تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1707 از 2199 اولاول ... 7071207160716571697170317041705170617071708170917101711171717571807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,061 به 17,070 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من به یک مودم جیبی نیاز دارم.حالا خودم میگم مبین نت.الانم خیلی 2 دل هستم.میترسم بخرم و نشه
    بیشترم برای 2 استان تهران و کرمانشاه
    حالا دوستان اون نقاط تحت پوشش که توی مبین نت اومده دقیقه؟چون منطقه من توی منطقه سیز هم نیست .یکم فاصله داره تا سیز کمرنگ
    راهی هست که دقیقا بشه تست بشه؟چطور میشه تست کرد...وافعا موندم

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    اگه من بخوام از مبین نت سرویس اینترنت بگیرم، حتماً باید مودم خودش رو بخرم یا نه؟
    من یک مودم DSL-2730U دی لینک دارم. با اون میشه از سرویس مبین نت استفاده کرد یا نه؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    دوستان من به یک مودم جیبی نیاز دارم.حالا خودم میگم مبین نت.الانم خیلی 2 دل هستم.میترسم بخرم و نشه
    بیشترم برای 2 استان تهران و کرمانشاه
    حالا دوستان اون نقاط تحت پوشش که توی مبین نت اومده دقیقه؟چون منطقه من توی منطقه سیز هم نیست .یکم فاصله داره تا سیز کمرنگ
    راهی هست که دقیقا بشه تست بشه؟چطور میشه تست کرد...وافعا موندم
    تنها راهش اینه که از یه نفر مودم قرض بگیرید و تست کنید

البته مودم های جیبی گیرندگی ضعیف تری دارند هر چند اون نقشه ها هم خیلی وقته اپدیت نشدن.

سلام
    اگه من بخوام از مبین نت سرویس اینترنت بگیرم، حتماً باید مودم خودش رو بخرم یا نه؟
    من یک مودم DSL-2730U دی لینک دارم. با اون میشه از سرویس مبین نت استفاده کرد یا نه؟
    نه دوست من. این تکنولوژی وایمکس هست که فرکانس خودش رو داره و با مودم های ADSL نمیشه استفاده کرد. ولی اگر مودم ایرانسل داشته باشید می تونید تبدیل کنید

4. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مثل اینکه دیشب سرعت خوب بوده، من از ساعت 6 سیستم رو روشن کردم ساعتی 1 گیگ از سرور ایران دان داشتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هم پلتفرم سایت آپدیت شده و خیلی خوب شده (دست جادی میرمیرانی هم درد نکنه) و هم به نظر میاد طرح‌های واقعا نامحدود گذاشتند! ولی در واقع فکر کنم همون برنامه‌ی قبله چون مثلا واسه ۱۰۲۴ دو جور نامحدود با قیمت متفاوت دارند. توی سایت جدید یادشون رفته توضیحات بذارن فکر کنم!!

من یه مشکل حجم دارم الان ۱۹ مرداد یعنی دیروز یه سرویس موقت ۳ گیگابایت حجمی گرفتم. توی نمودار نشون میده که ۱۹مرداد ۶۹۸مگابایت مصرف داشتم و ۲۰ هم حدود ۲۵۰ مگابایت. اما وقتی اکانت رو باز می‌کنم میزنه حجم باقیمانده ۰.۸۴ گیگابایت!!!

تازه من مودم رو خاموش نمی‌کنم و حجم دانلود شبانه رو هم احتمالا گزارش میشه (درسته؟) دانلود شبانه رو هم فقط تورنت داشتم که سرعتش حدود ۵۰ کیلوبایت بوده. چطور می‌تونم پیگیری کنم؟؟ مشکل آپدیته؟
    Last edited by MasterGeek; 11-08-2013 at 12:01.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

هم پلتفرم سایت آپدیت شده و خیلی خوب شده (دست جادی میرمیرانی هم درد نکنه) و هم به نظر میاد طرح‌های واقعا نامحدود گذاشتند! ولی در واقع فکر کنم همون برنامه‌ی قبله چون مثلا واسه ۱۰۲۴ دو جور نامحدود با قیمت متفاوت دارند. توی سایت جدید یادشون رفته توضیحات بذارن فکر کنم!!

من یه مشکل حجم دارم الان ۱۹ مرداد یعنی دیروز یه سرویس موقت ۳ گیگابایت حجمی گرفتم. توی نمودار نشون میده که ۱۹مرداد ۶۹۸مگابایت مصرف داشتم و ۲۰ هم حدود ۲۵۰ مگابایت. اما وقتی اکانت رو باز می‌کنم میزنه حجم باقیمانده ۰.۸۴ گیگابایت!!!

تازه من مودم رو خاموش نمی‌کنم و حجم دانلود شبانه رو هم احتمالا گزارش میشه (درسته؟) دانلود شبانه رو هم فقط تورنت داشتم که سرعتش حدود ۵۰ کیلوبایت بوده. چطور می‌تونم پیگیری کنم؟؟ مشکل آپدیته؟

نه شبانه رو نشون نمیده هر حجم مصرفی رو که می زنه مربوط به روزانه است یا حجمی است که از ترافیکت کم می کنه

مشکل من اینه که از 7 مرداد به بعد واسم نمودار مصرفی نشون نمیده ولی اکانت یکی از اشناهامون رو چک کردم تا امروز رو نشون میداد.

واقعا که! 2 مگ یک ساله با 30 گیگ حجم 450 تومن . بنظرم منظورشون همراه با مودم هست چون از تو پنل مشترکین چنین طرحی نیست
    Last edited by arash59b; 11-08-2013 at 12:20.

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

واقعا که! 2 مگ یک ساله با 30 گیگ حجم 450 تومن . بنظرم منظورشون همراه با مودم هست چون از تو پنل مشترکین چنین طرحی نیست
    همراه اون طرح مودم SWC9200 ارائه میشه. در ضمن تو سایت جدید رسماً عنوان شده که مودم بیرونی ندارن!
    Last edited by امیر انصاری; 11-08-2013 at 16:49.

10. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای منم فقط تا 6 ام نشون میده !

12. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه شبانه رو نشون نمیده هر حجم مصرفی رو که می زنه مربوط به روزانه است یا حجمی است که از ترافیکت کم می کنه

مشکل من اینه که از 7 مرداد به بعد واسم نمودار مصرفی نشون نمیده ولی اکانت یکی از اشناهامون رو چک کردم تا امروز رو نشون میداد.

چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود که واسه اینکه آپدیت بشه، باید از سیستم log out کنی بعد دوباره بیای تا بروز بشه!!

دوستان اینجا رو ببینید: این گزارش سیستم مصرف من از دیروز تا امروز هست:

۲۴۰ مگ تقریبا تا ظهر امروز داشتم. ولی اینجا صفحه‌ی پیشخوان هست:

حجم باقیمانده رو میزنه:‌ ۶۸۰ مگابایت!!

زنگ هم که زدن میگن سیستم ما ۲ گیگ نشون میده، خوب اگه ۲ گیگ نشون میده چطوره که توی گزارش دقیقا همین بازه‌ی زمانی رو سیستم وبشون ۲۴۰ مگ نشون میده! بعد هم توصیه به خرید طرح جدید می‌کنن. من فقط منتظرم این ماه هم بگذره بعد استفادم از مبین‌نت قطعا محدود میشه ولی خدائیش قانع نشدم! دوستان تجربه‌ی مشابهی رو داشتن یا فقط این مورد خاص هست؟

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مثل اینکه دیشب سرعت خوب بوده، من از ساعت 6 سیستم رو روشن کردم ساعتی 1 گیگ از سرور ایران دان داشتم

شما 2مگ داری با این سرعت دانلود میکنید؟

توی تنظیمات مودم downlink رو چند زده برای شما؟ من که 2 مگ گرفتم زده 2097152 و تا حالا هم بالاتر از 260k نرفته سرعتم.

این هم دانلود دیشب من:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •