تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1707 از 4105 اولاول ... 707120716071657169717031704170517061707170817091710171117171757180722072707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,061 به 17,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستا ما هم دیروز رفتیم آموزشی ولی همون اول یه سری فرم و اینا پر کردیم و لباس دادن و گفتن برین سه شنبه بیاین. من 01 رفتم چیزی که جالب بود این که همه جا نوشته بودن دانشجو و نه سرباز.

خدا کنه رفتارشون هم با ما مثل دانشجو باشه. زهی خیال باطل.

یه چیز جالبتر این بود که بچه هایی که امریه داشتن و کارت سبز سپاه داشتن رو کلا معرفی کردن به سازمان مربوطه بدون اینکه حتی یه روز اونجا بمونن. فکر کنم خود سپاه هم اینا رو چند روزی نگه می داشت. اونوقت ارتش اینا رو ول کردن. ما رو می گی اونا رو می گی و اینجور که افسرای وظیفه گفتن دوره قبلی اونایی که کارت سبز سپاه داشتن رو بعد دو هفته به یگان معرفی کردن. راست و دروغش با خودشون.
    این مطلبو که نگاه کردم دیدم تاریخش
    23-06-2013, 15:57

سفارشی برای dbb426 عزیز
    Last edited by myreza_12345; 07-08-2013 at 12:43.

2. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این مطلبو که نگاه کردم دیدم تاریخش
    23-06-2013, 15:57

سفارشی برای dbb426 عزیز
    ممنون . نمی دونی چقدر خوشحال شدم .دمت قیژ

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    این چیزی که شما گفتی مطمئنی یا فقط شایعه شنیدی؟؟؟باور کن اگه درست باشه یه شیرینی پیش من داری
    من اعزامی 92/2/1 هستم، آموزشی 01 (نیروی زمینی ارتش) بودم ، این قانون از حدود اواسط اردیبهشت ماه نهایی شده و اجرایی گردید به گونه ای که 2 تا از افراد یگان با داشتن امریه+ تکمیلی از اون تاریخ از آموزشی مرخص شدن
    موفق باشی، شیرینی ما هم فراموش نشه ها

5. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

حرف شما درست ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها یادم هست توی اسفند سال قبل بود که یکی از فامیل هامون که سرهنگ بازنشسته سپاه بود می گفت قرار کسری برگرده من خودم اونجا با خودم گفتم این بنده خدا داره گیج میزنه مگه میشه قانونی که تازه لغو شده دوباره برگرده اما الان میبینید که قانون کسر خدمت ها برگشته. پس هیچ چیزی از اینا بعید نیست!
    دوست گرامی...
    برگشت امابا شرایط خاص ! ....
    متولدین سال72 و قبل روشامل میشه. همچنین نباید غیبت داشته باشن .
    .......................................
    یعنی کسی متولد 73 باشه شاملش نمیشه! چرا که متولدین سال 72 و قبل سال90 مشمول بودن و این قانون شاملشون میشده .

تا نباشد چیزکی ... شما مهر و آبان و نهایتا برج 10 توی پادگان ها نبودی ببینی سیستم شایعه توی پادگان ها چیکار کرده!...
    به هر نحو امیدوارم خدمت بشه همون 18 ماه .
    موفق باشید .

7. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

دوستان کسی اعزام 1/6/92 تهران هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه جمیعا دوستان من دانشجو هستم یک سال و 1ماه هم به پایان تحصیلم مونده. واریکوسل درجه 3 دارم. چون درد دارم باید زودتر عمل کنم. چطوری میتونم حین تحصیل معافیت پزشکی بگیرم؟ مثلا با مرخصی تحصیلی، انتقالی یا ترک تحصیل و ... شرایطش چیه؟ چطور میشه اینکارو کرد دوستان اهل فن خواهش میکنم راهنمایی کنن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه جمیعا دوستان من دانشجو هستم یک سال و 1ماه هم به پایان تحصیلم مونده. واریکوسل درجه 3 دارم. چون درد دارم باید زودتر عمل کنم. چطوری میتونم حین تحصیل معافیت پزشکی بگیرم؟ مثلا با مرخصی تحصیلی، انتقالی یا ترک تحصیل و ... شرایطش چیه؟ چطور میشه اینکارو کرد دوستان اهل فن خواهش میکنم راهنمایی کنن...
    عزیز فلسفه معافیت پزشکی اینه که شما زمانی میتونی واسه معافیت پزشکی اقدام کنی که مشمول خدمت مقدس (!) باشی.
    دقیقا برعکس معافیت کفالت که هر زمانی میتونی اقدام کنی
    حالا ببین تحت چه شرایطی مشمول میشی
    انتقالی که ربطی نداره
    مرخصی تحصیلی هم خیر چون همچنان محصل محسوب میشی و فعلا مشمول به حساب نمیای
    (نامردا پیش خودشون گفتن خدارو چه دیدی شاید تو تحصیل خوب شد و نتونست معافیت بگیره !!!)
    اما ترک تحصیل بله .... شما رو جزو مشمولین قرار میده و میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی

11. این کاربر از sn.912sajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون دوست من من پدرم 55 سالشه، دیسک کمر داره و دست راست و مخصوصا دست چپش کشیدگی تاندون داره، از اون طریق معافیت کفالت شانسی دارم؟ در ضمن تک فرزندم هستم یعنی برادر هم ندارم... اگر ترک تحصیل کنم چه عواقبی داره؟ بازم میتونم کنکور بدم؟ باید شهریه ترم های باقیمانده رو بپردازم؟ من دانشگاه آزاد هستم.

13. این کاربر از magegeryeamoonmide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

ممنون دوست من من پدرم 55 سالشه، دیسک کمر داره و دست راست و مخصوصا دست چپش کشیدگی تاندون داره، از اون طریق معافیت کفالت شانسی دارم؟ در ضمن تک فرزندم هستم یعنی برادر هم ندارم... اگر ترک تحصیل کنم چه عواقبی داره؟ بازم میتونم کنکور بدم؟ باید شهریه ترم های باقیمانده رو بپردازم؟ من دانشگاه آزاد هستم.
    سلام دوست عزیز ...
    تشخیص نیازمند بودن پدر به مراقب و گرفتن کفالت پدر به عهده کمیسیون ناجا هست. یعنی شما اینجا هر چی هم بگی کسی نمیتونه نظری بده که آیا معاف هستید یا نه .
    اما برای واریکوسل درجه 3 که طبق ایین نامه پزشکی معاف هستید ولی باید ترک تحصیل کنید و دفترچه خدمت رو برای معافیت پست کنید .
    ....
    سخته آدم بگه کاشکی همه زندگی آدم همین مهر کردن دفترچه مرخصی و تنها دغدغش اومدن بیرون از پادگان بود ...
    دنیای بیرون از پادگان هم که چند روزه واردش شدیم خیلی بیرحم تر از پادگان هست ... ولی هر چی هست حقیقت هست و پادگان تنها مدتی دغدغه های اصلی زندگی رو با دغدغه های خودش از یاد آدم پاک میکنه! ... حساب کنید همه زندگی آدم بشه مهر کردن دفترچه و مرخصی و استعلاجی و... ولی میای بیرون میبینی ای دل غافل ...

15. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من کاردانیم رو تمام کردم به نظر شما برم برا کارشناسی یا برم خدمت ؟؟
    من 7 ماه کسری ایسارگری میتونم بگیرم ولی بسیج هیچی ندارم .
    یه سوال الان خدمت 21 ماه هست یا 24 ؟؟؟
    اگه برم کارشناسی بخونم این 7 ماه کسری که الان میتونم بگیرم یه وقت لغو نکنند .

به نظر شما اساتید محترم چیکار کنم ؟؟؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •