تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1706 از 1805 اولاول ... 706120616061656169617021703170417051706170717081709171017161756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,051 به 17,060 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان دیروز طرح 2020 رو گرفتم و مودم رو شب از روی بریج گذاشتم روی ppoe .
    حالا چرا توی ریز مصرف سامانه ، شب مک ادرسم عوض شده ؟ خودم بودم که استفاده میکردم از نت ولی مک ادرسم رو یک چیز دیگه زده از ساعت 1 شب به بعد .
    حجم هم همون بوده که گذاشته بودم دانلود . فقط مک ادرس فرق میکنه . در ضمن مودمم wifi نیست که کسی بخواد هک کنه و .. .

طرح 2020 اینطوریه ؟ یا از روی بریج که میری روی ppoe مک ادرس فرق میکنه ؟
    Last edited by Gregar; 16-12-2015 at 14:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز که دانلود رایگان من افتضاح بود، سرعت از 50 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نشد، دیروز چندبار تا 200 کیلوبایت در ثانیه رفت. از امروز ظهر هم که اینترنت من حدود یک ربع قطع و بعدش که مجدد وصل شد یک آی پی گرفتم که با 78.38.133 شروع میشه و به طرز وحشتناکی وضعیت افتضاح شده، سرعت دانلود از سرور خارجی 10 کیلوبایت در ثانیه هست و چه سرور داخلی و چه سرور خارجی Packet Loss ام بالای 60 درصد هست. یعنی فقط میشه فحش داد به اینا، هیچ کار دیگه نمیشه کرد ...

گوگل هم الان نمیتونم باز کنم و فقط سایت هایی که از قبل اطلاعاتشون توی کش مرورگرم بودن رو به زور میشه باز کرد ...

سیم کشی مشکلی ندارع قبلا هم با اسپلیتر بود الان مستقیم زدیم اسپلیتر کنار در اصلی رو برداشتم تا درست بشع اما همینطور سرعتم افتضاع شبانم رو 0 میشه حداکثر 4 کیلوبایت
    بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

زنگ زدن از سایت 2020.ir گفتن از مخابرات پورتتون مشکل داره قرار شد رفع کنن خداشاهده بدتر شد بهتر نشد
    اصلا نمیتونم کانکت بشم دیشب هم زنگ زدن میگه جیکار میکنین تمدید میکنین یا نه؟؟؟6بار فقط از مخابرات زنگ زدن که تمدید میکنین یا نه؟؟؟

به نظر من اگر امکانش رو دارید، یک کابل مستقیم از سیم تلفن دم در تا مودم ببرید، از اسپلیتر هم استفاده کنید و از دم در ارتباط کابل رو با سیم کشی خونه موقتا قطع کنید. اگر بازم وضعیت نویز خطتتون بد بود، قطعا مشکل از مخابرات هست، ولی اگر وضعیت خوب شد یعنی مشکل از سیم کشی شما هست. اگر هم کاملا مطمئن هستید مشکل از شما نیست و یا امکان این تست رو ندارید، میتونید درخواست کنید تا براتون مامور بفرستن تا بررسی کنه ...

(هرچی SNR Margin بالاتر و Line Attenuation پایین تر باشه نشانه وضعیت بهتر خط و نویز در خط هست و برعکسش نشان دهنده نویز بالاست، توی یک خط معمولی حدودا باید SNR Margin بالاتر از 20-25 و Line Attenuation هم کمتر از 5 باشه، البته Line Attenuation به فاصله تا مرکز مخابراتی هم بستگی داره و هرچی فاصله بیشتر باشه Line Attenuation هم قطعا بیشتر میشه)
    Last edited by Night2; 16-12-2015 at 17:59.

