خدا بخیر کنه این دربی را با داور ایرانی!
شکوری چند ماهی تو ذوب اهن بازی کرد.
اونی مگه چی گفت؟
این گزارشو به کل من رد میکنم چون دیشب توبرنامه 2 4 4 به طورمستقیم بارضا مصاحبه کردند وباحرفهایی که زدمعلوم شد این چند روزه همش چرت بوده
خدا بخیر کنه این دربی را با داور ایرانی!
شکوری چند ماهی تو ذوب اهن بازی کرد.
اونی مگه چی گفت؟
این گزارشو به کل من رد میکنم چون دیشب توبرنامه 2 4 4 به طورمستقیم بارضا مصاحبه کردند وباحرفهایی که زدمعلوم شد این چند روزه همش چرت بوده
پس از پخش بلوتوث بازی جنجالی دختران و پسران در باشگاه استقلال/ منصوریان: من استعفا نمیدهم
اولین بار سهشنبه هفته پیش بود كه خبر بازی دوستانه تیمهای نوجوانان پسر و دختر استقلال روی خروجی یكی از خبرگزاریها قرار گرفت. خبری كه بهت و حیرت هر خوانندهای را بهدنبال داشت. نزدیك به سه دهه از ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاههای فوتبال گذشته و حالا خبری پیشروی مخاطبان قرار گرفته بود كه هضم كردن آن سختترین كار ممكن بود. لحظاتی پس از آنلاین شدن خبر، تلاشهای واعظآشتیانی برای پنهان ماندن و مسكوت نگه داشتن آن البته نافرجام بود. مدیرعامل پس از تماس با سردبیران چند نشریه ورزشی و همه خبرگزاریها از آنها خواسته بود تا خبر بازی دوستانه نوجوانان دختر و پسر استقلال را مطرح نكنند تا باشگاه راسا این اتفاق را زیرنظر بگیرد و با مسببان آن برخورد كند. با انتشار این خبر اما واكنش واعظ در نوع خود جالب بود:«بعضی نشریات در این مورد امانتداری نكردند.»در حالیكه اتفاقات ورزشگاه مرغوبكار هر روز ابعاد تازهتری به خود میگیرد انگشت اتهام به سوی علیرضامنصوریان دراز شده است و او بهعنوان مدیر آكادمی فوتبال استقلال متهم ردیف اول بهشمار میرود. او البته این روزها سخت مشغول رفع و رجوعكردن این قضیه است:«خبرهایی كه منتشر شده در حد شایعه است و با این كارها قصد تخریب من را دارند. هیچ مسابقهای در كار نبوده و بهدلیل همزمان شدن زمان تمرین، دو تیم لحظاتی را كنار هم تمرین كردهاند.» منصوریان دیروز صبح در جلسهای با حضور مسئولان باشگاه به ادای توضیحات در اینباره پرداخته و میگوید:«كسانی كه این اتفاق را به این شكل مطرح میكنند همانهایی هستند كه دوست ندارند علیرضامنصوریان در استقلال پست داشته باشد. كشدار كردن این موضوع هدفمند است و با این كار میخواهند تو كار من بگذارند، اما من استعفا بده نیستم. در حال پیگری ماجرا هستم و خودم شخصا با بانیان آن برخورد میكنم.»
سیاوش اكبرپور در گفتگو با آریا: پاسخ اعتماد مربیان ملی را می دهم
خبرگزاری آریا- هرچند كه تیم ملی مقابل سنگاپور به نتیجه بسیار خوبی دست پیدا كرد اما شرایط بازی مقابل تایلند بسیار متفاوت است به خصوص اینكه آنها در خانه خود بازی می كنند و از انگیزه بالایی برخوردار هستند و حتماً از شرایط میزبانی نیز نهایت استفاده را می برند.
سیاوش اكبرپور، مهاجم تیم استقلال تهران كه به تیم ملی نیز دعوت شده، ضمن بیان مطلب فوق تأكید كرد: بدون شك هدف اصلی تیم ملی غلبه بر كره جنوبی است و معتقدم كه تیم ایران این توان و پتانسیل را دارد كه لازمه آن پیروزی مناسب بر تایلند است كه یك حریف تداركاتی كاملاً جدی برای ما محسوب می شود.
وی ادامه داد:كادر فنی تیم ملی اثبات كرد كه به دقت تمامی بازیهای لیگ را زیر نظر دارد و فرصت لازم را به تمامی نفرات آماده می دهد و این بهترین فرصت برای جوانان پر انگیزه است تا از این طریق شایستگی های خود را به اثبات برسانند.
اكبرپور به خبرنگار آریا تأكید كرد: هر چند كه تیم ملی مهاجمان بسیار خوبی دارد اما واقعیت این است كه به همراه برهانی می توانیم یك خط حمله هماهنگ را تشكیل دهیم چون در لیگ برتر به این آمادگی دست پیدا كرده ایم در هر صورت از این فرصت نهایت استفاده را می برم تا پاسخ اعتماد كادر مربیان تیم ملی را بدهم.
آرش برهانی در گفتگو با آریا: استقلال تیم برتر آسیا است
خبرگزاری آریا- همیشه گفته ام كه استقلال تهران از بازیكنان مستعد و خوبی برخوردار است و از این كه هم تیم هایم توانستند تیم صبا را شكست دهند بسیار خوشحال هستم و با این فاصله امتیازی با خیالی آسوده تر سایر بازی های لیگ را دنبال می كنیم.
آرش برهانی ، مهاجم استقلال تهران، در گفتگو با آریا ضمن بیان مطلب فوق افزود: از نكات مثبت تیم استقلال این است كه هرگز متكی به فرد نبوده است و مجیدی و عباسی فرد با زدن گل اثبات كردند در استقلال نفرات زیادی هستند كه می توانند گلزنی كنند و امیدوارم این روند در جام باشگاه ها نیز ادامه پیدا كند.
وی تأكید كرد: هر چند كه در جام باشگاه های آسیا با قرعه دشواری روبرو شدیم اما استقلال خود از قدرت های برتر آسیا محسوب می شود و در حال حاضر بهترین خط حمله را در اختیار دارد و اطمینان دارم كه سایر تیم ها از این كه حریف استقلال شده اند بسیار نگران هستند.
برهانی به خبرنگار آریا گفت: تیم ملی برای كسب هماهنگی بیشتر دیدار های تداركاتی بسیار خوبی را ترتیب داده است و اطمینان دارم در مقابل كره جنوبی یك بازی تماشایی را علاقمندان از ملی پوشان خواهند دید اما باید مراقب تایلند باشیم چون آنها در خانه از انگیزه پیروزی بالایی برخوردار هستند.
هافبك تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آریا: رقابت در صدر جدول بسیار زیاد است
خبرگزاری آریا- جباری گفت: تیم استقلال برای تثبیت صدر نشینی خود باید صبا را شكست می داد و ما چاره ای جز شكست آنها نداشتیم البته در صدر جدول نیز رقابت بسیار نزدیكی وجود داشت كه با این 3 امتیاز با قدرت بیشتری به مسابقات ادامه می دهیم.
مجتبی جباری ، هافبك استقلال ، اظهار داشت: امسال برای صدرنشینی بین تیم ها رقابت بسیار نزدیكی وجود دارد و ما برای كسب این عنوان باید تمامی حریفان را مغلوب كنیم و در مقابل هیچ امتیازی را از دست ندهیم.
وی ادامه داد: برای رسیدن به شرایط مسابقه روز های بسیار دشواری را پشت سر گذاشته ام و از این كه مجددا ًتوانستم برای استقلال بازی كنم ، خوشحال هستم ولی فكر می كنم اگر 3 هفته در مسابقات حضور داشته باشم می توانم به شرایط گذشته باز گردم.
جباری به خبرنگار آریا تأكید كرد: استقلال تیم بزرگی است كه از بازیكنان و كادر فنی مناسبی سود می برد ، بدون شك شانس اول قهرمانی لیگ برتر ما هستیم البته حضوری مقتدرانه در لیگ باشگاه های آسیا برای مسئولین از اهمیت ویژه برخوردار است كه امیدوارم بتوانیم در تمامی آنها جایگاه شایسته را كسب كنیم.
با نتايجى كه در ليگ به دست آورديم توقعات هواداران استقلال را بالا برديم
هورا اسپرت : هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت : با انگيزه و اعتماد به نفسى كه قلعه نويى به من داد باعث شد تا دوباره احيا شوم.
هاشم بيك زاده خاطر نشان ساخت : خوشبختانه توانستم پس از پشت سر گذاشتن يك نيم فصل نه چندان خوب به لحاظ فنى بارى ديگر با اعتماد قلعه نويى به دوران اوجم باز گردم و ديگر قصد ندارم به هيچ وجه جايم را به بازيكن ديگرى بدهم.
او افزود: به اعتقاد من سنگين ترين ديدار را در ليگ هشتم مقابل صبا انجام داديم اما خدا خواست و توانستيم اين ديدار را نيز با پيروزى پشت سر بگذاريم.
