تست سرعت دانلود شما که عالی است پس چه مشکلی دارید؟سرعت دانلود با این تست باید چیزی حدود 130باشد.فکر کنم منظور شما این است که سرعت شبانه رایگان کم است؟
این برای سرویس 256 نامحدود اندیشه.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تست سرعت دانلود شما که عالی است پس چه مشکلی دارید؟سرعت دانلود با این تست باید چیزی حدود 130باشد.فکر کنم منظور شما این است که سرعت شبانه رایگان کم است؟
این برای سرویس 256 نامحدود اندیشه.
![]()
Last edited by jabarsink2000; 13-07-2013 at 13:01.
دقیقا همون زمانی که من نتایج این تست رو گذاشتم بلافاصله رفتم یه فایل PDF رو با IDM دانلود کردم . سرعتم 4kb/s بود ! تو تستا بالا هست ولی وقتی دارم دانلود می کنم واقعا پایینه . سعی می کنم یه عکس بزارم تا ببینید
بالاخره این 2020 درست شد یا نه؟؟؟
نامحدود خیر گویا ................
ولی حجمی هاش مشکلی نداره عادی هستش .
تست سرعت 256 نامحدود اندیشه سبز خزر.خطوط727 گلسار.
تک لینک.سرور خارجی.
(پایداری را حال کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه 2-3 روز داغون شده سرعت دانلودم رو 5 به زور میاد یه عالمه قطعی هم دارم![]()
انگار دوستان سر اینکه کدوم شرکت بهترینه رقابت گذاشتن ولی واقعیتش اینه که غیر رشت که وضعیت نامحدود اندیشه بهتره تو بقیه شهرها همه شرکت ها به هم سلام می رسونن.
دوستانی هم که می پرسن ضحی کیش چی شد باید بگم وضعیت هیچ تغییری نکرده نه وضعیت سرعت اینترنت نه وضعیت جواب دهی پشتیبانا. یعنی متوسط سرعت 36 کیلوبایت برای 512 نامحدود ضحی کیش هست. به پشتیبانی هم که زنگ بزنی همش می گه دو هفته دیگه درست میشه. یه 2 ماهی هست این جمله رو می گه.
تو محدودها هم که تقریباً وضعیت همه شرکت ها نزدیک به همه. های وب (همون نوین نت سابق) سرعت بالایی رو می ده ولی برای اشخاصی خوبه که دانلود کمی دارن. ضحی کیش محدودش رو تست نکردم ببینم چطوره. اندیشه و شاتل هم حجمی و محدود سرعت دانلودشون بالاست.
بازم می گم اکثر شرکت ها توی محدود از نظر سرعت نزدیک به همن، شاید از نظر پینگ تفاوت هایی داشته باشن. ولی توی نامحدودهاست که دو شرکت اندیشه و ضحی کیش وضعیت بهتری دارند.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 13-07-2013 at 17:42. دليل: اشتباه تایپی
تا وقتی زیرساخت مخابراتی منحصر به دولت و شرکت مخابرات ایران باشه داستان همینه
باید به پپ ها اجازه ایجاد زیرساخت بدن تا اوضاع بهتر بشه و الا همینی خواهد بود که الان هست ، بدتر میشه ولی بهتر نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)