تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1707 از 3347 اولاول ... 707120716071657169717031704170517061707170817091710171117171757180722072707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,061 به 17,070 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خب اینو خودشون حل میکنن.با مانیتورینگ متوجه میشن یا باید من پیگیری کنم.اینو بگم تازه تری جی شده لنگرود.

Sent from my CHM-U01
    عه شما لنگرودی.من رشتم.منطقه ما هم تمام دکل ها نسل 2 قدیمی بودن باور میکنید تمام روز وقت پیگیری کردن مشکل گذاشته بودم یه لحظه آروم قرار نداشتم که کی تجهیز میشه دکل منطقه ما.آخر بعد 6 7 ماه دیدم سر صبح یکی بالای دکل هست سریع رفتم پیشش گرم صحبت شدیم با هزار تا گرفتاری رفتم تو نگهبان نمیزاشت.دکل تو دانشگاه مخابرات بود بعد چند ماه دیدم تمام دکل های منطقه ما و بالاتر به نسل 3 آپگرد شدن.

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

عه شما لنگرودی.من رشتم.منطقه ما هم تمام دکل ها نسل 2 قدیمی بودن باور میکنید تمام روز وقت پیگیری کردن مشکل گذاشته بودم یه لحظه آروم قرار نداشتم که کی تجهیز میشه دکل منطقه ما.آخر بعد 6 7 ماه دیدم سر صبح یکی بالای دکل هست سریع رفتم پیشش گرم صحبت شدیم با هزار تا گرفتاری رفتم تو نگهبان نمیزاشت.دکل تو دانشگاه مخابرات بود بعد چند ماه دیدم تمام دکل های منطقه ما و بالاتر به نسل 3 آپگرد شدن.
    لنگرود هم کلا دکل ها تری جی شده اما این مشکلی که گفتم رو داره

Sent from my CHM-U01

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام دوستان من جایی زندگی میکنم که هیچ کدوم از اپراتورها هنوز تری جی نشدن ولی یه مودم سیمکارتخور خریدم با کابل افزایش طول یو اس بی دو متر بالای پشت بام نصبش کردم دو سیگنال تری جی ایرانسل اومد میخاستم ببینم کسی از دوستان مودمی سراغ نداره که بتونم باهاش این سیگنال رو قویتر دریافت کنم داخل نت مودمهایی بود قابلیت نصب انتن بیرونی داشتن دیدم ولی هیچکدومشون آنتن رو نداشتن و با بخش پشتیبانی این سایتها هم تماس گرفتم گفتن داخل ایران آنتنشون نیست حالا من موندم چکار کنم آیا مودم تری جی یا فور جی اوتدور وجود دار که من بخرم یکی کمکم کنه خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا چرا روستاهای ایران هیشکی به فکرشون نیست انگاری ما آدم نیستیم

شما مودم e3372 یگیر دوتا انتن ts-5 بهش وصل میشه در نتیجه قدرت دریافتی و گیرندگی سیگنال دریافتی قویتر میشه زاه حل زیاده ولی هزینه داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشکلی که در 3G/4G ایرانسل وجود داره مشکل کند باز کردن سایتها هست. در همون لحظه سرعت دانلود 16 مگابیته ولی صفحه بزور باز میکنه. بمحض استفاده از فیلترشکن مشکل دیر باز شدن صفحات حل میشه! با تغییر DNS هم مشکل حل نشد. در صورتیکه در شرایط یکسان با رایتل سایتها براحتی و بدون مکث باز میشن.
    آیا بقیه دوستان هم موقع وبگردی با ایرانسل مشکل دارن؟
    با تشکر

5. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مشکلی که در 3G/4G ایرانسل وجود داره مشکل کند باز کردن سایتها هست. در همون لحظه سرعت دانلود 16 مگابیته ولی صفحه بزور باز میکنه. بمحض استفاده از فیلترشکن مشکل دیر باز شدن صفحات حل میشه! با تغییر DNS هم مشکل حل نشد. در صورتیکه در شرایط یکسان با رایتل سایتها براحتی و بدون مکث باز میشن.
    آیا بقیه دوستان هم موقع وبگردی با ایرانسل مشکل دارن؟
    با تشکر
    بله برا منم همینجوری من سرعتم تا 15 مگ هم میره اما صفحه باز کردن یکم طولانیه ولی همراه اول سرعت لود صفحات خیلی سریع هست دلیلشم نفهمیدم چیه

7. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله برا منم همینجوری من سرعتم تا 15 مگ هم میره اما صفحه باز کردن یکم طولانیه ولی همراه اول سرعت لود صفحات خیلی سریع هست دلیلشم نفهمیدم چیه
    بله الان با همراه اول هم تست کردم سرعت لود صفحات خوب بود. با رایتل هم خوبه ولی با ایرانسل کنده!

9. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

با سلام دوستان من جایی زندگی میکنم که هیچ کدوم از اپراتورها هنوز تری جی نشدن ولی یه مودم سیمکارتخور خریدم با کابل افزایش طول یو اس بی دو متر بالای پشت بام نصبش کردم دو سیگنال تری جی ایرانسل اومد میخاستم ببینم کسی از دوستان مودمی سراغ نداره که بتونم باهاش این سیگنال رو قویتر دریافت کنم داخل نت مودمهایی بود قابلیت نصب انتن بیرونی داشتن دیدم ولی هیچکدومشون آنتن رو نداشتن و با بخش پشتیبانی این سایتها هم تماس گرفتم گفتن داخل ایران آنتنشون نیست حالا من موندم چکار کنم آیا مودم تری جی یا فور جی اوتدور وجود دار که من بخرم یکی کمکم کنه خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا چرا روستاهای ایران هیشکی به فکرشون نیست انگاری ما آدم نیستیم
    *استفاده از کابل افزایش طول یو اس بی اون هم دومتر باعث کاهش و افت انرژی میشه و ممکنه برق کامل به مودم نرسه
    بهتره از usb هاب استفاده کنید که همراه آداپتور هستش و آداپتور هم حتما بهش وصل باشه

*اگه مشکل هزینه ندارید بهترین راه خرید روتر هستش که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو نمونه معرفی کردم
    مزیت روتر برای دانگل های 3g 4g اینه که کافیه شما روتر رو هر جا که قویترین سیگنال رو داره حرکت بدید (دانگل usb قبلا به روتر متصل شده باشه) و کافیه به آداپتور روتر فقط برق 220 برسونید سپس اینترنت را توسط وایفا یا کابل شبکه (با کیفیت باشه تا 15 20 متر هم مشکلی نداره) به کامپیوتر برسونید
    نکات:
    مطمئن باشید که روتر ، دانگل شما رو ساپورت کنه
    روتر ها معمولا برای بیرون ساخته نشدن پس اگه بخاید بیرون بزارید مکانش مناسب و خشک باشه (مسئولیتش با خودتونه)

11. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

توی تست با speedtest برای من عالی نشون میده من تا 3 مگ بر ثانیه هم تست کردم ولی در عمل وقتی میخام از سرورهای آسیا تک دانلود کنم سرعت از 300 کیلو بالاتر نمیره و بعد از کمی دانلود فایل کلا خطای corupt میده و باید دوباره دانلود بشه
    از این سایت ها من تست کردم یکی بدتر از دیگری
    دانلود ها
    دوانلود.آی آر

کسی مشکل دانلود و سرعت افتضاح از این سایت ها رو داره؟؟ (سرور های هردو آسیا تکه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما مودم e3372 یگیر دوتا انتن ts-5 بهش وصل میشه در نتیجه قدرت دریافتی و گیرندگی سیگنال دریافتی قویتر میشه زاه حل زیاده ولی هزینه داره
    این مودم رو یه سرچ زدم قابلیت نصب آنتن بیرونی داره ولی این آنتن بیرونی رو از کجا تهیه کنم من مودم فور جی وای فای با قابلیت نصب آنتن دیدم ولی آنتنشون نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •