شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟
شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟
Last edited by nimanimaoo; 07-12-2017 at 11:25.
سلام دوست عزیز
نه مشکلی نیست غلط کردن برا یک ماه مجانی بخوان پولی بگیرن اینو به کل کاربرا اضافه کردن به بهونه میلاد پیامبر مثلا ولی تو این 10 سالی که من مشترکشون بودم حتی 1 بارم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشن خدا می دونه اون بالا چه خبره
شما با خیال راحت درخواست بزن برا جمع آوری اگرم دیدی دارن دست دست می کنن فوری برو شکایت کن تنظیم مقررات
پس شما هم در جریانید ؟ حجم که ندادن فقط گفتن یک ماه اضافه ازادید بمونید !...شما مطمئنی موقع تخلیه کردن پول سرویس فعلی نمیگیرن ؟ یا مثلا نمیگن باید تا اخر تایم سرویس جمع اوری نمیشه ؟
حقیقتش من تا حالا تجربه تخلیه و جمع اوری نداشتمالان تصمیم گرفتم فقط میخوام پول این دوره بیخود ازم دوباره نگیرن ...یعنی بگن چون تخلیه میکنی سرویست هنوز تایمش تموم نشده پس باید پولشو بدی!
![]()
Last edited by nimanimaoo; 07-12-2017 at 12:09.
اصلا همچین حقی ندارن چه بخوان پولی بگیرن چه بگن نمی کنیم اگه اینجور حرفی زدن بگو می رم تنظیم مقررات شکایت می کنم اونوقت ببین چقدر قشنگ تخلیه می کنناون وقتی که از سرویست مونده هم می سوزه
وقتش بدرک مهم نیست ! من حجم استفاده کردم و داره تموم میشه...بحثم اینه که دوباره پول اخرین سرویس ازم کم نکنن و تا سر تایم پایانی معصل نکنن...وگرنه بقیش به جهنم ...میگم یوقت قانونی توی کار نباشه
نه نگران نباش اصلا صبانت به صورت پس پرداخت چیزی نمی فروشه این تایمی هم که اضافه کردن برای همه بوده نه فقط برا شما اصلا نگرانش نمی خواد باشی فقط زنگ زدی کامل محکم باشون حرف بزن بگو از شرکت دیگه سرویس گرفتم منتظر تخلیه شما هستم فقط که دیگه سعی نکنن منصرفت کنن
دوستانی که از صبانت سرویس دارن، این سرویس های جدیدش رو گرفتن؟ چطوریاست؟ قطعی، سرعت، پینگ، پشتیبانی و ایناش خوبه؟
سرعت 512
پینگ 11 میلی ثانیه!
دانلود 0.45 مگابیت
آپلود 0.44 مگابیت
دانلودشم میانگین 50 کیلوبایته
ماه دیگه تغییر مکان داریم سر اون تخلیه نکردم وگرنه تو صبا موندن دیگه توجیه نداره
در مورد اون یماهی که تو پستای قبل گفتن صبانت اضافه کرده برای منم اضافه کردن ولی دوباره برداشتن.
Last edited by newsaber; 13-12-2017 at 16:10.
اوخ اوخ چه وضعی شده، بنظر میآد پس اصلا هیچ شرکتی فعلا درست و حسابی سرویس نمیده!
ممنون آقا![]()
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)