این محافظ برقا قیمتشون رو داری؟
این محافظ برقا قیمتشون رو داری؟
خب وقتی این طوری میشه رفرش که کنید چون اطلاعات هنوز داخل Cache مرورگر هست، بعد از رفرش پست فرستاده میشه.فقط نباید Back رو زد.
از فایرفاکس، IE و اپرا مطمئنم
dlc یه چیزیه که به بازی اضافه میشه.اعم از مراحل-نقشه ها-لباسها-اسلحه-و ...............
x360م رو حدود 10 روز تو جعبش گذاشته بودم.(جمع کرده بودم) حالا که جعبه رو باز کردم می بینم که کنسول رو چپه گذاشته بودم!!! حالا برای دستگاه مشکل پیش نمیاد؟؟
نه رفیق. هیچی نمیشه...x360م رو حدود 10 روز تو جعبش گذاشته بودم.(جمع کرده بودم) حالا که جعبه رو باز کردم می بینم که کنسول رو چپه گذاشته بودم!!! حالا برای دستگاه مشکل پیش نمیاد؟؟![]()
بهترين مدلاش كه آلمانين خدود 100 تومن قيمت دارن.چيني و مالزيايا ارزونترن.شركت هاي وطني هم توليد كردن مثل اين شركت
ولي اگه يه وقت خواستيد بخريد بهتره همون آلمانيش رو بخربدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن به اين نوع از ترانس ها با قابليت ذخيره انرژي ميگن ups
آره ولی هر وقت عشقش بکشه بر میگرده.
سلام میثم جان
داداش مشکل اینجاست که هرچی Referesh میکنی به جای صفه ی سایت صفحه سفید میشه
من حرفم رو با منظور زدم ! واقعا نمیدونم این فروم چرا انقدر مشکلات فنی داره !! من تا حالا با هیچ فرومی از این جور مشکلات نداشتم.
بد بختی این دفعه ی اول هم نیست یه بار من داشتم یه آموزش مینوشتم که بعد از پایان Send کردم و همینطوری شد ! میخواستم
با سر برم تو مانیتور !! (البته خوبه نرفتم چون CRT بود میمردم)
دوست گلم برای یک عدد Xbox 360 که 250 هزار تومن پولش هست که آدم نمیره UPS بخره !!
Xbox 360 فقط و فقط برای در امان ماندن از Low/High شدن ولتاژ نیار به یک محافظ برق مخصوص PC در حد 4.500 تومن داره
که فقط در شرایط غیر عادی سیستم رو قطع کنه.
نه عزیز
البته تو بعضی موارد مثل 2 تا dlc بازی gta iv شرکت خودش بعد از مدتی اونها رو Dvd میده به بازار
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)