تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1706 از 2403 اولاول ... 70612061606165616961702170317041705170617071708170917101716175618062206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,051 به 17,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان من امروز اینترنتم رو جمع کردم خدا رو شکر از دست این ۱ مگ نامحدود مخابرات راحت شدم ! ازین اشغال تر اینترنت تا حالا نداشتم دوستان کدوم شرکت نامحدود تر تمیز داره برم بگیرم ؟ اینم بگم که وایمکس مبین نت داشتم اندیشه داشتم ضحی کیش داشتم شاتل داشتم و پارس آنلاین هم داشتم بین اینا به نظر من نامحدود اندیشه از همه ارزونتر و بهتر بوده نظر دوستان چیه ؟ شرکت دیگه ای رو پیشنهاد نمی دن ؟
    دوستان فقط زود تر راهنمایی کنن که بی اینترنتم باید سریعا یه جایی ثبت نام کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام به دوستان من امروز اینترنتم رو جمع کردم خدا رو شکر از دست این ۱ مگ نامحدود مخابرات راحت شدم ! ازین اشغال تر اینترنت تا حالا نداشتم دوستان کدوم شرکت نامحدود تر تمیز داره برم بگیرم ؟ اینم بگم که وایمکس مبین نت داشتم اندیشه داشتم ضحی کیش داشتم شاتل داشتم و پارس آنلاین هم داشتم بین اینا به نظر من نامحدود اندیشه از همه ارزونتر و بهتر بوده نظر دوستان چیه ؟ شرکت دیگه ای رو پیشنهاد نمی دن ؟
    شما کجایید؟ اگه رشت هستید که بی برو برگرد برید شرکت اندیشه 256 نامحدود و خود پورت اندیشه رو بگیرید. دقت کنید خود پورت اندیشه چون در غیر این صورت پورت مخابراتش شبیه همین ضحی کیش هست.

3. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نامحدود اندیشه از تمام شرکت ها قوی تر است .تستش هم چند تا پست بالاتر قرار دادم.

5. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نامحدود اندیشه از تمام شرکت ها قوی تر است .تستش هم چند تا پست بالاتر قرار دادم.
    بازم می گم این قضیه برتری اندیشه فقط تو رشت و برای خود پورت اندیشه هست.

7. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رشت مرکز ۶ منظریه راستی چجوری بفهمم که مخابرات از اندیشه گرفتم یا اندیشه رو خودشون می گن ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

رشت مرکز ۶ منظریه راستی چجوری بفهمم که مخابرات از اندیشه گرفتم یا اندیشه رو خودشون می گن ؟
    از خودشون (نمایندگی اندیشه) بپرسید و بگید من فقط پورت اندیشه رو می خوام. اگه پورت خالی اندیشه داشته باشن بهتون میدن درواقع اگه کسی پورت اندیششو خالی کرده باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازم می گم این قضیه برتری اندیشه فقط تو رشت و برای خود پورت اندیشه هست.
    مرکز 727 دوست بنده پورت مخابرات دارد که هیچ فرقی با پورت اندیشه در پینگ و سرعت نمی کند از دیگر مراکز و سایر شهر ها اطلاع ندارم.دوست داشته باشید بهش میگم تست سرعت هم قرار دهد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه میخوای حجمی بخری البرز هم مد نظر داشته باش یه تستی بکن حداقل ما هم از تجربه شما استفاده کنیم

برو البرز حجمی بخر ببین پورتو 4 مگ میبندن یا نه . تعریفش میکن

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مرکز 727 دوست بنده پورت مخابرات دارد که هیچ فرقی با پورت اندیشه در پینگ و سرعت نمی کند از دیگر مراکز و سایر شهر ها اطلاع ندارم.دوست داشته باشید بهش میگم تست سرعت هم قرار دهد.
    فکر کنم دوستان دیگه ای از رشت پورت مخابرات اندیشه رو داشتن و تستشو گذاشته بودن که راضی نبودن.
    تو دیگر شهرها هم که گفتم همین کاربر Iloveu-ALL که فکر کنم صومعه سرایی هستن و می گن سرعت دانلودشون اومده رو 5 کیلوبایت:
    اندیشه 2-3 روز داغون شده سرعت دانلودم رو 5 به زور میاد یه عالمه قطعی هم دارم
    یا دوستمون Woooooooow که لاهیجانی هستن و یا دوستانی که از انزلی کامنت می ذاشتن هم صحت حرف های من رو تأیید می کنه که تو شهرستان ها وضعیت اندیشه با خود رشت متفاوته.

اگه میخوای حجمی بخری البرز هم مد نظر داشته باش یه تستی بکن حداقل ما هم از تجربه شما استفاده کنیم

این دوستمون نامحدود می خوان که قیمت سرویس های نامحدود 1 به 1 البرز گرونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البرز نامحدود هم داره ؟ سایتی چیزی داره تعرفه هاشو ببینیم ؟ آدرس دفترش تو رشت کجاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •