توی این مواقع معمولا با یک ریست مشکل حل میشه
توی این مواقع معمولا با یک ریست مشکل حل میشه
وقتی توی منطقه شما 4 جی راه نیفتاده اوت دور هم بگیری فایده نداره بله اگر سیگنال هست اما ضعیفه شاید بشه با آنتن های تقویتی که توی ایران ندیدم یه مقدار قویش کرد اونطور که من بعضی از فیلمها رو دیدم طرف بدون آنتن یک مگ 4 جی داشته بعد با آنتن شده 4 5 مگ.
ظاهرا تنها راه تهیه فعلا خرید از سایت علی اکسپرس هست
aliexpress.com
توی تاپیک پی تی بعضیها سفاراشات رو ثبت می کنند اما اینکه چقدر نتیجه بگیری معلوم نیست.
اگر همه مشکل سرعت داشتن این استقبال از این طرح ها صورت نمیگرفت..
ولی اگر مشکل شما با قیمت پایین هست اون بحث دیگه ایهکه فکر میکنم مشکلتون همینه
.
برای من دقیقا از روز ارائه این طرح های یکشب ده گیگ در ساعات 2_6 حدود نود درصد و در ساعات 6_10حدود پنجاه شصت درصد افت سرعت داشته. بسته یکساله هم دارم. کلا وقتی اپراتوری سیاست های ثابت نداره و هر ساعت یه سازی میزنه نمیشه در بلند مدت بهش اعتبار کرد. ماهم اشتباه کردیم که برای یکسال به ایرانسل اعتبار کردیم و ديگه چنین اشتباهی نخواهیم کرد.
به نظرم بسته های شبانه خیلی خوب هستن
حداقل کسی دانلود داشته باشه می تونه انجام بده
ديگه هر گیگ صد تومن و دویست تومن فکر نکنم عدم استقبال داشته باشه. طرف دو سه گیگ هم بتونه تو اون فرصت دانلود بکنه ضرر نکرده.قیمت پایین خوبه بشرطی که کیفیت حفظ بشه. در اینکه عرضه این طرح ها باعث افت شدید در ساعات شب شده نسبت به قبل شده شکی نیست. ایرانسل همون پهنای باندی که قبلا در قالب طرح های بلند مدت فروخته بوده رو داره ازش پول در میاره و دوباره میفروشه وگرنه نباید چنین افت سرعتی برای مشترکین قبلی اتفاق میافتاد این دزدیه. اینجوریه که هر گیگ رو صد تومن میتونه بده چون براش هزینه نکرده وگرنه پای خودشون هم بیش از صد تومان در میاد.
بله باید بتونه کیفیت رو حفظ کنه من هم قبول دارم.
و البته فروش طرح بلند مدت به این معنی نیست که دیگه فروش رو تعطیل کنه تا سال بعد که اشتراک های بلند مدت تموم شد. همین طور که بقیه ISP ها طرح های بلند مدت دارن ولی جشنواره هم میذارن.
اپراتور حتی ممکنه قیمت هاشم کاهش بده شما اعتراض میکنید که چرا قبلا گرونتر خریدید ؟ اگر گرونتر کنه چطور ؟ اون میتونه به شما بگه شما که ارزون تر خریدید باید اضافه بدید ؟
در حالیکه اپراتور یا ISP فقط باید کیفیت نگه داره ولی قیمت گذاری و فروش بسته ها و جشنواره ها میتونه ثابت نباشه و تغییر کنه.
اگر اشتباه نکنم بیشترین بسته صد گیگ یکساله هست که فکر نمیکنم انقدر کیفیت اومده باشه پایین که نشه استفاده کرد کما اینکه بقول خودتون دو سه گیگ رو میشه روزی گرفت.
شما اعتراضتون رو به سمت کیفیت بهتره ببرید با افزایش پهنای باند مشکل حل میشه. این صحبت که قیمت نباید پایین باشه و هیچکس استفاده نکنه تا ما سرعتمون خوب باشه ایده ی جالبی نیست.
Last edited by hermione; 01-12-2015 at 12:06.
خیلی خوب گفتی
2-3 گیگ
شما الان بخوای بری از ISP گیگ بخری چه قدر واست هزینه داره؟همین 2-3 گیگ؟
3 گیگ یعنی سرعت دانلود چیزی در حدود 200 باید باشه
البته که ممکنه سرعت خیلی ها بیش از این باشه
به هر حال ایرانسل تنوع بسته بسیار خوبی داره نسبت به بقیه اپراتور ها
شما بسته های ایرانسل رو نگاه کنید تنوع بهتری دارن
واسه دانلودر ها داره واسه کسانی که کم مصرف می کنن و کسانی که متوسط مصرف می کنن
الان خیلی از ISP ها دانلود شبانه ندارن و این یه اتفاق خوبه واسه کسایی که لازم دارن
درود بر شما
مثل این میمونه که بریزیم تو خیابون بگیم پراید رو بکنید 50 میلیون تا کیفیتش بره بالا!
یا بگیم چون ترافیک زیاد شده و همه ماشین دار شدن، پراید رو بکنید 80 میلیون تا همه نتونن بخرن و ما که وضعمون بهتره تو خیابون راحت تر رانندگی کنیم!
متاسفانه تفکر برخی دوستان اینگونه هست. یا هی دائما میگن هیجای دنیا 3g ارزوتر adsl نیست. آخه اینترنت کابلی فوق العاده اونها رو با ما مقایسه میکنید؟! اینترنت 100مگ بهتون میده نامحدود خب معلومه کسی واسه دانلود از 3g استفاده نمیکنه. یه طرح 3g میگیره واسه بیرون خونه و تو مترو و دانشگاه و ... تازه نصف کشورشون هم وای فای رایگان داره! مالزی تشریف ببرید ببینید تو wc هم وای فای رایگان دارید!
این دوستان فقط کم مونده یه "کمپین اعتراض به ارزانی اینترنت" راه بیندازن!
Last edited by Behzad83; 01-12-2015 at 14:02.
بله اونا همشون فرهنگ دارن
اگه میبنید براشون wifi رایگان گذاشتم چون مثل ایرانی ها نیستن تا یک wifi رایگان پیدا میکنن میرن دوستاشونم خبر میکنن تا نت طرف رو نسوزونن ول نمیکنن
بله اینجا ایرانه کاریشم نمیشه کرد باید سوخت وساخت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)