چند نفر گفتند شبانش سرعتش عالیه و هیچ تفاوتی با روز نداره
چند نفر گفتند شبانش سرعتش عالیه و هیچ تفاوتی با روز نداره
این جمله که تازگیا تو صفحه گزارش مصرف نوشتن چیه؟
((مشترک گرامی، گزارش مصرف حداکثرتا 48 ساعت گذشته قابل دسترس شما می باشد))
Last edited by csssaeed; 22-05-2012 at 12:54.
از 100 کمتر نمیشه.البته اوایل که یک مگ داشتم سرعتش تا 65 کیلوبایت هم پایین میومد ولی از اول سال تا حالا از 100 کمتر نشده.شاید یه دلیلش اومدن شرکتای جدید تو شهرمون باشه.مثل شبکیه و مخایرات و ... که یه خورده از مشتریهای پارس رو کم کردن.
اگه سرعت یک مگ روی 60 هست همون موقع (ساعت 1 شب) زنگ بزنید و بهشون بگین. قاعدتا باید سرعت رو یه خورده بهتر کنن. وقتی زنگ زدین بهشون بگین که سرعت سرویس یک مگ حداقل باید 128 باشه.اگه گفتن ما یه قانون داریم که سرعت شبانه رو رو 70 درصد سرعت واقعی میبندیم و اینجور بهونه ها شما زیر بار نرین بگین که در اون حالت هم سرعت باید حداقل 85 باشه.
من هم یه مدت 128 داشتم و بعد هم 512 که هر دوتاشون به شدت اعصاب خورد کن بودن اما یک مگ بهتره.
![]()
داش باید به همون پشتیبانی adsl زنگ بزنیم (82201)؟
در مورد اینکه گفتین به پارس آنلاین زنگ زدین و طرف گفته سرعت 8 کیلوبایت عادی هست که کاملا حق با شماست.متاسفانه اولین کاری که میکنن اینه که مشتری رو میپیچونن تازه اونم با بهانه های خیلی عجیب و ایرادات بنی اسرائیلی.
اما فکر نمیکنم صبانت سرعتش 600 کیلوبایت باشه.یعنی خط هاش روی 5 مگ بسته شده؟؟؟همچین چیزی محاله چون اگه یه شرکت همچین کاری بکنه هنوز شب نشده که درشو تخته میکنن.
بله همین شماره 02182201
من تازه سرویس 1 مگ گرفتم.قبلش 512 پیشگامان داشتم روز و شب بین 60 تا 70 دانلود میکردم بعنی شبی 900 مگ دانلود داشتن.حالا هم که 1 مگ پارس گرفتم دیشب 940 مگ دانلود داشتم....!
امشب حتما پیگیری میکنم....
البته خودمم 1mb گرفتم ولی ماله من تا 70 میره شب ها , که بازم کمه . این قضیه 70 درصد رو درست یادم نیست . یکم بشتر توضیح میدی ؟
چند ماه قبل بعضی از دوستانی که از سرعت پایین پارس ناراضی بودن و به شرکت زنگ زدن میگفتن که نمایندگی پارس بهشون گفته که ما یه قانون جدید داریم و اونم اینه که سرعت شبانه همه ی سرویسها رو روی 70 درصد سرعت واقعیشون میبندیم یعنی سرعت سرویس یک مگ تو شبها میشه 89 کیلوبایت (128*70%=89.6).البته این حرفها همگی ساختگی و من درآوردی بودن و فقط برای پیچوندن مشتری ها بود و چنین قانونی وجود نداشت چون همون موقع هم افرادی بودن که سرعت روز و شبشون یکی بود.برا همین اگه الانم کسی زنگ بزنه و از سرعت پایین گلایه کنه امکانش هست که بخوان از اینجور بهانه ها براش بیارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)