تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1707 از 2605 اولاول ... 70712071607165716971703170417051706170717081709171017111717175718072207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,061 به 17,070 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این جالبه

نتیجه شکایت چند روز پیش من از مخابرات:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به من زنگ زدن برای شکایتی که از سرعت پایین سرویس های خارجی با اینترنت مخابرات داشتم، یارو گفت ملاک ما سرعت سرویس های داخلیه اگه با سرویس های داخلی مشکل داشتی ما پیگیری میکنیم، گفتم مگه من اینترانت گرفتم؟ میگه نه ولی ما کاری نمیتونیم بکنیم!

2. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad.2mt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این جالبه

نتیجه شکایت چند روز پیش من از مخابرات:

به من زنگ زدن برای شکایتی که از سرعت پایین سرویس های خارجی با اینترنت مخابرات داشتم، یارو گفت ملاک ما سرعت سرویس های داخلیه اگه با سرویس های داخلی مشکل داشتی ما پیگیری میکنیم، گفتم مگه من اینترانت گرفتم؟ میگه نه ولی ما کاری نمیتونیم بکنیم!
    من باشم رو همین جوابیه دوباره شکایت میکنم و انقدر پیگیری میکنم تا به خود وزیر برسم.
    انقدر راحت هم نمیتونن بگن ما نمیتونیم کاری کنیم.
    اگر مشکل پهنای باند خارجی دارند باید کاربر جدید نگیرند. این کار رو که میتونند بکنند.

4. 4 کاربر از mohammad.2mt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من در منطقه سعادتمند هستم و اینترنت پارس آنلاین دارم که جدیدا خیلی قطع و وصل میشه و مدام رو مخه !
    میخوام اینترنت عوض کنم . اگر کسی در منطقه سعادتمند هست - لطف کنه بگه وضعیت اینترنت مخابرات به چصورتی است ؟
    ممنون

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ساعت 1 بعد از ظهره الان تا 30 مین پیش یوتیوب رو با 1 مگ نامحدود راحت با 135 kb/ s استفاده میکرد از سرعتم الان با 45 kb/s استفاده می کنه !
    چقدر مسخره ست شبکشه شون به محض اینکه میره زیر بار همه چی نابود میشه !
    از الان تا 12 ساعت دیگه نابوده !

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

خب تماس گرفتن گفتن که اصلا دیگه هیچ طرح 1 مگ و 2 مگی ارائه نمیشه...نمیدونم واقعا گفت یا خواست منو بپیچونه اینجوری جواب دادن بهم،ولی اینو جدید پیدا کردم

متن کامل این جوابیه به شرح زیر است: احتراماً در پاسخ به خبر مندرج در تاریخ 94/10/22 آن سایت خبری تحت عنوان : بازگشت نامحدود مخابرات و باز هم مخابرات به اطلاع می رساند: به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مطالب مندرج در سایت تابناک به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول، مربوط به سیاست واگذاری مخابرات و خصوصی سازی است که قبلاً توسط شرکت مخابرات پاسخ داده شده است. اما بخش دوم در یک بحث اجرایی، فنی و تعرفه ای است نیاز به پاسخ دارد که توضیحات زیر ارائه می شود. شرکت مخابرات استان تهران با توجه به نیازهای متفاوت متقاضیان، در حال حاضر بیش از 40 سرویس ADSLبا سرعت و حجم متنوع با شرایط تشویقی و تخفیفی مطلوب را ارائه می دهد تا پاسخگوی تمامی سلایق و نیازها باشد، بطوریکه در طول سال 94هشت کمپین تشویقی را طراحی و اجرا نموده است.حدود 75 درصد از مشترکین این شرکت از سالهای گذشته با عنایت به عدم تعیین تعرفه، از سرویس های ADSLنامحدود استفاده می نمایند کهتصمیمی برای افزایش تعرفه آنها اتخاذ نشده است. با توجه به نیاز متقاضیان تجاری، حقوقی و دولتی و دریافت درخواست های مکرر برای ارائه سرویس های پرسرعت نامحدود نامتقارن، سرویس های پرسرعت نامحدود این شرکت طراحی شده است تا پس از نهایی شدن طرح نسبت به واگذاری آنها اقدام شود. سرویس های جدید اینترنت نامحدود شرکت مخابرات استان تهران با توجه به حداقل ترافیک تبادلی بالاتر در نظر گرفته شده برای آن، کاملاً متفاوت از سرویس های نامحدود گذشته می باشد. تعرفه تعیین شده برای سرویس های نامحدود پرسرعت این شرکت مطابق با مصوبات 181 و 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بوده و دلیل بالا بودن قیمت این سرویسها نسبت به سرویس های حجمی، تخصیص بیشتر منابع می باشد. لازم به ذکر است واگذاری سرویس نامحدود پر سرعت تنها برای رفع نیاز برخی از متقاضیان و تکمیل سبد محصولات پیشنهاد شده است. بطور مثال در خصوص سرویس 2مگابیت برثانیه، در صورتی که مشترک سرویس حجمی با سرعت2 مگابیت بر ثانیه و حجم دانلود ماهیانه 8 گیگا بایت را خریداری نماید و به میزان حداقل ترافیک تبادلی در نظر گرفته شده در سرویس نامحدود 2 مگابیت بر ثانیه که 120 گیگابایت می باشد دانلود داشته باشد، می بایست هزینه ای معادل با 2.252.000 ریال پرداخت نماید. این در حالی است که تعرفه پیشنهادی سرویس نامحدود 2 مگابیت بر ثانیه 1.480.000 ریال می باشد. ضمن اینکه میزان 120 گیگابایت در نظر گرفته شده، حداقل ترافیک تبادلی است و مشترک می تواند از امکان نامحدود خود حجم به مراتب بیشتری دانلود نماید. با توفیق الهی حسنعلی ذوالفقاری معاون دفتر روابط عمومی

مثل چی دروغ گفته....اون حداقل ترافیک تبادل شده که گفته افزایش پیدا کرده درست ولی مساله اینه که برای 512 هم زیاد شده خب ولی چرا قیمت 512 گرون نشده فقط 1مگ و 2مگ زیاد شده؟؟؟باید شدیدا مراقبشون بود که هر حرکتی انجام دادن سریعا به 195 شکایت کنیم
    مساله ای که در مورد حداقل تبادل یادم رفته بود بگم اینه که اصلا مخابرات حداقل تبادل نداره و شما میتونید به صورت724 دانلود کنید و افت سرعتی هم نداره اینا همش بهونه برای گرون کردنه سرویس شونه

این مشکل کمبود پهنای باند بین الملل هم قبلا وجود داشت درست 1 سال اخر دولت قبلی شدیدا ازار دهنده بود خیلی شدید تر از الان بود و ساعت 9 به بعد شبکه تعطیل میشد تا 12 شب بعد تغییر دولت یادمه ابان ماه 92 بود که اطلاعیه دادن که شبکشون قراره توسعه پیدا کنه و .... بعد اون بود که از اذر ماه کم کم این مشکل کاهش پیدا کرد دی ماه هم میشه گفت تقریبا برطرف شده بود
    Last edited by farid_givehchin; 28-01-2016 at 23:41.

8. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تخصیص منابع؟!!! کدام منابع؟!! حتما منظورش آدم بیشتر برای جواب دادن به شکایت کاربراست.

پس من باید ۱۰۰۰ میلیون بدم به مخابرات هر ماه تا حداقل گوگل لامصب رو بتونم باز کنم‍؟!!!

دزدها ف-ی-ل-ت-ر کردن اینترنت رو تا با فروش ف-یل-ت-ر-ش-ک-ن پول دربیارن. حالا هم اینترنت رو کند کردن تا پول هنگفت بدم بهشون سریعترش کنن.

10. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

به نظرم یک صفحه تو اینستاگرام درست کنیم و عکس پینگامونو بزاریم
    این موضوع باید رسانه ای شه
    یا اینکه همه خطارو تخلیه کنیم
    اپراتوراشون که زنگ میزنی 2020 انگار زنگ زدی حموم عمومی اینقدر سر و صدا میاد که نمیشه صحبت کرد

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان ... من خودم رو یک هفته پیش از شر مخابرات راحت کردم و الان دارم از اینترنت پر سرعت 9مگ استفاده میکنم درسته محدودیت حجمی دارم ولی من در کل مصرف ماهیانم زیر 15 گیگ هستش و الان با همون قیمت 512 نامحدود حتی کمی ارزونتر و حجم 13 گیگ از اینترنت لذت می برم ... پیشنهاد میکنم اگر مرکز مخابرات پورت خالی داره روی شرکت های دیگه حتما سوییچ کنید و با اعصاب خودتون بازی نکنید

13. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا پنج شنبه ، جمعه سرعت داغونه . مثلا یه مگ داریم با 8 دانلود می کنه!!

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
    پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
    اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت مخابرات توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •