تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1708 از 2376 اولاول ... 70812081608165816981704170517061707170817091710171117121718175818082208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,071 به 17,080 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امسال که دیگه دربی صد در صد مساوی میشه باز جای شکرش باقی هست ترکی را داور نکردن چون به اسم کنترل بازی هر ثانیه به یک بازیکن کارت زرد میده!
    این مظفری هم به قوله یکی از بچه ها تا پرسپولیس گل برتریش را نزنه سوت پایان بازی را نمی زنه!
    علیرضا جان اگه منظورت منم ،سینا هستم
    آره بابا از همون بازی با صبا تا حالا همه بسیج شدن که استقلال با کمک داوری برده انگار نه انگار اکثر هفته ها داوری به ضرر ما بود ، به نظرم خیلیا با استقلال بدن و همه ی اینا یه باند بازیه کثیفه
    ولی ما استقلالیم ما کاره خودمونو میکنم ایشالا که همیشه تو اوج باشیم

اره سینا جان منظور خوده خودت بودی (چرا من هی اسم تو را یادم میره

به این چیزها عادت کردیم.
    اگه وضع غیر از این باشه باید تعجب کنیم.
    Last edited by Alireza Taji; 26-01-2009 at 16:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا سریع یکی فیلم بازی رو بذاره ببینیم قضیه چقدر جدی بوده؟
    راستش منكه هر جارو گشتم چيزي پيدا نكردم اگه كسي داره بزاره لذت ببريم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمى خواهم به هر قيمتى در استقلال فيكس شوم

عليزاده : پايم به اندازه يك توپ تنيس ورم كرده است (آخ جون دعا هامون گرفته بچه ها!!!!)

مصدوميت مهاجم استقلال سبب شده تا وى نتواند با تيمش به انجام تمرين بپردازد. على عليزاده با انجام فيزيوتراپى به دنبال برطرف شدن آسيب ديدگى اش است. گفت وگوى ابرار ورزشى را با وى مى خوانيد:
    • وضعيت آسيب ديدگى ات چطور است؟
    - از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شدم. در حال حاضر يخ درمانى مى كنم. از پايم عكس انداختم كه قرار شده فردا (امروز) وضعيت مصدوميتم مشخص شود.
    • آسيب ديدگى ات جدى است؟
    - فكر مى كنم اينطور باشد. پايم به اندازه يك توپ تنيس ورم كرده كه اميدوارم با تلاش هاى دكتر نوروزى بتوانم در تمرينات تيم شركت كنم.
    • با توجه به اينكه بيشتر از دستانت در بازى استفاه مى كنى، مصدوميت پايت برايت دردسرساز مى شود؟
    - نمى دانم. فقط اميدوارم هر چه زودتر بهبود پيدا كنم. اصل اين است كه مصدوميتم برطرف شود تا از شرايط آرمانى دور نشوم.
    • استقلال مقابل صبا بازى سختى را انجام داد. از آن بازى بگو.
    - خيلى خوب بود. ما هوشيارانه بازى كرديم تا توانستيم ۳ امتياز اين بازى را از آن خود كنيم. بچه هاى ما از اول هم براى كسب پيروزى به ميدان آمده بودند. يكدلى و اتحاد رمز پيروزى استقلال در اين بازى بود.
    • صبا فشار زيادى بر استقلال وارد كرد. فكر مى كنى حق شما پيروزى در اين بازى بود.
    - تيم هايى كه فيروز كريمى هدايت آنها را بر عهده دارد خيلى خوب بازى مى كنند. كريمى فوتبال بلد است. به همين دليل تيمش خيلى خوب در زمين ظاهر شد اما اصل ۳ امتياز بازى بود كه خدا را شكر ما به آن دست پيدا كرديم.
    • با پيروزى بر صبا اختلاف امتياز استقلال با رقبايش بيشتر شد.
    - اختلاف امتياز با رقيبان كار ما را سخت تر كرد. حالا ديگر استرس ما براى پيروزى بيشتر شده. دوست نداريم اين اختلاف را از دست بدهيم بنابراين فقط به دنبال برد هستيم كه قطعاً همين موضوع سبب ايجاد استرس بين بازيكنان ما مى شود.
    • مى توانيد به صدرنشينى تان ادامه بدهيد؟
    - صددرصد. ما بايد قهرمان شويم. تيمى كه با اين هدف بسته شده بايد در پايان كار هم به عنوان قهرمانى دست پيدا كند.
    • دليل اينكه استقلال در اين فصل آمار گل زده اش زياد است را چه مى دانى؟
    - تنها دليلش اين است كه به تمام فورواردهاى ما بازى مى رسد.رقابت و انگيزه بين مهاجمان استقلال زياد است. همه ما با هم همدل هستيم بين مهاجمان استقلال حرفه اى گرى موج مى زند. تا جايى كه همه با هم رقابتى دارند و اصلاً مقابل نيمكت نشينى هايشان اعتراض ندارند.
    • عليزاده مى تواند در باز ى هاى آتى به عنوان مهاجم ثابت براى استقلال به ميدان برود؟
    - اين موضوع چندان برايم فرقى نمى كند. اصل نتيجه گيرى تيم است. من نمى خواهم به هر قيمتى بازى كنم و تنها منتظر اين هستم كه كادرفنى من را به ميدان بفرستد.
    • تاريخ دربى هم در ۲۵ بهمن ماه به قطعيت رسيد. نظرت در اين ارتباط چيست؟
    - نمى دانم واقعاً سازمان ليگ چگونه برنامه ريزى مى كند. فاصله بازى تيم ملى با اين ديدار خيلى كم است تا همين موضوع سبب ايجاد استرس و عدم آمادگى براى هر ۲ تيم شود. اين بازى با همه ديدارها فرق مى كند و اصلاً نمى توان برپايه جدول و موقعيت تيم ها برنده دربى را پيش بينى كرد اما اگر استقلال به همين روند موفقيت آميز خود ادامه دهد مى تواند برنده دربى باشد.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پیروزی

اردستاني ، خرمگاه و خانم پورنادر محروم شدند ، منصوريان توبيخ !
    جمع كردن سر و ته سوتي سال 87 در استقلال
    اتفاقا حرکت خیلی جالبی بود... حیف که جنبه شو ندارن. هزاران هزار کار بدتر از این در طول روز تو فوتبال ایران به وقوع میپیونده... از دروغگویی و زیرآب زنی و آدم فروشی و جاسوسی و ....

سکوت پیروانی در 90 شکست : امتیازاتمان را می دادند حالا صدر نشین بودیم
    البته در خواب....

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس از پخش بلوتوث بازی جنجالی دختران و پسران در باشگاه استقلال/ منصوریان: من استعفا نمی‌دهم

اولین بار سه‌شنبه هفته پیش بود كه خبر بازی دوستانه تیم‌های نوجوانان پسر و دختر استقلال روی خروجی یكی از خبرگزاری‌ها قرار گرفت. خبری كه بهت و حیرت هر خواننده‌ای را به‌دنبال داشت. نزدیك به سه دهه از ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاه‌های فوتبال گذشته و حالا خبری پیش‌روی مخاطبان قرار گرفته بود كه هضم كردن آن سخت‌ترین كار ممكن بود. لحظاتی پس از آنلاین شدن خبر، تلاش‌های واعظ‌آشتیانی برای پنهان ماندن و مسكوت نگه داشتن آن البته نافرجام بود. مدیرعامل پس از تماس با سردبیران چند نشریه ورزشی و همه خبرگزاری‌ها از آنها خواسته بود تا خبر بازی دوستانه نوجوانان دختر و پسر استقلال را مطرح نكنند تا باشگاه راسا این اتفاق را زیرنظر بگیرد و با مسببان آن برخورد كند. با انتشار این خبر اما واكنش واعظ‌ در نوع خود جالب بود:«بعضی نشریات در این مورد امانتداری نكردند.»در حالی‌كه اتفاقات ورزشگاه مرغوبكار هر روز ابعاد تازه‌تری به خود می‌‌‌گیرد انگشت اتهام به سوی علیرضامنصوریان دراز شده است و او به‌عنوان مدیر آكادمی فوتبال استقلال متهم ردیف اول به‌شمار می‌‌رود. او البته این روزها سخت مشغول رفع و رجوع‌كردن این قضیه است:«خبرهایی كه منتشر شده در حد شایعه است و با این كارها قصد تخریب من را دارند. هیچ مسابقه‌ای در كار نبوده و به‌دلیل همزمان شدن زمان تمرین، دو تیم لحظاتی را كنار هم تمرین كرده‌اند.» منصوریان دیروز صبح در جلسه‌ای با حضور مسئولان باشگاه به ادای توضیحات در این‌باره پرداخته و می‌‌‌گوید:«كسانی كه این اتفاق را به این شكل مطرح می‌‌‌كنند همان‌هایی هستند كه دوست ندارند علیرضامنصوریان در استقلال پست داشته باشد. كشدار كردن این موضوع هدفمند است و با این كار می‌‌‌خواهند تو كار من بگذارند، اما من استعفا بده نیستم. در حال پیگری ماجرا هستم و خودم شخصا با بانیان آن برخورد می‌‌‌كنم.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دو بازيكن برزيلي در تمرين استقلال حضور يافتند

به احتمال زیاداستقلال یکیشونو میگیره

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر!!!!

تعصب یعنی این !!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پس از پخش بلوتوث بازی جنجالی دختران و پسران در باشگاه استقلال/ منصوریان: من استعفا نمی‌دهم
    کسی ندارتش تا بقیه هم ببینند؟ : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ااااااااااااااااااااااااا ااااا
    فیلم هم گرفتن

چه چالب
    کسی نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی دیشب تی وی میگفت که رونالدوی معروف (دندون خرگوشی) به الاتحادعربستان جواب ردداده .اینجوری که معلومه الاتحادیها دارندخودشونو تقویت میکنند.باید تحرکاتشونو زیرنظرگرفت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •