از 2020 خریدم
مرکز امت
منظورت این تنظیماته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 2020 خریدم
مرکز امت
منظورت این تنظیماته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکشبه چقدر یهویی پیش این مخابراتچی ها محبوب شدیما
چپ و راست دخترا زنگ میزنن که ها چی شد مگه نمی خوای تمدید کنی
منم گذاشتمشون سرکار و میگم چی؟ اینترنت چیه دیگه باو؟ اونی که مشترک شماست رفته مسافرت به گوشیش زنگ بزن
از اونور شماره هاشون رو توی گوشی بلاک کردم خخخخخخ
حتی ایرانشل هم صفحه باز نمیکنه مخابرات ورشکسته دیگه بماند.
افت سرعت این روزها بلطف چند میلیون (اعلام خبرگزاری ها) مسافری هست که آمدن. حتی بچه ی توی قنداقشون هم گوشی هوشمند و تبلت دستشه با اعتیاد شدید به اینترنت.از زیرساخت مشهد که برای سکنه هم جوابگو نیست چه توقعی میشه داشت؟
Last edited by HardwareMaster; 12-12-2015 at 18:18.
سلام .کسی این طرح 2020 یا کار 20 را گرفته من حجم دارم اگه بگیرم انتقال پیدا میکنه یا میسوزه
100 درصد میسوزه اول تموم کن بعد برو بگیر
دیشب سایت هابزور باز میشدند و یا حتی اصلا باز نمیشدند...
ولی توی سایت های با پسوند ir مشکلی نبود
باز امروز بهتر شده
مدت ها بود مشکلی نداشتم...ولی دیروز دیگه نمیشد اینترنت کار کرد
خداروشکر یک بهونه ای پیش اومد کنار خانواده بیشتر باشم![]()
دوستان سرعت دانلود شبانشون اونایی که طرح 20 ماهه رو گرفتند چند هست .
شبنه دار های 4 تا 9 منظورم هست .
من تازه این طرحو گرفتم سرعت شبانم دقیق بین 120 تا 130 هست و کمتر و بیشتر نمیشه البته دقایق کوتاهی قعطی داره.
روزی 1.6 تا 1.7 گیگ دانلود دارم.
البته با توجه به تجربه دوستان من از نیم ساعت دیر تر دانلود رو شروع می کنم و نیم ساعت هم زود تر تموم می کنم تا حجم روزانه نسوزه
سلام بمدت 2 ماهه که سرعت اینترنت شده 0 کیلو بایت و اولا اینکه اصلا کانکت نمیشه هرچی کانکت میزنم ارور 619و یا 651 میده که نوشته the remote network is not establish یه همچین چیزی.بعد ازینکه بیش از 5یا 6 بار مودم خاموش روشن کنم کانکت میشه اما رو ایکون نتورک کنار ساعت ویندوز علامت مثلث ارور میاد با اینکه زده کانکت شده دوباره مجبورم مودم خاموش روشن کنم تا کانکت بشه.سرعت شبانم افتضاعه اصلا دانلود نمیشه یکساله 2 مگ دارم در ضمن بعد یکی دوساعت کانکت شدن چراغ ای دی اس ال شروع به چشمکهای خیلی طولانی میزنه که بعدش کلا خاموش میشه که مجبورم دیس کنم و بعد دوباره کانکت.4 روز دیگه طرح طلایی 2 مگم تمومه و مجبورم روزانه گمیزارم واسه دانلود که با سرعت 100 کیلو بایت میره
منطقی قرقی جاده سیمان هستم و اینکه دقیقا تو این 2 ماه از تلفن خونه زنگ میزنم 2020 بوق مشغولی میزنه اصلا به 2020 وصل نمیشه قبلا هم اینکار مخبارات منطقه کرد که نتونم زنگ بزنم چرا که شیرینی خط تلفن بهش ندادم افتاده رو لج تو سایت 195 شکایت کردم گفتن اونا همچین کاری نمیتونن بکنن
خلاصه اینکه 7 گیگ از نتم مونده و شبانه اصلا نمیره سرعت خوبه شبانم 10کیلوبایت خدا شاهده اگه 30 بشه ذوق میکنم
دیشب فقط 300 مگ شبانه دانلود کردم این ساعت 10:9 سرعت دانلود روزانم رو 130 کیلوبایت
اینم مشخصات خطتم
![]()
Last edited by shoojats; 14-12-2015 at 10:12.
الان ز زدم 2020.ای ار گفتن قطعی ها از پورت مخابرات گفتن رسیدگی میکنیم 2 مین بعدش زنگ زدن طرحتون رو به اتمام چیکار میکنین؟؟؟
این طرح 20 ماهه 128ازاد تا 10مگ سرعت 4تا 9صبحش چقدره؟؟؟
ممنونم
با سلام
من خطم فیبر نوریه برای همین مجبورم مخابرات بگیرم
رفتم دفتر مخابراتی طرح هاش رو نگاه کردم . سرعت 128 ماهی 9 تومن مد نظرم هست
میخام ببینم که 128 سرعتش روی چند گیگ بسته شده ؟ و ایا از طریق 2020 بگیرم بهتره یا از دفتر مخابراتی
در ضمن این طرح های مخابرات هیچکدوم دانلود شبانه ندارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)