منظورشون کسایی هست که خدمت قبلی داشتن
مثلا یک نفر سال 88 رفته خدمت 10 ماه خدمت کرده بعد دانشگاه قبول شده و بعد از دانشگاه اعزامش افتاده سال 91 و 21 ماه باهاش حساب کردن و 11 ماه خدمت کرده و رفته
منظورشون کسایی هست که خدمت قبلی داشتن
مثلا یک نفر سال 88 رفته خدمت 10 ماه خدمت کرده بعد دانشگاه قبول شده و بعد از دانشگاه اعزامش افتاده سال 91 و 21 ماه باهاش حساب کردن و 11 ماه خدمت کرده و رفته
از تاریخ 18/1/91 ( خوده برج 1کی ها هم) 21 باید خدمت کنن
تو برج 7و8و9 ترخیصی نداریم مگر اینکه کسری یا اضاف خدمت خورده باشن ! چون اخرین ماه سال 90 که اسفند هستش برج 6 امسال ترخیص میشه
تا اونجایی که من میدونم دوستم فقط تو همین دانشگاهش فعالیت داشت ...
سلام
این چیزی که شما گفتی مطمئنی یا فقط شایعه شنیدی؟؟؟باور کن اگه درست باشه یه شیرینی پیش من داری![]()
خود دانشگاه بهت میده دیگه قسمت نظام وظیفه دانشگاه میده نوشته نامه لغو معافیت تحصیلی
همینو ببر پلیس +10 صحبتی هم از مدرک نکن
Last edited by benyamin_m; 07-08-2013 at 00:04.
دوست عزیز فکر کنم شما اشتباه میکنید
من خودم 30 بهمن 91 که فارغ اتحصیل شدم پرونده بسیج دانشگاهمو به پایگاه شهری انتقال دادم و تا الان هم پایگاه شهری داره برای من فعالی رد میکنه که حتی برای پدیرش که رفتم ازشون نامه فعالی یگیرم حتی سابقه فعالی دوران دانشگاه+سابقه پایگاه شهری رو توش قید کرده بودن.
حتی من کسانی رو میشناسم که بعد از فارغ التحصیلی دنبال کارهای بسیج دانشگاه افتادن و خیلی راحت با یه پرونده سوری, چند سال برای خودشون سابقه رد کردن. و از کسری اش استفاده کردن(به ازای هر سال یکماه کسری خدمت)
فقط باید هر وقت کسی فارغ التحصیل شد سریع پروندشو ببره تو پایگاه حوزه شهری که براش ثبت سوابق رد کنن و هر وقت خواست میتونه از کسری خدمت سابقه بسیج دوران دانشگاه+ پایگاه شهری استفاده کنه.
ایام به کام همگی
سلام
من دقیق یادم نیس که از کجا فهمیدم ولی فک کنم به احتمال 95درصد از بچه های که تو همین تاپیک تجربیاتشونو به اشتراک میزارن فهمیده بودم . شما یه زنگ بزن مشاوره نظام وظیفه که خیالت حسابی جمع بشه.
شما خوشحال باشی و همچنین خدمت بی دردسری داشته باشی بهترین شیرینی برای تمامی بچه های فرووم هست
ایام به کام
Last edited by myreza_12345; 07-08-2013 at 07:52.
دوست گرامی ...بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه و امیدوارم نسل خدمت برچیده بشه حتی اگر بشه بخرنش ...
اما این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه! ... شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ...
شما هنوز توی خونه هستی حتی اعزام نشدی ... اگر توی سرما با چند تا پیراهن و چند جفت جوراب و کلاه و چفیه و هدبند و... میرفتی توی برجک چی میگفتی پس ؟ ...
اما همونطوری که سردار کمالی اومدن و خبر بازگشت کسر خدمت ها رو دادن امیدوارم یه خبر خوب هم به شما برسه مثل کسری مدرک تحصیلی یا ...
کلیه افرادی هم که خدمت قبلی بودن مثلا 10 ماه خدمت کرده بودن و دانشگاه پذیرفته شده بودن و در سال 91 مجددا اعزام شدن 11 ماه خدمت کردن و رفتن ....
اگر میخواستن خدمت رو کاهش بدن اول فکر سربازای حین خدمت بودن ... حداقل میگفتن نیمه اول سال 91 خدمتشون 18 ماه هست ... شما سال 92 قراره اعزام بشید مطمئن باشید از لحاظ مدت خدمت در اولیت بعد از 91 قرار دارید ..
موفق باشید .![]()
حرف شما درست ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها یادم هست توی اسفند سال قبل بود که یکی از فامیل هامون که سرهنگ بازنشسته سپاه بود می گفت قرار کسری برگرده من خودم اونجا با خودم گفتم این بنده خدا داره گیج میزنه مگه میشه قانونی که تازه لغو شده دوباره برگرده اما الان میبینید که قانون کسر خدمت ها برگشته. پس هیچ چیزی از اینا بعید نیست!
سلام دوست عزیز
فکر کنم متوجه سئوال من نشدید،چون زیاد حاشیه رفتید:
شما گفتین: <بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه>عزیزم مگه من گفتم شما دلتون میخواد کسی اضافه خدمت کنه
میفرمایید: < این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه!> وقتی چنین مسئله ای همه جا شایع شده،چه جایی بهتر از تاپیک که مطرح بشه،اصلا تاپیک بخاطر همین سئوالات وجواب ها ایجاد شده...
<شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ... >
خدا خیرت بده،درسته من هنوز اعزام نشدم،اما لابد از سختی های خدمت تقریبا خبر دارم که اینطوری دارم پرس وجو میکنم ببینم 18 ماه شده یا نه،طبق فرمایشات شما پس من حق دارم
نمیدونم چه برداشتی کردین از سئوال من،اما من فکر میکنم سئوال من باعث شده بهتون بربخوره،که من همچین قصدی نداشتم
چون من فقط پرسیدم چجوری 21 ماه رو حساب کردین(البته جوابمو گرفتم).
مطالبی که بالا عرض کرده بودید حاشیه بود،و اصلا نه ربطی به سئوال من داشت و نه ربطی به منظورم
به هر حال از توجهتون و جوابتون ممنونم![]()
Last edited by nhybgtvfr; 07-08-2013 at 09:58.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)