هروقت یه شرکت افروزنت وصل بشید اینطوریه معمولا IPش مکان شما رو یا امارت یا بحرین ویا اسلواکی نشون میده. همیشه خدا هم سرعتش افتضاح هست.
ای پی هاش هم 62، 64 و 94 اند
هروقت یه شرکت افروزنت وصل بشید اینطوریه معمولا IPش مکان شما رو یا امارت یا بحرین ویا اسلواکی نشون میده. همیشه خدا هم سرعتش افتضاح هست.
ای پی هاش هم 62، 64 و 94 اند
Last edited by arash59b; 10-08-2013 at 12:06.
سرعت امروز صبح من با سرویس 512 6 ماهه
![]()
Last edited by salam kon; 10-08-2013 at 12:04.
دوستان لطفا سوال منم جواب بدین
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
اصلا ۱ ساله نداره که طرح ۲ مگ !
آخرش ۶ ماهه هست
شما اول ۱ ماهه بگیر اگه خوب جواب داد تو منطقتون بعدش ۶ ماهه بگیر که خدای نکرده از اولش ۶ ماهه نگیری بعد ببینی سرعتت افتضاح هست و باید ۶ ماه تحملش کنی
منظورم اینه که سرعت سرویس ماهانه با طرح ها فرقی نمیکنه؟
والا واسه من که فرقی نمیکرد
چه ۱ ماهه چه ۶ ماهه که زدم سرعتش رو ۲۷۰ بود
270ااااااااااااااااد!؟؟ من سال قبل 2مگ داشتم سرعتش زیر 100 بود. به خاطر همین ترکش کردم و رفتم سراغ اپراتورای دیگه.ولی به این نتیجه رسیدم همشون سرو ته یکین. حالا میخوام از چند جا نت بگیرم با هم قاطیشون کنم
عزیز سرعت من تو این منطقه ای که هستم همیشه حداکثر سرعتی هست که مبین برای هر اکانت بسته
مثلا اکانت قبلی ۶ ماهه ۲ مگ که داشتم رو ۴۰۰ بسته شده بود ( از اون ۶ ماهه ۸۰ تومنی ها ) و منم راحت ۴۰۰ دانلود داشتم شبانه روز فرقی نمیکرد ، ولی الان این جدید که تمدید کردم با اینکه قیمتشم بیشتر شد (۱۳۹ تومن) ولی رو ۲۷۰ بسته شده و منم تقریبا شبی ۵ گیگ میگیرم با این ۲۷۰
دقیقا به همین دلیل هست که میگم اول ۱ ماهه بگیر ببین تو منطقه شما چطوریه بعدا ریسک کن ۶ ماهه بگیر !
دیشب بدک نبود برای من. 3 فایل همزمان گزاشتم از سرور خارجی.
وضعیت شب خیلی بد شده برای من.تو 6 ساعت فقط 800 مگ گرفتم سرویس 2 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)