تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1704 از 1783 اولاول ... 704120416041654169417001701170217031704170517061707170817141754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,031 به 17,040 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

بله دقیقا گاهی وقتا احساس می کنم مدیرای صبانت نشستن دارن می خندن بهمون با این کارایی که این اواخر کردن
    امروز از صبانت زنگ زدن گفتن اگر می خواید تخلیه خطتون سریع تر انجام بشه شکایتتون رو تو تنظیم مقررات پس بگیرید!!!! منم گفتم باشه بهش فکر می کنم
    شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟
    Last edited by nimanimaoo; 07-12-2017 at 11:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟
    سلام دوست عزیز

نه مشکلی نیست غلط کردن برا یک ماه مجانی بخوان پولی بگیرن اینو به کل کاربرا اضافه کردن به بهونه میلاد پیامبر مثلا ولی تو این 10 سالی که من مشترکشون بودم حتی 1 بارم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشن خدا می دونه اون بالا چه خبره
    شما با خیال راحت درخواست بزن برا جمع آوری اگرم دیدی دارن دست دست می کنن فوری برو شکایت کن تنظیم مقررات

3. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

سلام دوست عزیز

نه مشکلی نیست غلط کردن برا یک ماه مجانی بخوان پولی بگیرن اینو به کل کاربرا اضافه کردن به بهونه میلاد پیامبر مثلا ولی تو این 10 سالی که من مشترکشون بودم حتی 1 بارم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشن خدا می دونه اون بالا چه خبره
    شما با خیال راحت درخواست بزن برا جمع آوری اگرم دیدی دارن دست دست می کنن فوری برو شکایت کن تنظیم مقررات
    پس شما هم در جریانید ؟ حجم که ندادن فقط گفتن یک ماه اضافه ازادید بمونید !...شما مطمئنی موقع تخلیه کردن پول سرویس فعلی نمیگیرن ؟ یا مثلا نمیگن باید تا اخر تایم سرویس جمع اوری نمیشه ؟

حقیقتش من تا حالا تجربه تخلیه و جمع اوری نداشتم الان تصمیم گرفتم فقط میخوام پول این دوره بیخود ازم دوباره نگیرن ...یعنی بگن چون تخلیه میکنی سرویست هنوز تایمش تموم نشده پس باید پولشو بدی!
    Last edited by nimanimaoo; 07-12-2017 at 12:09.

5. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پس شما هم در جریانید ؟ حجم که ندادن فقط گفتن یک ماه اضافه ازادید بمونید !...شما مطمئنی موقع تخلیه کردن پول سرویس فعلی نمیگیرن ؟ یا مثلا نمیگن باید تا اخر تایم سرویس جمع اوری نمیشه ؟

حقیقتش من تا حالا تجربه تخلیه و جمع اوری نداشتم الان تصمیم گرفتم فقط میخوام پول این دوره بیخود ازم دوباره نگیرن ...یعنی بگن چون تخلیه میکنی سرویست هنوز تایمش تموم نشده پس باید پولشو بدی!

اصلا همچین حقی ندارن چه بخوان پولی بگیرن چه بگن نمی کنیم اگه اینجور حرفی زدن بگو می رم تنظیم مقررات شکایت می کنم اونوقت ببین چقدر قشنگ تخلیه می کنناون وقتی که از سرویست مونده هم می سوزه

7. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

اصلا همچین حقی ندارن چه بخوان پولی بگیرن چه بگن نمی کنیم اگه اینجور حرفی زدن بگو می رم تنظیم مقررات شکایت می کنم اونوقت ببین چقدر قشنگ تخلیه می کنناون وقتی که از سرویست مونده هم می سوزه
    وقتش بدرک مهم نیست ! من حجم استفاده کردم و داره تموم میشه...بحثم اینه که دوباره پول اخرین سرویس ازم کم نکنن و تا سر تایم پایانی معصل نکنن...وگرنه بقیش به جهنم ...میگم یوقت قانونی توی کار نباشه

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتش بدرک مهم نیست ! من حجم استفاده کردم و داره تموم میشه...بحثم اینه که دوباره پول اخرین سرویس ازم کم نکنن و تا سر تایم پایانی معصل نکنن...وگرنه بقیش به جهنم ...میگم یوقت قانونی توی کار نباشه
    نه نگران نباش اصلا صبانت به صورت پس پرداخت چیزی نمی فروشه این تایمی هم که اضافه کردن برای همه بوده نه فقط برا شما اصلا نگرانش نمی خواد باشی فقط زنگ زدی کامل محکم باشون حرف بزن بگو از شرکت دیگه سرویس گرفتم منتظر تخلیه شما هستم فقط که دیگه سعی نکنن منصرفت کنن

10. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستانی که از صبانت سرویس دارن، این سرویس های جدیدش رو گرفتن؟ چطوریاست؟ قطعی، سرعت، پینگ، پشتیبانی و ایناش خوبه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستانی که از صبانت سرویس دارن، این سرویس های جدیدش رو گرفتن؟ چطوریاست؟ قطعی، سرعت، پینگ، پشتیبانی و ایناش خوبه؟

سرعت 512
    پینگ 11 میلی ثانیه!
    دانلود 0.45 مگابیت
    آپلود 0.44 مگابیت

دانلودشم میانگین 50 کیلوبایته
    ماه دیگه تغییر مکان داریم سر اون تخلیه نکردم وگرنه تو صبا موندن دیگه توجیه نداره

در مورد اون یماهی که تو پستای قبل گفتن صبانت اضافه کرده برای منم اضافه کردن ولی دوباره برداشتن.
    Last edited by newsaber; 13-12-2017 at 16:10.

13. 2 کاربر از newsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سرعت 512
    پینگ 11 میلی ثانیه!
    دانلود 0.45 مگابیت
    آپلود 0.44 مگابیت

دانلودشم میانگین 50 کیلوبایته
    ماه دیگه تغییر مکان داریم سر اون تخلیه نکردم وگرنه تو صبا موندن دیگه توجیه نداره

در مورد اون یماهی که تو پستای قبل گفتن صبانت اضافه کرده برای منم اضافه کردن ولی دوباره برداشتن.
    اوخ اوخ چه وضعی شده، بنظر میآد پس اصلا هیچ شرکتی فعلا درست و حسابی سرویس نمیده!
    ممنون آقا

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسخه جدید جدول مقایسه تعرفه‌های غیرحجمی بر اساس حجم بین‌الملل + طرح‌های تشویقی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •