یه نکته رو هم یاد آوری کنم رفیق.
من از ساعت 12:30 تا ساعت 6:55 دانلود رایگان انجام میدم.
یه نکته رو هم یاد آوری کنم رفیق.
من از ساعت 12:30 تا ساعت 6:55 دانلود رایگان انجام میدم.
دیشب از ساعت 12:30 تا 1:30 سرعت بین 10 تا 15 بود یک دفعه سر ساعت 1:30 دقیقه به 220 هم رسید البته در 20 ثانیه همین روند بیشتر ادامه نداشت به نظر من یه اختلالی تو سیستمشون به وجود اومده جالبه به پشتیبانی که زنگ می زنم هر بار یه جور ماست مالیش می کنن یه بار میگن سراسریه یه بار می گن سرعت مشترکانمون رو 50 درصد کاهش دادند و زمانی هم که تست می کنند هر سرعتی که نشون بده رو همون سرعت رو قانون ملاک قرار میدن
چه 5 بایت باشه چه 70 خب بگذریم آیا کسی هست ترفندی برای این نرسان سرعت داشته باشه در همین تایپک در پستهای ماه قبلی دوستانی برای همین مشکل ترفندی انفجاری (از 20 کیلو بایت به 1 مگ ) داشتن ولی مطرح نکرده بودند به دلایلی
آرخ الان به عکس آپلود میکنم ببینین که دروغ نمیگم
شبانه هم 120 کیلوبایت سرعت دارم
![]()
اگه کسی تست سرعت بذاره خوبه چون نرم افزار IDM گاهی وقتا (به خصوص موقع پیوند دادن چند فایل دانلود شده) سرعت رو یک لحظه صفر میکنه و بعد به صورت انفجاری بالا میبره.خودم هم با همین پارس بعضی وقتها (به خصوص صبحها) دیدم که سرعت بالای 700 کیلوبایت میشه ولی واضحه که سرعت لحظه ای یک نرم افزار ملاک خوبی برای رفتن از یه شرکت به شرکت دیگه نیست.ولی اگه تست سرعت معتبر مثلا از speedtest.net گرفتین و میانگین سرعت 600 کیلوبایت بود اونوقت دیگه اگه صبانت نگیرین به خودتون ظلم کردین.
اگه دیدن این عکس تنها دلیلیه که میخواین صبانت بگیرین میتونم بهتون اطمینان بدم که این سرعت واقعی نیست.میدونم وضع پارس تو خیلی از شهرها افتضاحه اما توصیه من اینه که مواظب باشین از چاله به چاه نیفتین.
امیدوارم موفق باشین.
Last edited by csssaeed; 22-05-2012 at 20:21.
اولا که لحضه ای نیستو همیشگیه
دوما احتیاچی نیست تو رو گول بزنم چون صبانت مال بابام نیست
اگر قبول نداری تا شماره خود شرکت رو بدم زنگ بزن
من از سال 86 صبا نت داشتم با سرعت 64 کیلو بایت تا پارسال
از اونجا که پارس آنلاسن 13 روز نوروز 90 رو با ترافیک رایگان سرویس دهی میکرد گفتم واسه امسال بگیرم که از لطف بی نظیرشون فقط 1 گیگ بیشتر نداد(گداها حداقل شرکت های دیگه 2 3 گیگ دادن) بعد دوباره برگشتم صبا چون همیشه سرعتش پایداره شبانش در بدترین حالت رو 40 بود ( سال 86 تا 90)
الانم خدا خیرشون بده سرویس خوب با قیمت خوب و برخورد خوب
پارس آنلاین شبانش یه من 8 kb میداد تازه دو قرتو نیمشونم باقی بود
من منظورم این نبود که شما میخوای کسی رو گول بزنی و این رو هم میتونم حدس بزنم که صبانت مال بابای شما نیست.شما فقط یه تست سرعت از سایت speedtest.net میذاشتی بهتر بود.تو این تاپیک و همه تاپیکهای دیگه که به ADSL مربوط میشن معمولا همه دوستان از سایتهایی مثل speedtest.net تست میذارن و این کار یه موضوع متداول و رایجه.اگه سرعتت لحضه ای نیستو همیشگیه پس جای تبریک داره چون شبی 12 گیگابایت میتونی دانلود کنی.
اگه شماره شرکت رو هم بدی عالی میشه چون ازشون میپرسم خطها رو روی چند مگ بستن.
پ ن: در ضمن با این معیاری که شما گفتی سرعت دانلود من با پارس آنلاین 600 کیلوبایته.اینم مدرکش:
![]()
Last edited by csssaeed; 23-05-2012 at 05:56.
دوستان دانلود رایگان پارس از چه ساعتیه؟؟
برا یه مگ که در حال حاضر هیچ مدرکی نمیخواد گیر نمیدن؟؟؟؟؟
اگه آنلاین بگیرین هیچ مدرکی نمیخواد.
از 1 تا 6 اما با یه شرایطی میشه تو اکثر شهرها از 12:30 تا 7 دانلود رایگان انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)