بيك زاده در خصوص وضعيت استقلال گفت: بعد از شروعى نه چندان مطلوب در ليگ هشتم رفته رفته توانستيم به آمادگى مد نظر كادر فنى برسيم و در حال حاضر در صدر جدول رده بندى به سر مى بريم. به عقيده من جنگ تصاحب عنوان قهرمانى براى استقلال تازه شروع شده است و با نتايجى كه در ليگ به دست آورديم توقعات تماشاگران و هواداران استقلال را بالا برديم و بايد جواب گوى آن نيز باشيم.
وى افزود: با اتحاد و همدلى كه در بين بازيكنان به چشم مى خورد شك ندارم كه مى توانيم علاوه بر تصاحب عنوان قهرمانى ليگ برتر در جام باشگاه هاى آسيا حضورى پر قدرت داشته باشيم و براى ايران افتخار آفرينى كنيم
حمله تند نوید کیا به تیم همشهری
ذوب آهن در قواره قهرمانی نیست
اولین گل بکام در آتش بازی میلان
شایعه بزرگ اطراف داور دربی
پرسپولیسیه
پاسخ مظفری زاده : بدانید کجا بازی می کردم ، نظرتان عوض می شود
خداداد در آستانه عفو
هنوز هم می گویم محرومم کردند تا پیام را بگیرند
قلعه نوعی : فوتبال را برای همیشه کنار می گذارم و کشاورز می شوم
مربی سابق سایپا قطبی را به عنوان دستیار قبول نکرد
در واکنش مذاکره با وینگو :
اکبر میثاقیان : فقط می گویم : خداحافظ ، خداحافظ!
پایان پرونده مرغوبکار
جریمه مالی، توبیخ کتبی و محرومیت از همراهی تیم
الاتحاد در پی ساموئل کوفور
سرمایه استقلال بیشتر از 50 میلیون یورو است
جایگزین جان واریو کیست ؟
جباری ، اکبری یا رینالدو!
گلزن تیم ملی مجارستان در جام جهانی به ایران می آید
موافقت شورای تامین با داور ایرانی داربی
احتمال بخشش خداداد!
سکوت پیروانی در 90 شکست : امتیازاتمان را می دادند حالا صدر نشین بودیم
با این وضعیت داور داربی نباید ایرانی باشد!
مبعلی : به تیمی می ایم که در لیگ برتر هم بازی کنم
قلعه نوعی : با 7 امتیاز از سه بازی بعدی قهرمانیم!
هاشمیان گل زد
نکونام مصدوم شد
قاتل سرخابی ها سپاهانی شد
دوربین پرسپولیس بالای سر حریفان آسیایی
دایی در مصاحبه اختصاصی با 90 : از کره و جاسوسش ترسی نداریم!
ورود ایران به جهنم خیس تایلند!
واعظ هم باید یکسال محروم شود؟!
اکبری : چون نتیجه می گیریم فعلاً حرفی نمی زنم!
واعظ « تكذيب » نكرد ، « تنبيه » كرد
عذرخواهي
عليرضا منصوريان « 5 ميليون جريمه ، توبيخ كتبي »
محمد خرمگاه « يك سال محروم ، 2 ميليون جريمه »
مصطفي اردستاني « شش ماه محروم ، 2 ميليون جريمه »
سعيده نادرپور « يك سال محروم »
ايران - منتخب آسيا
به نفع مردم غزه
بازگشت آقاي گل پرسپوليس
خليلي : آمده ام تا خيلي چيزها را ثابت كنم
عنايتي : قلعه نويي نام مرا به كنفدراسيون فوتبال آسيا نداد
پيراهن 450 ميليوني سپاهان بر تن خطيبي
پیروزی
اردستاني ، خرمگاه و خانم پورنادر محروم شدند ، منصوريان توبيخ !
جمع كردن سر و ته سوتي سال 87 در استقلال
قطبي : از 4 تيم پيشنهاد دارم
حركت با چراغ خاموش تا توافق نهايي
مذاكره باشگاه پرسپوليس با مربي سرشناس خارجي
پترويچ : پيرواني را مجبور مي كنم از من استفاده كند
جلسه 35 دقيقه اي در رختكن پرسپوليس
توصيه هاي ويژه افشين به سرخپوشان
دايي به تايلندي ها : شما براي شكست كره جنوبي به ما كمك كنيد !
مشكل پيامك هاي برنامه 90 اين بود : مودم به جاي روتر !!!
انصاري فرد : هنوز با هيچ گزينه اي به توافق نرسيده ايم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)