تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1708 از 4428 اولاول ... 708120816081658169817041705170617071708170917101711171217181758180822082708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,071 به 17,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من تازه سرویس 1 مگ گرفتم.قبلش 512 پیشگامان داشتم روز و شب بین 60 تا 70 دانلود میکردم بعنی شبی 900 مگ دانلود داشتن.حالا هم که 1 مگ پارس گرفتم دیشب 940 مگ دانلود داشتم....!
    امشب حتما پیگیری میکنم....
    یه نکته رو هم یاد آوری کنم رفیق.
    من از ساعت 12:30 تا ساعت 6:55 دانلود رایگان انجام میدم.

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pc-wans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دیشب از ساعت 12:30 تا 1:30 سرعت بین 10 تا 15 بود یک دفعه سر ساعت 1:30 دقیقه به 220 هم رسید البته در 20 ثانیه همین روند بیشتر ادامه نداشت به نظر من یه اختلالی تو سیستمشون به وجود اومده جالبه به پشتیبانی که زنگ می زنم هر بار یه جور ماست مالیش می کنن یه بار میگن سراسریه یه بار می گن سرعت مشترکانمون رو 50 درصد کاهش دادند و زمانی هم که تست می کنند هر سرعتی که نشون بده رو همون سرعت رو قانون ملاک قرار میدن
    چه 5 بایت باشه چه 70 خب بگذریم آیا کسی هست ترفندی برای این نرسان سرعت داشته باشه در همین تایپک در پستهای ماه قبلی دوستانی برای همین مشکل ترفندی انفجاری (از 20 کیلو بایت به 1 مگ ) داشتن ولی مطرح نکرده بودند به دلایلی

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد اینکه گفتین به پارس آنلاین زنگ زدین و طرف گفته سرعت 8 کیلوبایت عادی هست که کاملا حق با شماست.متاسفانه اولین کاری که میکنن اینه که مشتری رو میپیچونن تازه اونم با بهانه های خیلی عجیب و ایرادات بنی اسرائیلی.
    اما فکر نمیکنم صبانت سرعتش 600 کیلوبایت باشه.یعنی خط هاش روی 5 مگ بسته شده؟؟؟همچین چیزی محاله چون اگه یه شرکت همچین کاری بکنه هنوز شب نشده که درشو تخته میکنن.
    آرخ الان به عکس آپلود میکنم ببینین که دروغ نمیگم
    شبانه هم 120 کیلوبایت سرعت دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آرخ الان به عکس آپلود میکنم ببینین که دروغ نمیگم
    شبانه هم 120 کیلوبایت سرعت دارم
    اگه کسی تست سرعت بذاره خوبه چون نرم افزار IDM گاهی وقتا (به خصوص موقع پیوند دادن چند فایل دانلود شده) سرعت رو یک لحظه صفر میکنه و بعد به صورت انفجاری بالا میبره.خودم هم با همین پارس بعضی وقتها (به خصوص صبحها) دیدم که سرعت بالای 700 کیلوبایت میشه ولی واضحه که سرعت لحظه ای یک نرم افزار ملاک خوبی برای رفتن از یه شرکت به شرکت دیگه نیست.ولی اگه تست سرعت معتبر مثلا از speedtest.net گرفتین و میانگین سرعت 600 کیلوبایت بود اونوقت دیگه اگه صبانت نگیرین به خودتون ظلم کردین.
    اگه دیدن این عکس تنها دلیلیه که میخواین صبانت بگیرین میتونم بهتون اطمینان بدم که این سرعت واقعی نیست.میدونم وضع پارس تو خیلی از شهرها افتضاحه اما توصیه من اینه که مواظب باشین از چاله به چاه نیفتین.
    امیدوارم موفق باشین.
    Last edited by csssaeed; 22-05-2012 at 20:21.

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه کسی تست سرعت بذاره خوبه چون نرم افزار IDM گاهی وقتا (به خصوص موقع پیوند دادن چند فایل دانلود شده) سرعت رو یک لحظه صفر میکنه و بعد به صورت انفجاری بالا میبره.خودم هم با همین پارس بعضی وقتها (به خصوص صبحها) دیدم که سرعت بالای 700 کیلوبایت میشه ولی واضحه که سرعت لحظه ای یک نرم افزار ملاک خوبی برای رفتن از یه شرکت به شرکت دیگه نیست.ولی اگه تست سرعت معتبر مثلا از speedtest.net گرفتین و میانگین سرعت 600 کیلوبایت بود اونوقت دیگه اگه صبانت نگیرین به خودتون ظلم کردین.
    اگه دیدن این عکس تنها دلیلیه که میخواین صبانت بگیرین میتونم بهتون اطمینان بدم که این سرعت واقعی نیست.میدونم وضع پارس تو خیلی از شهرها افتضاحه اما توصیه من اینه که مواظب باشین از چاله به چاه نیفتین.
    امیدوارم موفق باشین.
    اولا که لحضه ای نیستو همیشگیه
    دوما احتیاچی نیست تو رو گول بزنم چون صبانت مال بابام نیست
    اگر قبول نداری تا شماره خود شرکت رو بدم زنگ بزن
    من از سال 86 صبا نت داشتم با سرعت 64 کیلو بایت تا پارسال
    از اونجا که پارس آنلاسن 13 روز نوروز 90 رو با ترافیک رایگان سرویس دهی میکرد گفتم واسه امسال بگیرم که از لطف بی نظیرشون فقط 1 گیگ بیشتر نداد(گداها حداقل شرکت های دیگه 2 3 گیگ دادن) بعد دوباره برگشتم صبا چون همیشه سرعتش پایداره شبانش در بدترین حالت رو 40 بود ( سال 86 تا 90)
    الانم خدا خیرشون بده سرویس خوب با قیمت خوب و برخورد خوب
    پارس آنلاین شبانش یه من 8 kb میداد تازه دو قرتو نیمشونم باقی بود

7. این کاربر از smart007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اولا که لحضه ای نیستو همیشگیه
    دوما احتیاچی نیست تو رو گول بزنم چون صبانت مال بابام نیست
    اگر قبول نداری تا شماره خود شرکت رو بدم زنگ بزن
    من از سال 86 صبا نت داشتم با سرعت 64 کیلو بایت تا پارسال
    از اونجا که پارس آنلاسن 13 روز نوروز 90 رو با ترافیک رایگان سرویس دهی میکرد گفتم واسه امسال بگیرم که از لطف بی نظیرشون فقط 1 گیگ بیشتر نداد(گداها حداقل شرکت های دیگه 2 3 گیگ دادن) بعد دوباره برگشتم صبا چون همیشه سرعتش پایداره شبانش در بدترین حالت رو 40 بود ( سال 86 تا 90)
    الانم خدا خیرشون بده سرویس خوب با قیمت خوب و برخورد خوب
    پارس آنلاین شبانش یه من 8 kb میداد تازه دو قرتو نیمشونم باقی بود
    من منظورم این نبود که شما میخوای کسی رو گول بزنی و این رو هم میتونم حدس بزنم که صبانت مال بابای شما نیست.شما فقط یه تست سرعت از سایت speedtest.net میذاشتی بهتر بود.تو این تاپیک و همه تاپیکهای دیگه که به ADSL مربوط میشن معمولا همه دوستان از سایتهایی مثل speedtest.net تست میذارن و این کار یه موضوع متداول و رایجه.اگه سرعتت لحضه ای نیستو همیشگیه پس جای تبریک داره چون شبی 12 گیگابایت میتونی دانلود کنی.
    اگه شماره شرکت رو هم بدی عالی میشه چون ازشون میپرسم خطها رو روی چند مگ بستن.

پ ن: در ضمن با این معیاری که شما گفتی سرعت دانلود من با پارس آنلاین 600 کیلوبایته.اینم مدرکش:

Last edited by csssaeed; 23-05-2012 at 05:56.

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دانلود رایگان پارس از چه ساعتیه؟؟

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم یه مدت 128 داشتم و بعد هم 512 که هر دوتاشون به شدت اعصاب خورد کن بودن اما یک مگ بهتره.

برا یه مگ که در حال حاضر هیچ مدرکی نمیخواد گیر نمیدن؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

برا یه مگ که در حال حاضر هیچ مدرکی نمیخواد گیر نمیدن؟؟؟؟؟
    اگه آنلاین بگیرین هیچ مدرکی نمیخواد.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان دانلود رایگان پارس از چه ساعتیه؟؟
    از 1 تا 6 اما با یه شرایطی میشه تو اکثر شهرها از 12:30 تا 7 دانلود رایگان انجام داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •