تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1708 از 1783 اولاول ... 708120816081658169817041705170617071708170917101711171217181758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,071 به 17,080 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز یکسرش کردم بقولی یک شاتلیست شدم فعلا که همه چیز خوب بوده ( مراحل پرداخت پول و ثبت ) تا ببینیم شاتل چند مرده حلاجه ...فقط این جشنواره 8 مگش فوق العادست ...یعنی چیز توپی بنظر میاد ...وجدانا صبانت با ما چه کرده تا حالا ابعادش مشخص نشده ...
    حالا بماند شبانه هم داره که البته پولیه ولی میصرفه ...البته باید صبر کرد تا قضاوت نهایی ...

من الان گیر رانژه خط هستم ....گفتن 72 ساعت بعد تازه میره مخابرات ...الان دیگه حجمی ندارم نمیدونم بخرم یک حجم اضافه کوچیک یا میشه درد سر ...

الان دقیقه چه برخوردی باید انجام بشه ...شما با تجربه تری بفرما ...مرسی

- - - Updated - - -

ایشالا که تجربت خوب باشه مخصوصا با این طرح های جدید. برای من هم دقیقا 72 ساعت بود تایمی که رانژه شد
    تجربم از برخورد با پرسنلشون این بوده که فوق العاده مودب هستن و با حوصله جواب می دن
    تاحالا هم از سرعت و بقیه چیزا راضی بودم در کل پشیمون نیستم که از صبانت اومدم شاتل

اگر مشکلت اینه که صبانت تخلیه نمی کنه 195 شکایت کن
    Last edited by otfbax; 18-12-2017 at 17:20.

2. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

ایشالا که تجربت خوب باشه مخصوصا با این طرح های جدید. برای من هم دقیقا 72 ساعت بود تایمی که رانژه شد
    تجربم از برخورد با پرسنلشون این بوده که فوق العاده مودب هستن و با حوصله جواب می دن
    تاحالا هم از سرعت و بقیه چیزا راضی بودم در کل پشیمون نیستم که از صبانت اومدم شاتل

من الان دارم با صبانت پیام میزارم و هنوز اشتراک فعاله ...منظورم اینه توی این 72 ساعت شارژ اضافی میشه خرید از صبانت ؟ یهویی نگن خوب حالا که شارژ کردی پس میخوایی بمونی و یا اینکه تخلیه به تعویق میفته و از اینطور حرف ها ...بعدشم تا تخلیه انجام بشه چراغ لینک یا adsl خاموش میشه درسته ؟...چون شاتل گفته باید اطلاع بدید تا ما رانژه انجام بدیم

- - - Updated - - -

من الان دارم با صبانت پیام میزارم و هنوز اشتراک فعاله ...منظورم اینه توی این 72 ساعت شارژ اضافی میشه خرید از صبانت ؟ یهویی نگن خوب حالا که شارژ کردی پس میخوایی بمونی و یا اینکه تخلیه به تعویق میفته و از اینطور حرف ها ...بعدشم تا تخلیه انجام بشه چراغ لینک یا adsl خاموش میشه درسته ؟...چون شاتل گفته باید اطلاع بدید تا ما رانژه انجام بدیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

صبانت داره نفسهای اخرش رو میکشه با این تعرفه های داغونش

5. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

- - - Updated - - -

آره چراغ مودم خاموش می شه ولی من موقعی که فرستادن خطمو برا تخلیه کلا اکانتم سوخت یعنی روزاش کامل رفت وضعیت رانژه هم شد ارسال برای جمع آوری شما حتما 195 شکایت کن وگرنه کلی معطلت می کنن اگرم گفتن انصراف بده بگو تا کارم انجام نشه انصراف نمی دم حرفاشون رو هم کلا باور نکن

7. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

- - - Updated - - -

اصلا رو هر شرکتی رفتی درخواست تخلیه دادی
    ترافیک بخری یعنی منصرف شدی از تخلیه
    بنده همین حرکت شمارو زدم فروردین ولی تخلیه نکردن گفتش مودمتو 72 ساعت خاموش کن ترافیکمو زد سوزوند گفت دیگه ترافیک نخر

9. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dddmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برخی دوستان میگن صبانت کاربرهاش رو از دست میده با این تعرفه هایی که داده
    من خودم طرح جشنواره که گرفتم هنوز مونده ( 222 گیگ یکساله 110 تومن )
    نکته اینجاست که صبانت شاید گرونتر از جاهای دیگه باشه ولی همین باعث میشه کاربر کمتری داشته باشه و شبکه اش خلوت تر باشه
    بنده برای پینگ بهتر و قطعی کمتر ( که صبانت داره ) حاضرم کمی بیشتر هزینه کنم
    پ . ن : تعرفه های جدید حقیقتا عالیه
    پیشگامان یک ترابایت رو میده 80 تومن ☺

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

11. این کاربر از dddmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برخی دوستان میگن صبانت کاربرهاش رو از دست میده با این تعرفه هایی که داده
    من خودم طرح جشنواره که گرفتم هنوز مونده ( 222 گیگ یکساله 110 تومن )
    نکته اینجاست که صبانت شاید گرونتر از جاهای دیگه باشه ولی همین باعث میشه کاربر کمتری داشته باشه و شبکه اش خلوت تر باشه
    بنده برای پینگ بهتر و قطعی کمتر ( که صبانت داره ) حاضرم کمی بیشتر هزینه کنم
    پ . ن : تعرفه های جدید حقیقتا عالیه
    پیشگامان یک ترابایت رو میده 80 تومن ☺

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    بله فوق العادس امیدوارم اینجوری که بعضی از دوستان گفتن شو آف تبلیغاتی نباشه و پیاده سازی بشه واقعا چون 1 ترا دیگه عملا نامحدوده

13. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

آره چراغ مودم خاموش می شه ولی من موقعی که فرستادن خطمو برا تخلیه کلا اکانتم سوخت یعنی روزاش کامل رفت وضعیت رانژه هم شد ارسال برای جمع آوری شما حتما 195 شکایت کن وگرنه کلی معطلت می کنن اگرم گفتن انصراف بده بگو تا کارم انجام نشه انصراف نمی دم حرفاشون رو هم کلا باور نکن
    وای الان دیدم نوشته :
    وضعیت جمع آوری : در لیست جمع آوری نمی باشد

یعنی الان شما میگی من نصف روز از دست دادم ؟ این که فاجعه هست ...منو بگو میگفتم 1گیگ هم ترافیک بخرم

اصلا رو هر شرکتی رفتی درخواست تخلیه دادی
    ترافیک بخری یعنی منصرف شدی از تخلیه
    بنده همین حرکت شمارو زدم فروردین ولی تخلیه نکردن گفتش مودمتو 72 ساعت خاموش کن ترافیکمو زد سوزوند گفت دیگه ترافیک نخر
    منو هنوز نخریدم همون قبلیه تهش یکم مونده دارم همونو استفاده میکنم ...خب دیگه خیلی مثل اینکه حقه بازند اینا ...

یعنی الان کلا ببندم همه چیزو ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

یک سئوال فنی : در صفحه شکایت نوع شکایت چی بهتر انتخاب بشه ؟
    اینترنت پرسرعت یا تخلیه خط انتخاب کنم ؟

و سئوال دوم اینکه شکایت کنم هنوز 72 ساعت نشده ...نمیگن هنوز نشده چرا شکایت کردی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک سئوال فنی : در صفحه شکایت نوع شکایت چی بهتر انتخاب بشه ؟
    اینترنت پرسرعت یا تخلیه خط انتخاب کنم ؟

و سئوال دوم اینکه شکایت کنم هنوز 72 ساعت نشده ...نمیگن هنوز نشده چرا شکایت کردی ؟
    توی اینترنت پرسرعت یه قسمت بود مستقیما راجع به عدم جمع آوری رانژه بود بگردید هست اما اصلش متنشه خیلی زیرگروه رو دقت نمی کنن

شما شکایت کن تو متن هم بگو وزیر دستور داده 24 ساعته تخلیه باید بشه حتی ارسال هم نکردن همین الان بزن که زودتر انجام شه

17. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •