این مطلبو که نگاه کردم دیدم تاریخش23-06-2013, 15:57
سفارشی برای dbb426 عزیز
این مطلبو که نگاه کردم دیدم تاریخش23-06-2013, 15:57
سفارشی برای dbb426 عزیز
Last edited by myreza_12345; 07-08-2013 at 12:43.
ممنون . نمی دونی چقدر خوشحال شدم .دمت قیژ![]()
من اعزامی 92/2/1 هستم، آموزشی 01 (نیروی زمینی ارتش) بودم ، این قانون از حدود اواسط اردیبهشت ماه نهایی شده و اجرایی گردید به گونه ای که 2 تا از افراد یگان با داشتن امریه+ تکمیلی از اون تاریخ از آموزشی مرخص شدن
موفق باشی، شیرینی ما هم فراموش نشه ها![]()
دوست گرامی...
برگشت امابا شرایط خاص ! ....
متولدین سال72 و قبل روشامل میشه. همچنین نباید غیبت داشته باشن .
.......................................
یعنی کسی متولد 73 باشه شاملش نمیشه! چرا که متولدین سال 72 و قبل سال90 مشمول بودن و این قانون شاملشون میشده .
تا نباشد چیزکی ... شما مهر و آبان و نهایتا برج 10 توی پادگان ها نبودی ببینی سیستم شایعه توی پادگان ها چیکار کرده!...
به هر نحو امیدوارم خدمت بشه همون 18 ماه .
موفق باشید .
دوستان کسی اعزام 1/6/92 تهران هست؟
سلام به همه جمیعا دوستان من دانشجو هستم یک سال و 1ماه هم به پایان تحصیلم مونده. واریکوسل درجه 3 دارم. چون درد دارم باید زودتر عمل کنم. چطوری میتونم حین تحصیل معافیت پزشکی بگیرم؟ مثلا با مرخصی تحصیلی، انتقالی یا ترک تحصیل و ... شرایطش چیه؟ چطور میشه اینکارو کرد دوستان اهل فن خواهش میکنم راهنمایی کنن...
عزیز فلسفه معافیت پزشکی اینه که شما زمانی میتونی واسه معافیت پزشکی اقدام کنی که مشمول خدمت مقدس (!) باشی.نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا برعکس معافیت کفالت که هر زمانی میتونی اقدام کنی
حالا ببین تحت چه شرایطی مشمول میشی
انتقالی که ربطی نداره
مرخصی تحصیلی هم خیر چون همچنان محصل محسوب میشی و فعلا مشمول به حساب نمیای
(نامردا پیش خودشون گفتن خدارو چه دیدی شاید تو تحصیل خوب شد و نتونست معافیت بگیره !!!)
اما ترک تحصیل بله .... شما رو جزو مشمولین قرار میده و میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی
ممنون دوست من من پدرم 55 سالشه، دیسک کمر داره و دست راست و مخصوصا دست چپش کشیدگی تاندون داره، از اون طریق معافیت کفالت شانسی دارم؟ در ضمن تک فرزندم هستم یعنی برادر هم ندارم... اگر ترک تحصیل کنم چه عواقبی داره؟ بازم میتونم کنکور بدم؟ باید شهریه ترم های باقیمانده رو بپردازم؟ من دانشگاه آزاد هستم.
سلام دوست عزیز ...نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشخیص نیازمند بودن پدر به مراقب و گرفتن کفالت پدر به عهده کمیسیون ناجا هست. یعنی شما اینجا هر چی هم بگی کسی نمیتونه نظری بده که آیا معاف هستید یا نه .
اما برای واریکوسل درجه 3 که طبق ایین نامه پزشکی معاف هستید ولی باید ترک تحصیل کنید و دفترچه خدمت رو برای معافیت پست کنید .
....
سخته آدم بگه کاشکی همه زندگی آدم همین مهر کردن دفترچه مرخصی و تنها دغدغش اومدن بیرون از پادگان بود ...
دنیای بیرون از پادگان هم که چند روزه واردش شدیم خیلی بیرحم تر از پادگان هست ... ولی هر چی هست حقیقت هست و پادگان تنها مدتی دغدغه های اصلی زندگی رو با دغدغه های خودش از یاد آدم پاک میکنه! ... حساب کنید همه زندگی آدم بشه مهر کردن دفترچه و مرخصی و استعلاجی و... ولی میای بیرون میبینی ای دل غافل ...
من کاردانیم رو تمام کردم به نظر شما برم برا کارشناسی یا برم خدمت ؟؟
من 7 ماه کسری ایسارگری میتونم بگیرم ولی بسیج هیچی ندارم .
یه سوال الان خدمت 21 ماه هست یا 24 ؟؟؟
اگه برم کارشناسی بخونم این 7 ماه کسری که الان میتونم بگیرم یه وقت لغو نکنند .
به نظر شما اساتید محترم چیکار کنم ؟؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)