هه اینا برای من هم کار نمیکرد با خودم گفتم شاید من مشکل دارمهرچی اسکریپ job eqiub نصب کردم کار نمیکنه برام چرا؟(املاش اشتباه)
شاید هم دلیلش اینه که زدی شانسو به ..ـا (فنانمی دونم چرا این ورلد منو بیشتر به خودش جذب کرده.شاید...) دادی...
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
هه اینا برای من هم کار نمیکرد با خودم گفتم شاید من مشکل دارمهرچی اسکریپ job eqiub نصب کردم کار نمیکنه برام چرا؟(املاش اشتباه)
شاید هم دلیلش اینه که زدی شانسو به ..ـا (فنانمی دونم چرا این ورلد منو بیشتر به خودش جذب کرده.شاید...) دادی...
بدون شرح
![]()
سلام بچه ها.من میخوام دوباره شروع کنم.
الان چه بیلدی رو بورسه؟
مثل اینکه بازی خیلی تغییر کرده.میخوام سرباز بردارم.به نظرتون میلی برم یا شوتر؟
لطفا یه بیلد خوب واسه دوئل و فورت بگید.ممنون.
سلام , خوش اومدی
خوب اگه می خواهی زود زود لول آپ کنی که باید همون اولا بزاری برای charisma بعد که ست جنتلمن را خریدی بزاری برای dexterity تا بتونی کارای hunting grizzly را هم زود باز کنی بعد اون دوباره charisma بزاری خوبه چون لیدرشیب بهت خواهد داد
بعدش چون می خواهی دوئل کنی , اسکیلای مشترک دوئل و فورت فقط aim و dodging هستند پس نمی تونی دوئلر رزیستانس بشی
بازی از 1.29 بهتر شده الان 1.30 بیاد خیلی تنوعش بیشتر می شه چون 30 نوع کار جدید باز خواهد شد و 2 تا ایتم جدید اضافه خواهد شد که یکیش شلوار هست و دیگری کمربند :
لینک مرتبط با 2 آپدیت 1.29 و 1.30 در پست دوم تاپیک هستش اطلاعات اضافی را می تونی اونجا بخونی ( مختصر )
Last edited by vitamin2002; 12-12-2010 at 09:46.
aim و dodge که تو کار به درد نمیخوره.
دوئلر رزیستانس هنوز جواب میده؟یعنی مثل قبل قوی هست؟
الان تو و baltaza چه اسکیلهایی دارید؟میشه یه عکس بذارید؟
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
راستی من تو ورلد 12 هستم.کسی اونجا هست؟
Last edited by hadi_gamer; 12-12-2010 at 10:11.
ایم و dodging تو کار به درد نمی خوره ولی برا دوئل و فورت لازمت می شه
دوئلر رزیستانس جواب می ده چون یک round می زنند و برنده دوئل !
اسکیلای من و آرش الان یکی هست و بر مبنای انجام دادن کل کارا هست ولی زیاد به درد نمی خوره اگه 1.30 بیاد چون خیلی کار می یاد و برای لول آپ کردن باید دوئل کرد
فکر کنم چند صفحه قبل یک عکس از اسکیلایی که می شه کل کارا را انجام داد باشه اگه پیدا نکردی بگو بزارم
من میلی رزیستانس میرم.فکر کنم خوب باشه.تو فروم وست راهنماش رو پیدا کردم.
تو ورلد 12 کسی هست؟من رو هم اینوایت کنید
مطمئنا mpg بهتره.
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
راستی ورلد جدید قرار نیست باز بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)