینش بازی کردم زیاد خوشم نمیاد از ekko
ای کاش چیزه دیگه میخواستم![]()
Last edited by Fiddle; 28-06-2016 at 07:46.
قبلش فکر کن داداش![]()
شماها تو گدایی هنوز ابتدایی هستید. من الان تو کار گدایی به درجه دانشگاهی رسیدم
دارم بازی اور واچ گدایی می کنم =))
فعلا خبری نیست
یکی نمیده ما 1 2 روز تست کنیم اسن سگ پدرو
آخه 200 تومان بدی بازی هم نکنی زوره خدایی
راستی تو آرام هم جواب میدها
من یک بار داشتم آرام بازی می کردم
بعد تو بازی گفتم یکی بفرسته
بعد یارو ادد کرد گفت مثلا 2 هفته دیگه مفرستم. گفتم جرا؟ گفت نمیشه فرستاد. گفتم یک روز باید تو ادلیستت باشم. می تونی
بعد گفت فردا میفرستم
گفتم چرا میخوای بفرستی؟
گفت چون تو توی بازی اسپورت من بودی و مودب بودی دوست دارم برات بفرستم. من به پول اهمیت نمیدم
منم جو گرفت گفتم این یارو من رو نمیشناسه. چرا باید برام بفرسته. پاکش کردم
خدا همه رو شفا بده
===============================================
مسابقات رسمی در بازی های کامپیوتر کنسول موبایل
بازی لول هم شاملش هستش
تیم بشید برید مسابقه بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by tygod4everything; 28-06-2016 at 11:46.
یکی از رفیقام 655 تا RP داره که میخواد اون اسکین آخریه Lux که 1350 هست رو بخره که الان 50% تخفیف خورده که شده 675 تا ، 20 تا RP کم آورده حالا باید چیکار کنه ؟
من چند وقت پیش یجا خوندم اگه ی مقدار برا ی اسکین کم داشته باشی ایمیل بزنی بهت میدن دیگه نمیدونم راسته یا ن
منتظر پچ برای فردا باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله خب شما پروفسور چارلز کمرون دویل رابرت هستین! ازین کمتر بعیده باشینخوبه که میبینم توی دانشگاه و اینجا علاوه بر قانون جذب گدایی هم آموزش میدی آفرین بر تو باد
چی ازین بهتر آدم چیزی که توش تخصص داره رو بیاد آموزش بده من که میپسندم![]()
Last edited by R.I.P; 30-06-2016 at 12:56.
پروفسور چالرز کمرن دویل رابرت ، شما چه نسبتی با Charles Xavier تو X-Men داری ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)