تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1705 از 2605 اولاول ... 70512051605165516951701170217031704170517061707170817091715175518052205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,041 به 17,050 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    شرمنده من مخابرات یزد دارم ولی چون کسی فعال نیس سوالمو اینجا می پرسم
    از تاریخ 6 دی تا امروز 35 گیگ از حجمم رفته
    زنگ پشتیبانی زدم میگه خودتون مصرف کردین ! احتمالا مودمتون اشکال داره ! یا احتمال یه نفر رمز ADSL تون رو داره !!!
    رفتم مودم نو خریدم
    ساعت 1:15 کانفیگش کردم
    فقط رمز وایفای رو روی رسیورمون ( ماهواره ) دادم ...
    1.9 گیگ از حجمم کم شد ...
    حتی رو گوشیم هم رمزشو نزدم چیکار کنم به نظرتون

نرم افزار networx هم حجم مصرفیم رو کلا زده 69 مگ ...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    زنگ پشتیبانی زدم میگه خودتون مصرف کردین ! احتمالا مودمتون اشکال داره ! یا احتمال یه نفر رمز ADSL تون رو داره !!!
    رفتم مودم نو خریدم

سلام شما تو مودمت mac filter رو فعال کن و فقط دستگاه های خودتو بهش معرفی کن و حالت wps هم خاموش کن و زنگ شرکت بزن و بگو شناسه مودمو ثبت کنه با اینکار اگه کسی یوزر پسورد شمارو هم برای وصل شدن به نت داشته باشه نمی تونه با هیچ مودم دیگه ای وصل شه

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    رفتم مودم نو خریدم

سلام شما تو مودمت mac filter رو فعال کن و فقط دستگاه های خودتو بهش معرفی کن و حالت wps هم خاموش کن و زنگ شرکت بزن و بگو شناسه مودمو ثبت کنه با اینکار اگه کسی یوزر پسورد شمارو هم برای وصل شدن به نت داشته باشه نمی تونه با هیچ مودم دیگه ای وصل شه.

4. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام شما تو مودمت mac filter رو فعال کن و فقط دستگاه های خودتو بهش معرفی کن و حالت wps هم خاموش کن و زنگ شرکت بزن و بگو شناسه مودمو ثبت کنه با اینکار اگه کسی یوزر پسورد شمارو هم برای وصل شدن به نت داشته باشه نمی تونه با هیچ مودم دیگه ای وصل شه.
    ممنون دوست عزیز
    WPS که غیرفعال کردم
    آخه همون موقع که حجم داشت کم میشد هم تو صفحه ی کانفیگ مودم بودم ، و بغیر از ----- ، کس دیگه ای تو قسمت وایرلس بهش متصل نبود ... و گرنه همون مک رو فیلتر می کردم ...
    قاعدتاً وقتی یه نفر دیگه هم یوزر پسوورد خودم رو داشته باشه ، خودم که دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم ؟ چون خودم هم لحظه به لحظه سایت خود مخابرات رو رفرش می کردم که ببینم چقدر حجمم کم میشه ...
    پسوورد صفحه ی کانفیگ مودم هم تغییر دادم ، دو ساعتیه که فعلاً چیزی کم نشده ...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    WPS که غیرفعال کردم
    آخه همون موقع که حجم داشت کم میشد هم تو صفحه ی کانفیگ مودم بودم ، و بغیر از ----- ، کس دیگه ای تو قسمت وایرلس بهش متصل نبود ... و گرنه همون مک رو فیلتر می کردم ...
    قاعدتاً وقتی یه نفر دیگه هم یوزر پسوورد خودم رو داشته باشه ، خودم که دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم ؟ چون خودم هم لحظه به لحظه سایت خود مخابرات رو رفرش می کردم که ببینم چقدر حجمم کم میشه ...
    پسوورد صفحه ی کانفیگ مودم هم تغییر دادم ، دو ساعتیه که فعلاً چیزی کم نشده ...
    سلامی مجدد منظور من از یوزر پسورد همونیه که شرکت در اختیارتون گذاشته تا مودم رو تنظیم کنید و به اینترنت وصل شید با مودم ولی کار خوبی کردین که پسورد شبکه هم عوض کردین رو حالت wpa2 بزارید و یه پسورد مشکل درست کنید که فقط خودتون یادتون بمونه ولی شما با شرکت تماس گرفتین گفتین که شناسه مودم رو قفل کنه

7. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلامی مجدد منظور من از یوزر پسورد همونیه که شرکت در اختیارتون گذاشته تا مودم رو تنظیم کنید و به اینترنت وصل شید با مودم ولی کار خوبی کردین که پسورد شبکه هم عوض کردین رو حالت wpa2 بزارید و یه پسورد مشکل درست کنید که فقط خودتون یادتون بمونه ولی شما با شرکت تماس گرفتین گفتین که شناسه مودم رو قفل کنه
    و درضمن نکته ی دیگه ای هم که یادم رفت تعداد افرادی که می تونن وصل شن رو کم کنین مثلا شما می خواین که 2 نفر فقط وصل باشن تو مودم تعداد حداکثر دستگاه هارو روی 2 تا تنظیم کنین تا فقط اونایی که شما می دونین که وصل هستن وصل باشن و خیالتون از این که یکی دیگه هم وصله راحت باشه

9. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

و یه چیز دیگه اینکه الان تو صفحه Local Area Connection رفتم ...
    همون مقداری که از ظهر تا حالا کم شده نوشت ...

اینم از Networx

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بعد از سال 93 این اولین باریه که پینگ تو "روز" خوب شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

و یه چیز دیگه اینکه الان تو صفحه Local Area Connection رفتم ...
    همون مقداری که از ظهر تا حالا کم شده نوشت ...

اینم از Networx

سلام شما تو همون عکس اول روی پروپردیس بزنین و وسط صفحه ی جدید که باز می شه تمام تیک هارو بغیر از ip v4 بردارین و همه چی رو اوکی کنین بهدش دوباره همون پرو پردیس رو بزنین و روی کانفیگ کلیک کنین و به تب آخر که مربوط به پاور سیوینگ می شه تیک هارو بردارین و اوکی کنین

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

زنگ پشتیبانی هم زدم گفت یوزرتون قفل هست .. اگه کس دیگه ای هم بخاد وصل بشه NAT PORT ؟ میشه و نمی تونه بهش وصل بشه ...
    پسوورد ADSL هم دو روز پیش عوض کردم ولی بازم امروز ظهر حجم کرد ... حالا این که خوبه ، 27 ، 28 دی کلا 19 گیگ از حجمم رفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •