تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1704 از 2403 اولاول ... 70412041604165416941700170117021703170417051706170717081714175418042204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,031 به 17,040 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1 مگ نامحدود 6 درصد میاد روش میشه 270 تومن یا حضرت شهره ... من اگر این پول رو اون ور دنیا برم بدم کل سینمای هالیوود رو دانلود میکنم
    دوستان عزیز شما از کدوم آدرس اینترنتتون رو شارژ میکنید ؟
    اندیشه سبز خزر رو میگم
    256 نامحدود هستم الان

2. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا وضعیت سرویس حجمی محدود تو ضحی کیش چطوریه؟ منم اومدم اندیشه ولی سرعت :| پینگ :(( من *_*
    کسی 1 مگ حجمی داره؟ 2 مگ چطور ؟ میشه 2 مگ گرفت؟
    وضعیت ضحی کیش که خیلی خیلی خراب است.جمع اوری کردیم دوباره امدیم اندیشه.اگر دوست داری جمع اوری کن برو ضحی کیش از ما گفتن بود به یک ماه نکشیده جمع اوری میکنی .تمام کاربرهای اینجا با ضحی کیش مشکل دارن فقط یک کاربر مشکل نداره.اندیشه از روز چهارشنبه پینگ تایمش رفته بالا ولی سرعت دانلود هیچ فرقی نکرده اما سرعت باز کردن صفحه کند شده.سرعت دانلود همون 50 کیلوبایت در ثانیه برای 256 نامحدود است.اندیشه سبز خزر خط 727
    Last edited by jabarsink2000; 12-07-2013 at 17:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیالت راحت عالیه خیلی از اندیشه سرتر هستش .

حجمی ضحی کیش حرف نداره

هر کسی هم بگه بدرد نمیخوره برای خودش حرف میزنه ......
    سرعت دانلود 1 مگ چقدره ؟ باید مدرک ارائه داد؟ میشه 2 مگ گرفت؟

5. این کاربر از root3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله جدیدا جواز شرکتی میخواد

7. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت 215 فیکس هستش

2048 هم بگیری 250 تا 260

خیر اینترنتی فروم پر کنید همین چند روز پیش برای یکی از آشناهامون گرفتن چیزی نگرفتن . فقط موقع نصاب امدش چندتا مدارک کپی میگیره همین .

اگه همین الان به 2020 زنگ بزنید میگن مدارک غیره چرت پرت زیاد میگن . شما تمدید کن اینترنتی هیچی هم نمیگرن .

داره خودمونی میشه Parsa_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ISP :|

من از مبین نت اینترنت 512KB\s گرفتم . شاید باورتون نشه ، میانگین سرعت دانلود من بین 0 تا 20 هست . اکثر اوقات 0 تا 5 می شه . فرض کنید من یه دانلود یه فایل رو شروع می کنم . در ابتدا IDM سرعت 3،4 رو نشون می ده بعد تا حدود 15 می ره بالا و دوباره صفر می شه . بعد به مدت 10 ثانیه سرعت می ره بالا تا حدودای 100 یعد دوباره 0 می شه . گاهی اینقدر کمه که یه فایل 5 مگابایتی رو نمی تونم دانلود کنم .
    الان تصمیم دارم ISP رو تغییر بدم . مرکز تلفن شماره 3 هستم . کسایی که اینرنت مخابرات دارند بگن ، سرعت دانلودش چطوره ؟ نوسانش چقدر هست ؟ می خوام طرح نامحدود 512 مخابرات یا 2M حجمیش رو بگیرم . به نظرتون ارزش داره ؟ یعنی تو رشت هیچ شرکتی وجود نداره که سرعت دانلودش بالا باشه و از حدود 100 مثلا پایین تر نیاد ؟ اصلا من به پنجاه هم راضیم . فقط صفر نشه مبین نت واقعا مسخره ترین شرکت اینترنت هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز مخابرات 2020 حجمیش خوبه 2048 و 1024 میتونی بخری . قیمت مناسب

ولی نامحدوش افتضاح شده جدیدا .

من از مبین نت اینترنت 512KB\s گرفتم . شاید باورتون نشه ، میانگین سرعت دانلود من بین 0 تا 20 هست . اکثر اوقات 0 تا 5 می شه . فرض کنید من یه دانلود یه فایل رو شروع می کنم . در ابتدا IDM سرعت 3،4 رو نشون می ده بعد تا حدود 15 می ره بالا و دوباره صفر می شه . بعد به مدت 10 ثانیه سرعت می ره بالا تا حدودای 100 یعد دوباره 0 می شه . گاهی اینقدر کمه که یه فایل 5 مگابایتی رو نمی تونم دانلود کنم .
    الان تصمیم دارم ISP رو تغییر بدم . مرکز تلفن شماره 3 هستم . کسایی که اینرنت مخابرات دارند بگن ، سرعت دانلودش چطوره ؟ نوسانش چقدر هست ؟ می خوام طرح نامحدود 512 مخابرات یا 2M حجمیش رو بگیرم . به نظرتون ارزش داره ؟ یعنی تو رشت هیچ شرکتی وجود نداره که سرعت دانلودش بالا باشه و از حدود 100 مثلا پایین تر نیاد ؟ اصلا من به پنجاه هم راضیم . فقط صفر نشه مبین نت واقعا مسخره ترین شرکت اینترنت هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز وضعیت انتن دهی شما به چه صورت است ؟چون وقتی این مشکل پیش میاد که انتن دهی خوب نباشه یا انتن نوسان داشته باشه.من به یکی از مغازه های دوستان که دقیق سمت چپ پل جانبازان است سرویس 128 مبین نت حجمی دادم وضعیت انتن دهی که فوق العاده است 4 تا 5 چراغ انتن روشن است .(وضعیت انتن و نویز را به صورت دقیق هم می توانید از داخل ستاپ مودم چک کنید)سرعت دانلود حدود 150 است.

داره خودمونی میشه Parsa_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز وضعیت انتن دهی شما به چه صورت است ؟چون وقتی این مشکل پیش میاد که انتن دهی خوب نباشه یا انتن نوسان داشته باشه.من به یکی از مغازه های دوستان که دقیق سمت چپ پل جانبازان است سرویس 128 مبین نت حجمی دادم وضعیت انتن دهی که فوق العاده است 4 تا 5 چراغ انتن روشن است .(وضعیت انتن و نویز را به صورت دقیق هم می توانید از داخل ستاپ مودم چک کنید)سرعت دانلود حدود 150 است.
    برای من روزها 2 چراغ روشن هست . (بعضی اوقات یکی می شه) شب ها هم 3 تا 4 چراغ روشن می شه . ولی هیچ وقت به پنج چراغ نرسیده . در ضمن ما طبقه اول هم هستیم
    این تستو الان گرفتم :
    Last edited by Parsa_20; 13-07-2013 at 11:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توی تاپیک مبین نت بری همینه شاکی زیاده ثبات هم نداره . کسانی 2 مگ گرفتن ناراضی هستن چه برسه به 512
    دقیقا اینگار دیال آپ هستی البته شانسی هم هستش یهو دیدی 60 تا هم دانلود زدی . مبین نت فراموش کن .

وایکمس ایرانسل خوبه ولی حیف که رشت ساپورت پوشش نداره .

برای من روزها 2 چراغ روشن هست . (بعضی اوقات یکی می شه) شب ها هم 3 تا 4 چراغ روشن می شه . ولی هیچ وقت به پنج چراغ نرسیده . در ضمن ما طبقه اول هم هستیم
    این تستو الان گرفتم :
    Last edited by naim697; 13-07-2013 at 12:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •