تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1705 از 1783 اولاول ... 705120516051655169517011702170317041705170617071708170917151755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,041 به 17,050 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

نسخه جدید جدول مقایسه تعرفه‌های غیرحجمی بر اساس حجم بین‌الملل + طرح‌های تشویقی

من سرویسم داره تموم میشه ...صبانت دیگه گل کاشته ...من قبلا این جدول چک کردم ...صبانت شارژ توربو گذاشته تا مثلا جبران کمبود حجمشو بکنه اونم با پول اضافه گرفتن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من سرویسم داره تموم میشه ...صبانت دیگه گل کاشته ...من قبلا این جدول چک کردم ...صبانت شارژ توربو گذاشته تا مثلا جبران کمبود حجمشو بکنه اونم با پول اضافه گرفتن ...
    من که جمع آوری کردم رفتم شاتل به نظرم شما هم برو یه جای دیگه صبانت انگار دیگه اصلا براش مهم نیست

3. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با توجه به اینکه وزیر ارتباطات تایید کرد که شرکتها برای رفع نیاز کم مصرفها ظرح های افزایش سرعت هم قرار بدن به نظر میرسه صبا میخواد مثل نیترو های وب رو اعمال کنه.

نیترو که وحشتناک چرت و پرته ولی شاید صبانت که در غافله افزایش ترافیک جا مونده بتونه با توربو طرحی بهتر ارائه بده.

برای سه سرعت پایین هم اینکار رو میخوان انجام بدن... اگه 512 رو تا 4 مگ، و 1 مگ رو تا 8 مگ و 2 مگ رو تا 16 مگ باز بزارن با کمی هزینه اضافی بهتر میشه، یا شایدم هر سه تا رو تا 16 باز بزارن فقط هزینه هاش فرق کنه

5. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با توجه به اینکه وزیر ارتباطات تایید کرد که شرکتها برای رفع نیاز کم مصرفها ظرح های افزایش سرعت هم قرار بدن به نظر میرسه صبا میخواد مثل نیترو های وب رو اعمال کنه.

نیترو که وحشتناک چرت و پرته ولی شاید صبانت که در غافله افزایش ترافیک جا مونده بتونه با توربو طرحی بهتر ارائه بده.

برای سه سرعت پایین هم اینکار رو میخوان انجام بدن... اگه 512 رو تا 4 مگ، و 1 مگ رو تا 8 مگ و 2 مگ رو تا 16 مگ باز بزارن با کمی هزینه اضافی بهتر میشه، یا شایدم هر سه تا رو تا 16 باز بزارن فقط هزینه هاش فرق کنه
    چیزی که برای من عجیبه اینه که نمی تونم دید مدیر صبانت رو درک کنم هر کسی با عقل سالم وضعیت الان رو می دید دیگه حداقل 150 گیگ می گذاشت اینترنت رو اونم وقتی شرکتش آخرین شرکتی بود که تعرفه می داد که کلی کاربرا عصبانی بودن بابتش الان اینستاگرامش رو روز به روز چک کنید ریزش فالور رو می بینید به صورت واضح و با تمام اینا هیچ حرکتی نمی کنه حالا یا خیلی خیالش راحته از این بابت که مشتریاش وفادار هستند یا اینکه صبانت هم می خواد ادغام بشه با جایی و صداش در نیومده
    Last edited by otfbax; 16-12-2017 at 14:34.

7. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

چیزی که برای من عجیبه اینه که نمی تونم دید مدیر صبانت رو درک کنم هر کسی با عقل سالم وضعیت الان رو می دید دیگه حداقل 150 گیگ می گذاشت اینترنت رو اونم وقتی شرکتش آخرین شرکتی بود که تعرفه می داد که کلی کاربرا عصبانی بودن بابتش الان اینستاگرامش رو روز به روز چک کنید ریزش فالور رو می بینید به صورت واضح و با تمام اینا هیچ حرکتی نمی کنه حالا یا خیلی خیالش راحته از این بابت که مشتریاش وفادار هستند یا اینکه صبانت هم می خواد ادغام بشه با جایی و صداش در نیومده
    به یارو زنگ زدم میگه یکم صبر کنید ! اخرشم گفتم تخلیه کنی 2 هفته بدون اینترنت میمونی و ... این جمله واقعا سنگین بودم ...من اسم شاتل هم اوردم و گفتم چرا ؟ چیزی نمی تونست بگه ...

9. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حس رقابت پذیری در این شرکت مرده این یا به دلیل عدم صلاحیت مدیرعامل و بی سوادیش هست یا این که قانع به همین میزان در امد از یوزرهای کنونی می باشید که من هر دو عامل رو ماثر میدونم واقعا سواد مدیریتی و رقابتی در حد صفر دارن

11. این کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

متاسفانه صبانت از همون اول شرکت خسیس ی بود و هست

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه زمانی بود همه شرکتا سرعت اسمی می دادن و صبانت سرعتش رو کامل باز می گذاشت که اون موقع خیلی زیاد باعث جذب مشتریش شد و امتیاز مثبتی براش حساب می شد اون موقع دقیقا نیاز بازار رو شناخته بودن ولی نمی دونم چی شد که یهو از اونجا رسیدن به اینجا

14. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    خروجی های صبانت لطف کنن بگن که کجا رفتن و جایی که رفتن چجوریاس که دیگران هم ارشاد شن باتشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    خروجی های صبانت لطف کنن بگن که کجا رفتن و جایی که رفتن چجوریاس که دیگران هم ارشاد شن باتشکر
    سلام
    من رفتم شاتل به طور کلی راضی هستم مخصوصا شاتل لند برای دانلود فایل ها خیلی خوبه

17. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •