تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1705 از 2376 اولاول ... 70512051605165516951701170217031704170517061707170817091715175518052205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,041 به 17,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این بازی اروگویه و تیم ملی پروست که اروگویه 6گل به پرومیزنه داشتم ناامیدمیشدم اما بازیو که دیدم تقریبا هر6گل اروگویه راازسمت راست پروزدند که نشون داد کرازیدو وکلا جناح چپ تیم ملی پرو بی تقصیربودند تواین جنایت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این هم همون گل اولیه که از کرازادو گذاشتم اما نشون میده که تیمشون آلیانز لیما طرفدارهم داره .البته توبازی یکی ازبازیکنا پنالتی میکنه ودروازبان آلیانزمیگیره درادامه هم گل میزنه کرازادو وبازی 1 بر0 به نفع آلیانزتموم میشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امااین یکی کلیپ کلادرمورد نحوه بازی کرازیدوست اگرقبلیاراندیدید اینو حتما ببینید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینم بازی بازل و گراس هاپرزسوییسه که توش رینالدوبازی کرده
    البته بازی را2 بر1 باخته بودند اما کلا بازیکنای دوتیم بازیکنان خوبی بودند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عنایتی : استقلال تمایلی نشان نمی دهد

رضا عنایتى خودش هم نمى داند كه در النصر ماندنى است یا نه اما از اتفاقاتى كه امسال برایش افتاده اصلاً ناراحت نیست چرا كه خیلى از اطرافیان خود را شناخته و این مسأله برایش خیلى با ارزش است.
    • بالاخره در النصر ماندنى شدى یا نه؟
    - خودم هم نمى دانم كه ماندنى هستم یا جدا مى شوم. چند جلسه با باشگاه داشتیم و انگار دارند اذیت مى كنند.
    • حرف حساب باشگاه چیست؟
    - چون ما در حال مذاكره با باشگاه هاى متعدد هستیم، باشگاه النصر مى گوید تیم جدیدت را معرفى كن. ظرف ۲ ، ۳ روز آینده تكلیف من مشخص مى شود.
    • بحث انتقالت به استقلال به كجا كشید؟
    - شنیدم استقلال، ایمان مبعلى را مى خواهد. ما یك دینى نسبت به استقلال داریم. خودم هم مصاحبه كردم و گفتم اگر برگردم اولویت اولم استقلال است اما مى بینم كه آنها تمایلى ندارند. شاید شرایط تیمى استقلال خوب است و در پست دیگرى بازیكن مى خواهند و تمایل ندارند مرا جذب كنند و من هم تصمیم گرفتم این فصل در امارات بمانم.
    • ممكن است تا پایان فصل با النصر ادامه بدهى؟
    - نه، نه، اصلاً چنین چیزى امكان ندارد چون صحبتى هم كه با مدیران تیم داشتم آنها گفتند برگرد اما من گفتم باید صد در صد جدا شوم. مى دانم اگر بمانم مشكلاتم حل نمى شود و كار بدتر مى شود.
    • با پاگلزدورف مشكل دارى؟
    - من با پاگلزدورف مشكلى ندارم. اصلاً با او كار نكرده ام كه مشكل داشته باشم، اما خبرهایى كه در بازى با العین به او دادند اشتباه بود. به او گفتند من عمداً به زمین نرفتم اما سرپرست تیم نگذاشت به زمین بروم. احساس مى كند من بازیكن لوكا هستم و حساسیت ویژه اى روى من پیدا كرده است. من هم صلاح نمى بینم برگردم.
    • این سوء تفاهم مى شد با صحبت مستقیم با پاگلزدورف حل شود.
    - نخواستم مستقیم با خودش صحبت كنم و مسأله را باز كنم. واقعیتش این است كه خودم هم به این فكر نبودم. اصلاً صلاح نیست بمانم. از اول فصل دنبال بهانه بودم جدا شوم و این بهترین فرصت است.
    • چرا از اول فصل چنین تصمیمى داشتى؟
    - النصر بازیكن نداشت و من هم به خاطر لوكا در چند بازى در پست غیر تخصصى بازى كردم. الان هم احساس مى كنم اگر جدا شوم و شرایط تازه اى ایجاد شود بهتر است.
    • عجب فصل وحشتناكى پشت سر گذاشتى. انتظار چنین فصلى را داشتى؟
    - در این چند سال چنین فصلى را تجربه نكرده بودم. امسال بدترین سال فوتبالى من است و در این اتفاقات خیلى از آدم ها را شناختم كه برایم خوش یمن بود. این اتفاق برایم خیلى جدید اما با ارزش بود. چند شخصیت بودند كه آنها را خوب شناختم.

منبع: ابرار ورزشی
    -----------------------------------------------------
    این گزارشو به کل من رد میکنم چون دیشب توبرنامه 2 4 4 به طورمستقیم بارضا مصاحبه کردند وباحرفهایی که زدمعلوم شد این چند روزه همش چرت بوده

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يه سوال مبتديانه ... اين هادي شکوري از کدوم تيم اومده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان يه سوال مبتديانه ... اين هادي شکوري از کدوم تيم اومده ؟
    ازیک تیم قطری سال قبل برگشت فکر کنم رفت ذوب آهن به مدت 6ماه اگرحافظه ام درست یاری کنه

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

دربی نزدیك شد با همان حساسیت های همیشه!

گزینه های داوری دربی مشخص شدند

.

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از سه داور ایرانی به عنوان گزینه های اصلی قضاوت دربی 66 سرخابی ها نام برد.

مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب خاطر نشان کرد: با توجه به در نظر گرفتن تمامی جهات محسن ترکی، خداداد افشاریان و سعید مظفری زاده سه گزینه ای هستند که از شانس بیشتری برای قضاوت دیدار برگشت تیم های استقلال و پرسپولیس برخوردارند.

وی تصریح کرد: فدراسیون فوتبال همچنان روی استفاده از داور ایرانی برای این مسابقه تاکید دارد. از همین رو کمیته داوران در تلاش است تا بهترین و آماده ترین داور کشور را که تجربه قضاوت در دیدارهای بین المللی و بزرگ را داشته باشد برای این دیدار انتخاب کند.

کمیته داوران پیش از این نام 7 داور کشورمان را برای قضاوت دربی شصت و ششم اعلام کرده بود که مسعود مرادی، هدایت ممبینی، یدالله جهانبازی و محسن قهرمانی از دیگر داوران مورد نظر کمیته داوران برای قضاوت این دیداربودند.

دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست و پنجم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور روز 25 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

نمایندگان به دنبال نتیجه بازی پسران و بانوان

آفتاب: درحالی که بازی فوتبال میان تیم بانوان و تیم نوجوانان پسر باشگاه استقلال تهران منجر به محرومیت برخی مسئولان این باشگاه شده است، ‌این موضوع در مجلس نیز بازتاب داشته است.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب،‌ روزنامه اعتماد ملی در شماره روز دوشنبه خود نوشته است:‌ «موضوع بازی تیم فوتبال جوانان استقلا‌ل با تیم دختران این باشگاه موضوع مطایبه نمایندگان مجلس با امیدوار رضایی نماینده مسجد سلیمان و عضو هیات‌مدیره باشگاه استقلا‌ل شده بود».

این روزنامه می‌افزاید:‌ «عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره نتیجه این بازی سوال می‌كردند و عده‌ای نیز به شوخی مطالبی را درباره این بازی می‌گفتند».

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

مرفاوی:اولویت اول ما قهرمانی در لیگ برتر است
    تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی

مربی تیم فوتبال استقلال تهران،اولویت اول این تیم را كسب مقام قهرمانی در لیگ برتر فوتبال كشور عنوان كرد .

عبدالصمد مرفاوی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا،با بیان این مطلب افزود: استقلال در رقابت‌های جام حذفی تنها یك بازی انجام داده و برنامه های بعدی ما هنوز مشخص نیست
    افزون براین، تا نخستین دیدار ما در جام قهرمانی باشگاه‌های آسیا، ‪۲‬ماه فرصت باقی است از اینرو اولویت اول ما لیگ برتر فوتبال است.

مرفاوی افزود: استقلال هم اینك شرایط بسیار خوبی دارد ولی باید بهتر از این نیز باشد، معتقدم تیم استقلال باید محكم تر و بهتر از این بازی كند تا بدون هیچ مشكلی در فصل جاری لیگ برتر، قهرمان شود.

مهاجم اسبق تیم استقلال تهران،گفت: ما از بازیكنان خواسته‌ایم كه برای رسیدن به موفقیت بیش از این باید زحمت بكشند و تلاش كنند چرا كه این تیم، توانایی‌های زیادی دارد كه هنوز شكوفا نشده است.

وی تصریح كرد: در تعطیلات لیگ، برنامه تمرینی منظمی را پی‌گیری كرده و فردا (سه شنبه) یك بازی تمرینی در محل تمرین با یكی از باشگاه‌های داخلی انجام خواهیم داد.

مرفاوی درمورد برنامه ریزی باشگاه استقلال برای حضور پرقدرت در رقابت‌های جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا نیز، گفت: بازی اول استقلال ‪۲۱‬اسفند ماه است در همین راستا طبق برنامه درصدد هستیم ابتدا شناخت خود را از حریفانمان در باشگاه‌های آسیا بیشتر كنیم تا بتوانیم بهترین نتیجه را در لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا كسب كنیم.

مهاجم اسبق تیم ملی، اظهار داشت: به طور طبیعی با نزدیك شدن به زمان برگزاری این دیدار، برنامه‌های فنی و تاكتیكی لازم را دنبال خواهیم كرد.

مرفاوی همچنین درخصوص اخبار منتشر شده درمورد پیوستن رضا عنایتی به استقلال، ابراز بی‌اطلاعی كرد.
    Last edited by AntAreS; 26-01-2009 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •