مال بقیه دوستان چه طوریه؟
چه قدر الان ترافیک داری؟ من مثل تو قراردادم 14 اسفند تموم میشه و الا 250 مگ دیگه دارم واسه همین میخوام 3 شنبه برم تمدید کنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مال بقیه دوستان چه طوریه؟
چه قدر الان ترافیک داری؟ من مثل تو قراردادم 14 اسفند تموم میشه و الا 250 مگ دیگه دارم واسه همین میخوام 3 شنبه برم تمدید کنم![]()
پارس آنلاین برای تست گزینه خوبی هست اگر خط دوم داشتم یک ماه میگیرفتم. چون هزینه رانژه فقط 5 هزار تومانه.
سلام
اوووووووف . چه کردی شما ؟!! به خودم امیدوار شدممن از 18 گیگ مجازم هنوز 1.35 گیگ مونده برام
.
راستی شما چیرو میخوای تمدید کنی الآن ؟! مگه اینجوری نیس که وقتی ترافیکت تموم میشه ییغام میده که باید بخری ؟
سرعت دانلود از 4shared هفت کیلوبایت !!
سایتهای دیگه هم همینه یا مشکل از 4 shared هست ؟
میگه مشکل رپید رو داریم پی گیری می کنیم ... ولی پس چرا با رپید باز هم مشکل وجود داره ؟؟؟ با hot file هم مشکل داره ...
تنها سایتی که من الان می تونم 117 ازش دانلود کنم همون kernel.org هستش ...
میگه صبانت هم این مشکل رو داره ...
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
چه لینک هایی رو شما 230 داری دانلود می کنی ؟؟؟ من میگم فقط از کرنل می تونم 117 دانلود کنم ...
چند روز پیش با --- از رپیدشیر می تونستم 100 دانلود کنم ولی الان اون هم نمیشه ... خیلی عجیبه ...
بابا شما خوبه دانلود دارید، واسه من گوگل هم نمیاره
الان پینگ کردم گوگل رو 2754 بود به پشتیبانی میگم یارو جواب نمیده میزاره میره بیرون از چت
بچه ها سرعت دانلود Art 1 الان چقدر هستش ؟
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــنقد
من که همیشه میذارم یه مقدار بمونه , یه ساعت قبل از اینکه برم دوباره شارژ کنم همه رو تموم میکنم
تمام لینک های مستقیم +hotfile+mediafire
دمت گرم ..... اینقده من یا اینقده تو ؟
Last edited by kobrat; 14-02-2010 at 23:05.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)