ترجمه:هر وقت شما متصل میشوید مودم شما در تلاش است که در بالاترین حد دان استریم و بر روی یک snr نرمال و بیخطر (نه بهترین حالت snr) قرار بگیرد
مثلا لینک شما به طور پیش فرض با snr 6 ثابت شود با ایجاد تغییرات dslam میتوان snr را تا میزان 15db بالا برد
ترجمه:هر وقت شما متصل میشوید مودم شما در تلاش است که در بالاترین حد دان استریم و بر روی یک snr نرمال و بیخطر (نه بهترین حالت snr) قرار بگیرد
مثلا لینک شما به طور پیش فرض با snr 6 ثابت شود با ایجاد تغییرات dslam میتوان snr را تا میزان 15db بالا برد
این تیکشو بد ترجمه کردی
but the DLM at the exchange can also set your Target SNR to 6, 9, 12 or 15dاین میگه که اما dslam توی مرکز میتونه target snr رو روی 6 یا 9 یا 12 یا 15 تنظیم کنه
یعنی وقتی مثلا تارگت snr روی 15 تنظیم بشه مودم تا حدی سرعت بالا رو سینک میکنه که snr زیر 15 نیاد
چنین چیزی وجود نداره مطمئن باش
والا این که اینجور نوشته
مودم من هم دقیقا داره همینو نشون میده
وگرنه چرا باید ماکس ریتم 824 باشه درصورتی که snr هنوز زیر 15 نیومده
به max rate اطمینانی نیست بهش توجه نکن attenuation و snr مهمن
خوب snr اپلودم هم قفله رو 15 تکون نمیخوره
چرا باید snr تکون بخوره؟برا منم ثابت رو 23میمونه دلیل نمیشه که قفلش کرده باشن
اگر آپ استریمتو بالاتر ببرن کمتر میشه نه با ریستارت کردن مودم
نه اخه مثلا snr دانلودم توی طول روز چند واحد تکون میخوره ولی اپلودم قفله رو 15
یا مثلا وقتی مودمو روشن میکنم snr دانلودم بعضی وقتا 17 بعضی وقتا 19 ولی برا اپلودم همیشه رو 15 تکون نمیخوره اپلود ریتم رو مثلا 824 یا 850 میکنه با خاموش روشن کردن ولی snr اپلودم فیکس 15 همیشه
منظورم اینه که سرعت رو جوری سینک میکنه که snr اپلودم همیشه 15 بشه
8970 یه قسمتی داره بنام 3g modem
من یه مودم سیمکارتی داشتم به usb پشت مودم وصل کردم در کمال تعجب دیدم که کانکت شد
الان با سیمکارت همراه اول وصل شدم برا مخابرات که هر روز نتش یه مشکلی داره عالیه این قابلیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب باز ساعت 4 شد و نت درست شد
دیشب هم همین موقع ها بود که درست شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)