تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1706 از 4105 اولاول ... 706120616061656169617021703170417051706170717081709171017161756180622062706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,051 به 17,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما فرموديد خيلي ها هستن که 21 ماه خدمت کردند وتموم کردن!
    اما چجوري؟؟؟
    چون از ابتداي سال 91اعلام کردند که اعزامي هاي 91 بايد21ماه خدمت کنند
    سئوالم اينجاست که از اون موقع تا حالا حدودا 17ماه ميگذره...
    پس چجوري 21 ماهشون رو تموم گذروندن؟؟!!
    نکنه با اضافه خدمتشون حساب کردين؟
    منظورشون کسایی هست که خدمت قبلی داشتن
    مثلا یک نفر سال 88 رفته خدمت 10 ماه خدمت کرده بعد دانشگاه قبول شده و بعد از دانشگاه اعزامش افتاده سال 91 و 21 ماه باهاش حساب کردن و 11 ماه خدمت کرده و رفته

2. 3 کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منظورشون کسایی هست که خدمت قبلی داشتن
    مثلا یک نفر سال 88 رفته خدمت 10 ماه خدمت کرده بعد دانشگاه قبول شده و بعد از دانشگاه اعزامش افتاده سال 91 و 21 ماه باهاش حساب کردن و 11 ماه خدمت کرده و رفته
    از تاریخ 18/1/91 ( خوده برج 1کی ها هم) 21 باید خدمت کنن

تو برج 7و8و9 ترخیصی نداریم مگر اینکه کسری یا اضاف خدمت خورده باشن ! چون اخرین ماه سال 90 که اسفند هستش برج 6 امسال ترخیص میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بسیح دانشجویی فقط باغث میشه که بسیحی فعال لغو نشه یعنی خودش کسری نداره اما بسیج فعال رو معتبر نگه میداره
    برای کسری بسیج حتما باید عضو پایگاه مقاومت باشید نه مدرسه یا دانشگاه .. حدافل تا یکی دو ماه پیش که اینجوری بود
    تا اونجایی که من میدونم دوستم فقط تو همین دانشگاهش فعالیت داشت ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام اونجوری که من خبر دارم فقط کسانی که امریه گرفتن و دوره تکمیلی رفتن اگه آموزشی ارتش بیفتن دیگه دوماه الاف نمیشن ( مثلا اگه شما امریه فرمانداری گرفته باشین و همچنین دوره تکمیلی رو گذرونده باشین فقط حدود 6 ساعت شما رو توپادگان آموزشی ارتش نگه میدارن و سپس ترخیص میشن و یاید تو تاریخ مربوطه به اون ارگانی که امریه گرفتین مراجعه کنید)

یا حق
    سلام
    این چیزی که شما گفتی مطمئنی یا فقط شایعه شنیدی؟؟؟باور کن اگه درست باشه یه شیرینی پیش من داری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این برگه کنسلی چیه و از کجا میشه گرفتش؟
    خود دانشگاه بهت میده دیگه قسمت نظام وظیفه دانشگاه میده نوشته نامه لغو معافیت تحصیلی
    همینو ببر پلیس +10 صحبتی هم از مدرک نکن
    Last edited by benyamin_m; 07-08-2013 at 00:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بسیح دانشجویی فقط باغث میشه که بسیحی فعال لغو نشه یعنی خودش کسری نداره اما بسیج فعال رو معتبر نگه میداره
    برای کسری بسیج حتما باید عضو پایگاه مقاومت باشید نه مدرسه یا دانشگاه .. حدافل تا یکی دو ماه پیش که اینجوری بود
    دوست عزیز فکر کنم شما اشتباه میکنید
    من خودم 30 بهمن 91 که فارغ اتحصیل شدم پرونده بسیج دانشگاهمو به پایگاه شهری انتقال دادم و تا الان هم پایگاه شهری داره برای من فعالی رد میکنه که حتی برای پدیرش که رفتم ازشون نامه فعالی یگیرم حتی سابقه فعالی دوران دانشگاه+سابقه پایگاه شهری رو توش قید کرده بودن.

حتی من کسانی رو میشناسم که بعد از فارغ التحصیلی دنبال کارهای بسیج دانشگاه افتادن و خیلی راحت با یه پرونده سوری, چند سال برای خودشون سابقه رد کردن. و از کسری اش استفاده کردن(به ازای هر سال یکماه کسری خدمت)

فقط باید هر وقت کسی فارغ التحصیل شد سریع پروندشو ببره تو پایگاه حوزه شهری که براش ثبت سوابق رد کنن و هر وقت خواست میتونه از کسری خدمت سابقه بسیج دوران دانشگاه+ پایگاه شهری استفاده کنه.

ایام به کام همگی

8. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    این چیزی که شما گفتی مطمئنی یا فقط شایعه شنیدی؟؟؟باور کن اگه درست باشه یه شیرینی پیش من داری
    سلام
    من دقیق یادم نیس که از کجا فهمیدم ولی فک کنم به احتمال 95درصد از بچه های که تو همین تاپیک تجربیاتشونو به اشتراک میزارن فهمیده بودم . شما یه زنگ بزن مشاوره نظام وظیفه که خیالت حسابی جمع بشه.
    شما خوشحال باشی و همچنین خدمت بی دردسری داشته باشی بهترین شیرینی برای تمامی بچه های فرووم هست

ایام به کام
    Last edited by myreza_12345; 07-08-2013 at 07:52.

10. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما فرموديد خيلي ها هستن که 21 ماه خدمت کردند وتموم کردن!
    اما چجوري؟؟؟
    چون از ابتداي سال 91اعلام کردند که اعزامي هاي 91 بايد21ماه خدمت کنند
    سئوالم اينجاست که از اون موقع تا حالا حدودا 17ماه ميگذره...
    پس چجوري 21 ماهشون رو تموم گذروندن؟؟!!
    نکنه با اضافه خدمتشون حساب کردين؟
    دوست گرامی ...بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه و امیدوارم نسل خدمت برچیده بشه حتی اگر بشه بخرنش ...
    اما این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه! ... شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ...
    شما هنوز توی خونه هستی حتی اعزام نشدی ... اگر توی سرما با چند تا پیراهن و چند جفت جوراب و کلاه و چفیه و هدبند و... میرفتی توی برجک چی میگفتی پس ؟ ...
    اما همونطوری که سردار کمالی اومدن و خبر بازگشت کسر خدمت ها رو دادن امیدوارم یه خبر خوب هم به شما برسه مثل کسری مدرک تحصیلی یا ...
    کلیه افرادی هم که خدمت قبلی بودن مثلا 10 ماه خدمت کرده بودن و دانشگاه پذیرفته شده بودن و در سال 91 مجددا اعزام شدن 11 ماه خدمت کردن و رفتن ....
    اگر میخواستن خدمت رو کاهش بدن اول فکر سربازای حین خدمت بودن ... حداقل میگفتن نیمه اول سال 91 خدمتشون 18 ماه هست ... شما سال 92 قراره اعزام بشید مطمئن باشید از لحاظ مدت خدمت در اولیت بعد از 91 قرار دارید ..
    موفق باشید .

12. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست گرامی ...بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه و امیدوارم نسل خدمت برچیده بشه حتی اگر بشه بخرنش ...
    اما این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه! ... شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ...
    شما هنوز توی خونه هستی حتی اعزام نشدی ... اگر توی سرما با چند تا پیراهن و چند جفت جوراب و کلاه و چفیه و هدبند و... میرفتی توی برجک چی میگفتی پس ؟ ...
    اما همونطوری که سردار کمالی اومدن و خبر بازگشت کسر خدمت ها رو دادن امیدوارم یه خبر خوب هم به شما برسه مثل کسری مدرک تحصیلی یا ...
    کلیه افرادی هم که خدمت قبلی بودن مثلا 10 ماه خدمت کرده بودن و دانشگاه پذیرفته شده بودن و در سال 91 مجددا اعزام شدن 11 ماه خدمت کردن و رفتن ....
    اگر میخواستن خدمت رو کاهش بدن اول فکر سربازای حین خدمت بودن ... حداقل میگفتن نیمه اول سال 91 خدمتشون 18 ماه هست ... شما سال 92 قراره اعزام بشید مطمئن باشید از لحاظ مدت خدمت در اولیت بعد از 91 قرار دارید ..
    موفق باشید .
    حرف شما درست ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها یادم هست توی اسفند سال قبل بود که یکی از فامیل هامون که سرهنگ بازنشسته سپاه بود می گفت قرار کسری برگرده من خودم اونجا با خودم گفتم این بنده خدا داره گیج میزنه مگه میشه قانونی که تازه لغو شده دوباره برگرده اما الان میبینید که قانون کسر خدمت ها برگشته. پس هیچ چیزی از اینا بعید نیست!

14. این کاربر از mahde1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

موفق باشید .

سلام دوست عزیز
    فکر کنم متوجه سئوال من نشدید،چون زیاد حاشیه رفتید:
    شما گفتین: <بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه>عزیزم مگه من گفتم شما دلتون میخواد کسی اضافه خدمت کنه
    میفرمایید: < این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه!> وقتی چنین مسئله ای همه جا شایع شده،چه جایی بهتر از تاپیک که مطرح بشه،اصلا تاپیک بخاطر همین سئوالات وجواب ها ایجاد شده...
    <شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ... >
    خدا خیرت بده،درسته من هنوز اعزام نشدم،اما لابد از سختی های خدمت تقریبا خبر دارم که اینطوری دارم پرس وجو میکنم ببینم 18 ماه شده یا نه،طبق فرمایشات شما پس من حق دارم
    نمیدونم چه برداشتی کردین از سئوال من،اما من فکر میکنم سئوال من باعث شده بهتون بربخوره،که من همچین قصدی نداشتم
    چون من فقط پرسیدم چجوری 21 ماه رو حساب کردین(البته جوابمو گرفتم).
    مطالبی که بالا عرض کرده بودید حاشیه بود،و اصلا نه ربطی به سئوال من داشت و نه ربطی به منظورم
    به هر حال از توجهتون و جوابتون ممنونم
    Last edited by nhybgtvfr; 07-08-2013 at 09:58.

16. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •