خوبه پس تنها نیستیم اونجا
شما مدرکتون چی بوده؟
پ.ن: من به یکی از دوستام گفتم با مدرک لیسانس افتادم 05 باورش نمیشد. میگفت چرت نگو.
خوبه پس تنها نیستیم اونجا
شما مدرکتون چی بوده؟
پ.ن: من به یکی از دوستام گفتم با مدرک لیسانس افتادم 05 باورش نمیشد. میگفت چرت نگو.
پس احتمال این که معاف بشم زیاده؟
اگر نمیخواستن معافم کنن کمیسیون عال نمیفرستادن؟
امروز پسر عمو ــم رفت نظام وظیفه و نامه به بیمارستان تخصصی جهت بررسی بیماری رو گرفت ولی اونجوری که میگفتن ( بعد از 15 روز دعوتنامه میاد به نشانی منزل ) نبود یه نامه محرمانه دادن دستش گفتن تا یک ماه وقت داری بری بیمارستان ! خبری هم از کمیسیون پزشکی و اینا نیست چون خبر گرفتم میره اون بیمارستان یه پزشک تشخیص میده و معافیت رو عنوان میکنه جای خنده دار کار اینه که پزشک معتمد پزشک پسر عمو ــم هم هست یعنی به احتمال زیاد معاف میشه کلا تو این مملکت هیچی درست نیستاون از معافیت دو برادری ( منو شامل میشه ) که معلوم نشد به کجا رسید اینم از مراحل معافیت پزشکی که هیچیش بر اساس روال پیش نمیره
کسی که اصل برگه فارغ التحصیلیشو نداشته باشه چی کار باید بکنه برای اعزام به خدمت؟پلیس+10 گفت باید اصلشو داشته باشی اما من کپی شو دارم و اصلشم گزینش از من
گرفته .گزینشم رفتم بگیرم گفت پروندت رفته برای ابلاغ رای. پروندت دست ما نیست باید صبر کنی تا بیادش .منم نمی تونم صبر کنم چون باید هر چه سریع تر دفتر چه رو بفرستم!!
راهنمایی کنید لطفا
سلام دوستان برگه سفید رو از نظام وظیفه گرفتم ...فقط یه مشکلی که گفت افتادی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا باید زمان اعزام بری همون جا مراجعه کنی (نه خاتمی یزد و نه شهید مدرس کرج) حالا چه کار کنیم؟![]()
Last edited by baxe_shz; 06-08-2013 at 12:09.
سلام.
دوستان من از چند نفر سوال کردم گفت وقتی میری برای عاینه خوده دکتره ازت میپرسه چته و بر اساس حرف خودت رای میده ... جالا سوال من اینه که اگه یه نفر یه بیماری داشت و ازش خبر نداشت باید چیکار کنه؟؟؟؟
سوال بعدی اینه که آیا زینکوماستی معاف از رزم میشه یا دائم؟؟؟؟
[QUOTE=sa.khani86;7799161]سلام داداش
من لیسانس برقم - منم نیرو گستر قبول شدم
من میدونم که سپانیر فقط جنوب کشور و تو پروژه نفتی فعالیت داره
اما نیرو گستر از اونجایی که من استان فارسی هستم پرسیدم گفتن تو شیراز و فیروزآباد پروژ داریم
اما اطلاعات بیشتری ندادن :(
شما بچه کجایی داداش؟
نه هنوز نطلبیده که برم خدمت
منتها خیلی دلم میخاد از نوع کارهای اونا خبردار باشم...
آخه شنیدم که از لحاظ صنعتی و سازندگی حرف های زیادی برای گفتن داره...
چیز جالبی دیدی حتما تعریف کن ممنون میشم![]()
سلام...
دوست عزیز کمیسیون مرحله اول که رفتی جای سلام ازت مدارک پزشکی میخواد ... اگر مدارک کاملی داشته باشی ممکنه حتی بدون معاینه برات رای صادر کنن ... حالا یا معاف یا معاف از رزم.
برخی بیماری ها مثل پرانتزی بودن زانو ... بیشتر از 10 سانتیمتر معاف هست و کمتر از 10 سانتی متر معاف از رزم ... کاری نداره براشون در جا برات اندازه گیری میکنن یا با کولیس یا با پرگار و خط کش و....
اما بسیاری از بیماری ها مثل بیماری های قلب و... باید به صورت دقیق بررسی بشن و صرفا با یه بار کمیسیون رفتن و... نمیشه برای این مشکلات نظر داد . و امکان داره شما رو ارجاع بدن به کمیسیون تخصصی که اونم چیزی نیست جز یه نفر متخصص که شما رو معاینه میکنه و نظر صادر میکنه شما نظریه ایشون رو میبری کمیسیون و کمیسیون هم برات رای صادر میکنه .
بیماری شما هم چیز خاصی نیست( ژنیکوماستی) ... فکر کنم نهایتا معاف از رزم بشید .
سلام..الان برم پلیس 10 ، برگه سفید رو میده ؟ یعنی اومده ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)