لطفا به سوالم جواب بده اقا لو!!!
لطفا به سوالم جواب بده اقا لو!!!
گفتم که بهینه-تر میشن با تغییر چیپست ! بطور مثال ورژنهای جدید باگهایی که حتی با تغییر فیرمور در ورژنهای قبلی رفع نشدن رو ندارن و یا پوشش وایرلسشون بیشتر میشه و همینطور تغییرات خیلی جزئی در کنترل پنل مودم که به کار من و شما نمیاد![]()
پس عملا تاثیر زیادی رو عملکرد دستگاه نداره!!ضمنا من تو سایت tp-link چک کردم دیدم ورژن 1 دارای چیپ خوشنام ترندچیپ هست در صورتی که ورژنهای 2 و 3 دارای چیپهای بی نام و نشون مثل link هستند!!پس به نظر من ورژن 1 از لحاظ چیپ از ورژنهای دیگه سر تره!؟مثلا 2750 سیاه چیپش برادکم هست ولی سفیدش که ورژن جدیدتری هست چیپش cicicam هست که ضعیفتر هست !!!
واسه من چیپست اهمیتی نداره ! عملکرد دستگاه واسم مهمتره ! هر کدوم بهتر کار کنن همونو میخرمپول بابت مارک و برند نمیدم
اولاlink نه, Ralink! ثانيا Ralink زير مجموعه شرکت Mediaketه كه از نظر اعتبار چیزی کم نداره.
همین 2750 سفید که میگی, شرکت سازنده چیپستش شرکت تایوانی realrekه كه اتفاقا از نظر كارائى از چیپست ورژن سیاه بهتره. فرکانس چیپست ورژن سفید 390 mhzه ولى مال سياه فقط 300 mhzه.
اقای دراگون از لحاظ شما کدوم ورژن 8968 بهتره؟!و بهترین چیپست برای 8968 کدوم چیپست هست؟!و فرکنس چیپست 8968 چند هست؟!
معلومه ورژن2. فركانسش 500 mhzه.
البته ورژن 3 این مودمم تازه تولید شده که با توجه به تنظیماتش تو دفترچه راهنما, چیپستش ماله برادکامه ولى نوعش هیچ جا تو اینترنت ذکر نشده. تا ورژن 3 بیاد ایران شاید یه مدت طول بکشه.
با فهمیدن این مورد صبر میکنه تا ورژن 3 بیاد ایران ! بعد از اینکه وارد بازار شد یه مقدار دیگه هم صبر میکنه تا دیگران بخرن و بازخوردها رو ببینه ! و در نهایت إنا لله وإنا إليه راجعون![]()
اقا دراگون میتونی بگی ورژن 1 چیپستش ترند چیپ هست یا یک برند دیگه؟!و بهترین چیپست برای مودم چه برندی هست؟!برند ترند چیپ برند خوبی هست یا نه؟!
بهترین چیپست برودکامهپس نتیجه میگیریم باید منتظر ورژن 3 بمونی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)