3. 2 کاربر از Night2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من مازندران هستم
    لطفا اینو تا آخر بخونین
    شرکت های خصوصی بدجور شباااااانه رو محدود میکنن
    مخابرات هر بدی ای داااشت شبا رو به خدا هیچوقت محدود نکرد فقط سرعت کلیش کم بوووود
    اگه میتونستم 5مگ 5 گیگ بگیرم همینو تمدید میکردم
    متاسفانه از لج بازی رفتم از مخااااابرات
    بچه هاااااااا خواهشااااااااااااااا بگین مخااااااااااااااااابراااا اااااااات تعرفه جدید آورد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
    دو تا طرح قبلی مخابرات 5مگ 5 گیگ با 2مگ 10 گیگ با 21 تومن ماهانه واقعاااااااا عااااااااااالی بوووووود
    خواهشاااااااااا نرین خصوصی ها دو برابر میگیرن تازه شاید مثل مخابرات اینترنت بدن
    آسیادزد قیمت بالای 35 تومن باید بدی تااااااا شبانه داشته باشی بعدشم جدیدااااااااا سرعت ها رو همه محدود کردن حتی آسیاتک
    من از ستاره شرق (نماینده پیشگامان) این شرکت هم محدود کرد روی سرعت اسمی آسیاتک هم اسمی
    فقط و فقط مخابرات اسمی نکرد سرعتو
    مخابرات اکثر استان ها بالای 500 میدن سرعتو ولی اینجا 370 کل استانه! شبانه هم بین 300 تا 320 میده مطمِئنی میتونی 5.5 گیگ حداااقل بگیری!!
    من قبلا مخابرات بودم به خاطر این پارتک دزد مجبور شدم تخلیه کنم !
    ای خدا سال 2016 داره میاد یادش بخیر اسفند دوسال پیش نامحدود با سرعت 370 وااااااااااقعا اون روزا اینترنت داشتیم
    همه این نصیحتمو گوش کنین

5. این کاربر از Y_H2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

امروز صبح هیچی دانلود نشد بکنم
    ظهر تا عصر هم قطع بود مودم خاموش روشن کردم درس شد
    کسی این مشکلو داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کسی این مشکلو داره؟
    جدیدا اینطوری شده . من روی بریج که بود باید یه dc میکردم و وصل میکردم راحت بود . حالا باید هی مودم خاموش روشن کنی . بدیش هم اینه که ممکنه لینکهای دانلودت بپره . بدتر از اون اینکه موقع دانلود شبانه اگه اینطوری بشه نیستی که مودم رو خاموش روشن کنی .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کسی این مشکلو داره؟
    درسته جدیدا این مشکل بروز پیدا کرده و مشخص نیست بخاطر کمبود ip مخابرات هست یا اینم ترفندیه تا شبها کمتر کاربرها دانلود خودکار داشته باشند
    طبق تجربه + اظهارات اوپراتورهای پشتیبانی اگر خط حدود 3 ساعت استفاده نشه ip ازش گرفته میشه و لازمه مودم رو ریبوت کنین
    شخصا دیدم حتی گاهی ریبوت هم به تنهایی کافی نیست و باید به پشتیبانی بگین خط رو ریست کنه(با ریست پورت اشتباه نشه)
    چنانکه قبلا اشاره شد برای اینکه این اتفاق نیفته یک گوشی بهتره به خط وصل باشه تا هر یکساعت با آپدیت شدن برنامه ی هواشناسیش یا یک همچین چیزی باعث بیکار موندن خط نشه
    اگرم با خود گوشی/تبلت دانلود می کنین (مثل من) که دیگه چه بهتر، بذارین وایرلسش طی شب وصل بمونه (توی تنظیماتش جلوی آپدیت خودکار برنامه ها رو گرفته باشین) درصورتیکه با تورنت کار می کنین phone schedule رو نصب و تنظیم کنین سر ساعت utorrent رو اجرا کنه و سر ساعت هم وایرلس رو خاموش. اگرم لینکها رو به ADM دادین داخل خودش تنظیمات زمانبندی شروع و توقف داره
    من چند شبی از این بابت سرم کلاه رفت ولی حالا این شبهای آخر دارم جبران می کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by HardwareMaster; 17-12-2015 at 04:23.

9. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درسته جدیدا این مشکل بروز پیدا کرده و مشخص نیست بخاطر کمبود ip مخابرات هست یا اینم ترفندیه تا شبها کمتر کاربرها دانلود خودکار داشته باشند
    طبق تجربه + اظهارات اوپراتورهای پشتیبانی اگر خط حدود 3 ساعت استفاده نشه ip ازش گرفته میشه و لازمه مودم رو ریبوت کنین
    شخصا دیدم حتی گاهی ریبوت هم به تنهایی کافی نیست و باید به پشتیبانی بگین خط رو ریست کنه(با ریست پورت اشتباه نشه)
    چنانکه قبلا اشاره شد برای اینکه این اتفاق نیفته یک گوشی بهتره به خط وصل باشه تا هر یکساعت با آپدیت شدن برنامه ی هواشناسیش یا یک همچین چیزی باعث بیکار موندن خط نشه
    اگرم با خود گوشی/تبلت دانلود می کنین (مثل من) که دیگه چه بهتر، بذارین وایرلسش طی شب وصل بمونه (توی تنظیماتش جلوی آپدیت خودکار برنامه ها رو گرفته باشین) درصورتیکه با تورنت کار می کنین phone schedule رو نصب و تنظیم کنین سر ساعت utorrent رو اجرا کنه و سر ساعت هم وایرلس رو خاموش. اگرم لینکها رو به ADM دادین داخل خودش تنظیمات زمانبندی شروع و توقف داره
    منم چند شبه همین مشکل رو دارم ساعت 4 که میخوام دانلود کنم اینترنت کلا قطع میشه تا مودم ریست بشه.اگه وایفای تبلتم رو روشن بزارم مشکل حل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای اینکه مودم قطع نشه برای دانلود رایگان وای فای گوشیتونو روشن بزارید نرم افزار تلگرام رو نصب کنید و چن تا کانال خبری مثل اقصاد انلاین خبر انلاین و چن تا دیگه عضو بشین بعد از تو تنظیمات تیک دانلود اتومات رو بردارید و بزارید وای فای گوشیتون روشن بمونه.با کمترین حجم حتی کیلوبایت نتتون قطع نمیشه و مودم بیکار نمیمونه که بخواد قطع بشه.البته من این مشکلو داشتمو طاقت نیاوردم رفتم 195 شکایت کردم مشکلمو برطرف کردیگه قطع نمیشه.خودشونم گفتن به خاطر کمبود ای پی اینطوری میشه که تا چن وقت دیگه مشکل برطرف میشه و این قطع و وصلی ها هم به خاطر همونه.ولی اینکه بخوان کاری کنن مودمت قطع بشه و مجبور بشی برای متصل شدن دوباره خاموش رروشن کنی همچیمن حقی ندارن چون تغییر ای پی به صورت خورکار انجام میشه و مجدد بعد تغییر ای پی کانکت میشید و اینکه به بعضیاتون میگن به خاطر جلوگیری از هک وای فای هست اینا همش بهونس وظیفشونه مشکلتو برطرف کنن چون چیزی تو قرارداد در این مورد ندارن.مگه ملت همه وای فای دارن ؟! پس حواستون باشه اگه مشکل قطعی داشتین و زنگ زدید گفتن مودم وای فای هست بگید نه معمولیه چون تا بگید وای فای بهونه ها شروع میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اگرم با خود گوشی/تبلت دانلود می کنین (مثل من) که دیگه چه بهتر، بذارین وایرلسش طی شب وصل بمونه (توی تنظیماتش جلوی آپدیت خودکار برنامه ها رو گرفته باشین)
    سلام
    راه حل خوبی هست ، مخصوصا اینکه جواب هم گرفتید.

الان چند روزه ، که با اینکه سیستم در حال کار و دریافت فایل هست ، راس یک ساعت مشخص (7:30) ، اینترنت قطع میشه و بعدش چیزی در حدود بیست دقیقه ، هی مودم روشن ، هی مودم خاموش ، هی مودم روشن ، هی مودم خاموش ، هی مودم روشن ، هی مودم خاموش ، ...
    برای این راه حلی دارید ؟؟ سپاس
    شخص دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟؟ سپاس تر

13. 2 کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا خسته نباشن . دیشب یک و نیم گیگ از حجمم رو خوردن موقع شبانه . دوستان چجوریاست ؟ من از ساعت 4.30 تا 8.30 میزارم دانلود ولی بازم حجم کم کرده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •