تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1707 از 1783 اولاول ... 707120716071657169717031704170517061707170817091710171117171757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,061 به 17,070 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این که دوستمون گفت مردم اعتراض نکردن رو به شدت باهاش موافقم چون یکی از بهترین راه های ارتباط با شرکت از طریق اینستاگرام بود برید ببینید چقدر همه ساکت بودن پست هایی که می گذاشتن اصلا کسی نمی رفت بگه تعرفه ها بده نهایت یکی 2 نفر می گفتن که همیشه هم همونا بودن در صورتی که شاتل موقعی که تعرفه گذاشت مردم کاری کردن که کامنت پست بعدیش رو بست خوب این جور حرکتی خیلی می تونه تاثیر بذاره روی یک شرکت

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پانل و طرحاش چطوره ؟ منظورم اعلام روزانه و کلا امکانات پانل چطوره ...ترافیک خارجیش خوبه یا لنگ میزنه ؟
    مرسی
    پنلش خوبه اومده بسته ها رو تفکیک کرده مثلا بسته شاتل لند رو جدا کرده از بسته عادی و جالبه که همونو هم مثل اینکه نصف حساب می کنه یعنی 5000 گیگ می شه 10000 گیگ!!!
    من به شخصه همه دانلود هام رو دیگه می زارم از شاتل لند می کنم و خوب حس خوبیه که اینجور سیستمی هست البته سرعت ریموتش پایینه از سرور خارجی و فایل رو هم حجمشو یه مقدار زیاد می کنه ولی قابل چشم پوشی بوده برا من
    به شخصه شاتل رو به کسی پیشنهاد می دم که اگر دانلود زیاد داره یه VPS هم بگیره برای کمک بهش و زیاد دانلود کنه وگرنه اگر کسی حوصله این کارا رو نداره بهتره از پارس یا پیشگامان که تقریبا 2 برابر دارن حجم می دن بگیره

ضمنا من دیروز با یکی از مسئولین شاتل داشتم صحبت می کردم بابت یک تیکت که زده بودم ازش راجع به اینترنت داخلی سوال کردم این که قرار بوده همه آیپی های داخل داخلی حساب بشن گفت ما می دونیم اگه همچین کاری کردیم همه vpn می گیرن و دانلود های خارجیشون رو انجام می دن و داخلی حساب می شه برای همین احتمال اینکه این کار رو عملی کنیم خیلی کمه فکر می کنم بقیه شرکت ها هم فعلا شدیدا راجع به این موضوع دارن مقاومت می کنن

3. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

پنلش خوبه اومده بسته ها رو تفکیک کرده مثلا بسته شاتل لند رو جدا کرده از بسته عادی و جالبه که همونو هم مثل اینکه نصف حساب می کنه یعنی 5000 گیگ می شه 10000 گیگ!!!
    من به شخصه همه دانلود هام رو دیگه می زارم از شاتل لند می کنم و خوب حس خوبیه که اینجور سیستمی هست البته سرعت ریموتش پایینه از سرور خارجی و فایل رو هم حجمشو یه مقدار زیاد می کنه ولی قابل چشم پوشی بوده برا من
    به شخصه شاتل رو به کسی پیشنهاد می دم که اگر دانلود زیاد داره یه VPS هم بگیره برای کمک بهش و زیاد دانلود کنه وگرنه اگر کسی حوصله این کارا رو نداره بهتره از پارس یا پیشگامان که تقریبا 2 برابر دارن حجم می دن بگیره

ضمنا من دیروز با یکی از مسئولین شاتل داشتم صحبت می کردم بابت یک تیکت که زده بودم ازش راجع به اینترنت داخلی سوال کردم این که قرار بوده همه آیپی های داخل داخلی حساب بشن گفت ما می دونیم اگه همچین کاری کردیم همه vpn می گیرن و دانلود های خارجیشون رو انجام می دن و داخلی حساب می شه برای همین احتمال اینکه این کار رو عملی کنیم خیلی کمه فکر می کنم بقیه شرکت ها هم فعلا شدیدا راجع به این موضوع دارن مقاومت می کنن
    این قسمت متوجه نشدم که ترافیک خارجی مشخص نمیشه ! ...یعنی انقدر مانور میدن ترافیک داخلی انقدر خارجی انقدر ...همش الکیه ؟ یعنی با vpn میشه دورش زد ؟

سوال اصلیم اینه ترافیک مستقیم بدون شاتل لند همون نصف حجمی هست که اعلام شده ؟ یا مثلا الکی گفتن و مثلا 64 گیگ نمیشه 32 تا ازش برداشت کرد!؟

این که دوستمون گفت مردم اعتراض نکردن رو به شدت باهاش موافقم چون یکی از بهترین راه های ارتباط با شرکت از طریق اینستاگرام بود برید ببینید چقدر همه ساکت بودن پست هایی که می گذاشتن اصلا کسی نمی رفت بگه تعرفه ها بده نهایت یکی 2 نفر می گفتن که همیشه هم همونا بودن در صورتی که شاتل موقعی که تعرفه گذاشت مردم کاری کردن که کامنت پست بعدیش رو بست خوب این جور حرکتی خیلی می تونه تاثیر بذاره روی یک شرکت
    من شک ندارم مشتریان زبل(دانلودر های حرفه ای ) و همینطور اونایی که مشکل ندارن بخاطر منطقشون تا حالا رفتن از صبانت ...اینایی که موندن یا اهل دانلود نیستن یا گرفتار عدم پوشش بقیه شرکت ها بودند ...کلا کاش یکی میگفت یوزرهای صبانت در کشور چقدره تا سه سوت مشخص بشه قضیه از چه قراره
    Last edited by nimanimaoo; 17-12-2017 at 19:52.

5. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این قسمت متوجه نشدم که ترافیک خارجی مشخص نمیشه ! ...یعنی انقدر مانور میدن ترافیک داخلی انقدر خارجی انقدر ...همش الکیه ؟ یعنی با vpn میشه دورش زد ؟

سوال اصلیم اینه ترافیک مستقیم بدون شاتل لند همون نصف حجمی هست که اعلام شده ؟ یا مثلا الکی گفتن و مثلا 64 گیگ نمیشه 32 تا ازش برداشت کرد!؟

من شک ندارم مشتریان زبل(دانلودر های حرفه ای ) و همینطور اونایی که مشکل ندارن بخاطر منطقشون تا حالا رفتن از صبانت ...اینایی که موندن یا اهل دانلود نیستن یا گرفتار عدم پوشش بقیه شرکت ها بودند ...کلا کاش یکی میگفت یوزرهای صبانت در کشور چقدره تا سه سوت مشخص بشه قضیه از چه قراره
    نه نگفتم الان می شه با vpn دورش زد می گم اگه همه داخلی ها بیان جزو این سیستم که ترافیکشون نصف بشه با vpn می شه دورش زد الان نمی شه
    راستش من از سرور داخلی دانلودی ندارم و تاحالا چک نکردم ببینم چجوری کم می کنه ولی از سرور خارجی درست کم کرده تاحالا
    ضمنا من بسته ای که فعال کردم به این اسم بود سرزمین شاتل و سایت های وِیژه ایران که اون سایت هایی که لیست دادن جزو همین بسته محسوب می شه این بسته الان تغییر کرده و شده فقط شاتل لند برای همین الان من اگر از سایتی که سرورش داخلی هست دانلود کنم از همون 5000 گیگ کم می شه نه از حجم اصلیم که 160 گیگ بوده

7. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حجم مصرف منصفانه برام تموم شده، تقریبا هیچ سایتی باز نمیشه یا نصفه نیمه میاد. مدتها بود این سرعت 16 کیلوبایتی رو تجربه نکرده بودم
    مشکل اینجاست حجم اضافه هم خریدم بازم سرعت برنگشته. باید زنگ بزنم پشتیبانی گویا

9. این کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

حجم مصرف منصفانه برام تموم شده، تقریبا هیچ سایتی باز نمیشه یا نصفه نیمه میاد. مدتها بود این سرعت 16 کیلوبایتی رو تجربه نکرده بودم
    تفکیک ترافیک چطوره ؟ منظورم داخلی و بین المللی هست...حجم که جابجا نمیشه؟

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

512 صبانت دارم اومدم ببینم حجمی که میده تغییر کرده یا نه دوباره 512 رو برای خرید انتخاب کردم با این پیغام مواجه شدم

اين سرويس براي هر مشترک فقط يکبار قابل فروش است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جابجایی رو که منظورتونو متوجه نشدم. من سرویس 8 مگابیت دارم با حجم 120 مصرف منصفانه
    من دقیقا 57 گیگ ترافیک خارجی دانلود داشتم بقیشم لابد داخلی بوده، فیلیمو و ...
    مشخصا شبانه رایگان هم نداره چون من کلا دانلودهام شبا بود.
    Last edited by flatrish; 18-12-2017 at 13:22.

13. این کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

نه نگفتم الان می شه با vpn دورش زد می گم اگه همه داخلی ها بیان جزو این سیستم که ترافیکشون نصف بشه با vpn می شه دورش زد الان نمی شه
    راستش من از سرور داخلی دانلودی ندارم و تاحالا چک نکردم ببینم چجوری کم می کنه ولی از سرور خارجی درست کم کرده تاحالا
    ضمنا من بسته ای که فعال کردم به این اسم بود سرزمین شاتل و سایت های وِیژه ایران که اون سایت هایی که لیست دادن جزو همین بسته محسوب می شه این بسته الان تغییر کرده و شده فقط شاتل لند برای همین الان من اگر از سایتی که سرورش داخلی هست دانلود کنم از همون 5000 گیگ کم می شه نه از حجم اصلیم که 160 گیگ بوده
    امروز یکسرش کردم بقولی یک شاتلیست شدم فعلا که همه چیز خوب بوده ( مراحل پرداخت پول و ثبت ) تا ببینیم شاتل چند مرده حلاجه ...فقط این جشنواره 8 مگش فوق العادست ...یعنی چیز توپی بنظر میاد ...وجدانا صبانت با ما چه کرده تا حالا ابعادش مشخص نشده ...
    حالا بماند شبانه هم داره که البته پولیه ولی میصرفه ...البته باید صبر کرد تا قضاوت نهایی ...

من الان گیر رانژه خط هستم ....گفتن 72 ساعت بعد تازه میره مخابرات ...الان دیگه حجمی ندارم نمیدونم بخرم یک حجم اضافه کوچیک یا میشه درد سر ...

الان دقیقه چه برخوردی باید انجام بشه ...شما با تجربه تری بفرما ...مرسی

- - - Updated - - -

Last edited by nimanimaoo; 18-12-2017 at 17:12.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

جابجایی رو که منظورتونو متوجه نشدم. من سرویس 8 مگابیت دارم با حجم 120 مصرف منصفانه
    من دقیقا 57 گیگ ترافیک خارجی دانلود داشتم بقیشم لابد داخلی بوده، فیلیمو و ...
    مشخصا شبانه رایگان هم نداره چون من کلا دانلودهام شبا بود.

منظورم این بود حجم داخلی نزنن جز خارجی ! میدونی که حجم داخلی ارزشی نداره ...الان حجم خارجی اهمیت داره ...خلاصه مهم هست که دستکاری توی کار نباشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •