با احترام
تیم مدیریت انجمن
وضعیت ضحی کیش که خیلی خیلی خراب است.جمع اوری کردیم دوباره امدیم اندیشه.اگر دوست داری جمع اوری کن برو ضحی کیش از ما گفتن بود به یک ماه نکشیده جمع اوری میکنی .تمام کاربرهای اینجا با ضحی کیش مشکل دارن فقط یک کاربر مشکل نداره.اندیشه از روز چهارشنبه پینگ تایمش رفته بالا ولی سرعت دانلود هیچ فرقی نکرده اما سرعت باز کردن صفحه کند شده.سرعت دانلود همون 50 کیلوبایت در ثانیه برای 256 نامحدود است.اندیشه سبز خزر خط 727
Last edited by jabarsink2000; 12-07-2013 at 17:36.
سرعت دانلود 1 مگ چقدره ؟ باید مدرک ارائه داد؟ میشه 2 مگ گرفت؟
بله جدیدا جواز شرکتی میخواد
سرعت 215 فیکس هستش
2048 هم بگیری 250 تا 260
خیر اینترنتی فروم پر کنید همین چند روز پیش برای یکی از آشناهامون گرفتن چیزی نگرفتن . فقط موقع نصاب امدش چندتا مدارک کپی میگیره همین .
اگه همین الان به 2020 زنگ بزنید میگن مدارک غیره چرت پرت زیاد میگن . شما تمدید کن اینترنتی هیچی هم نمیگرن .
من از مبین نت اینترنت 512KB\s گرفتم . شاید باورتون نشه ، میانگین سرعت دانلود من بین 0 تا 20 هست . اکثر اوقات 0 تا 5 می شه . فرض کنید من یه دانلود یه فایل رو شروع می کنم . در ابتدا IDM سرعت 3،4 رو نشون می ده بعد تا حدود 15 می ره بالا و دوباره صفر می شه . بعد به مدت 10 ثانیه سرعت می ره بالا تا حدودای 100 یعد دوباره 0 می شه . گاهی اینقدر کمه که یه فایل 5 مگابایتی رو نمی تونم دانلود کنم .
الان تصمیم دارم ISP رو تغییر بدم . مرکز تلفن شماره 3 هستم . کسایی که اینرنت مخابرات دارند بگن ، سرعت دانلودش چطوره ؟ نوسانش چقدر هست ؟ می خوام طرح نامحدود 512 مخابرات یا 2M حجمیش رو بگیرم . به نظرتون ارزش داره ؟ یعنی تو رشت هیچ شرکتی وجود نداره که سرعت دانلودش بالا باشه و از حدود 100 مثلا پایین تر نیاد ؟ اصلا من به پنجاه هم راضیم . فقط صفر نشهمبین نت واقعا مسخره ترین شرکت اینترنت هست .
دوست عزیز مخابرات 2020 حجمیش خوبه 2048 و 1024 میتونی بخری . قیمت مناسب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نامحدوش افتضاح شده جدیدا .
دوست عزیز وضعیت انتن دهی شما به چه صورت است ؟چون وقتی این مشکل پیش میاد که انتن دهی خوب نباشه یا انتن نوسان داشته باشه.من به یکی از مغازه های دوستان که دقیق سمت چپ پل جانبازان است سرویس 128 مبین نت حجمی دادم وضعیت انتن دهی که فوق العاده است 4 تا 5 چراغ انتن روشن است .(وضعیت انتن و نویز را به صورت دقیق هم می توانید از داخل ستاپ مودم چک کنید)سرعت دانلود حدود 150 است.
برای من روزها 2 چراغ روشن هست . (بعضی اوقات یکی می شه) شب ها هم 3 تا 4 چراغ روشن می شه . ولی هیچ وقت به پنج چراغ نرسیده . در ضمن ما طبقه اول هم هستیم
این تستو الان گرفتم :
![]()
Last edited by Parsa_20; 13-07-2013 at 11:49.
توی تاپیک مبین نت بری همینه شاکی زیاده ثبات هم نداره . کسانی 2 مگ گرفتن ناراضی هستن چه برسه به 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا اینگار دیال آپ هستی البته شانسی هم هستش یهو دیدی 60 تا هم دانلود زدی . مبین نت فراموش کن .
وایکمس ایرانسل خوبه ولی حیف که رشت ساپورت پوشش نداره .
Last edited by naim697; 13-07-2013 at 12:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)