تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1703 از 1783 اولاول ... 703120316031653169316991700170117021703170417051706170717131753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,021 به 17,030 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفتم چک کردم حق با شماست ...غیر فعال کردند این بخش رو ،
    من سرویسم یک ماهه هست تعرفه های جدید که دیدم ، صبانت گرانفروش کمترین چیزی هست که میشه بهشون نسبت داد ... اگر دزد نگیم ! ...اون ایمیلی که دادی جواب میده یا تلفن 195 ؟

میشه سریع اقدام کرد یا دنگ و فنگ داره ...من موندم بین شاتل و فن اوا و اسیا تک کدوم بهتره! تعرفه های جدیدشون که ظاهرا بهتر از جاهای دیگست !
    ببینید من هنوز خطم تخلیه نشده ولی کارایی که کردم رو بهتون می گم

اول یه ایمیل می زنید به همون ایمیلی که دادم کپی کارت ملی خودتون و کارت ملی صاحب خط و یه قبض تلفن رو می فرستید. به محض این که ایمیل رو فرستادید تماس بگیرید با شماره 02181014370 بهشون بگید می خواید تخلیه کنید و ایمیل رو فرستادید براشون.اپراتور ایمیل رو چک می کنه و براتون توی پنل جمع آوری رو باز می کنه همون لحظه.مجددا همون موقع برید با خط اینترنت خودتون فرم رو پر کنید و ثبت کنید مجددا با همین شماره تماس بگیرید و بگید فرم رو پر کردید و اونا هم تایید می کنن و می گن درخواست ارسال می شه

تا اینجا روند عادیش هست حالا با توجه به تجربیات دوستان یه شکایت هم توی 195 ثبت کنید و بگید که تاخیر داشته تخلیه خط.این قسمت رو نمی تونم تضمین کنم اما قسمت های قبلی کاملا به همین شکل هست روند درستش

2. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جدی ؟ دمت گرم خوب توی دهنشون زدی ...این صفحه تنظیم مقررات میشه لینکشو بدی ؟ دلم از دزدی ها و گرانفورشی شون پر هست ...ممنون میشم

اوه راستی یادم نبود اینو بگم ...یکبار شارژم تموم شده بود فرداش زنگ زدن گفتن میخواهی تخلیه کنی ؟ ...باورت میشه ؟ نمیدونم دلیلشون چی بود ؟ میخواستن دست پیش بگیرن ...
    خیلی جالب بود من 2 تا شکایت ثبت کرده بودم یکیش در مورد روند تخلیه خط بود که از پنل برش داشتن یکی هم برای تاخیر تخلیه خط یعنی 2 تا موضوع مجزا بعد زنگ زده می گه چرا شکایت تکراری ثبت کردی؟ گفتم تکراری نبوده اگه درست خونده بودید متوجه می شدید که محتواش کامل متفاوت هست!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک تنظیم مقررات خدمت شما

4. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
    کسی خبری داره این درسته یا غلط

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
    کسی خبری داره این درسته یا غلط
    اولا کلمه نا محدود باور نکن منظورشون نامحدود محدو شده تا یجایی هست که میگن منصفانه
    ثانیا : ترافیک داخلی در اینترنت تعرفه جدید یعنی همین ...یجورایی مجانی هست ...اصلا کل اخبار و فیلم کپی ایران توی یک روز تماشا کنی یک گیگ هم نمیشه
    هر چی هست اونطرفه ! اینا میخوان ترافیک داخل مصرف شه کسی بیرون نره ...نگران حجم داخل نباش ...اساسی خوشحالت میکنن

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

خیلی جالب بود من 2 تا شکایت ثبت کرده بودم یکیش در مورد روند تخلیه خط بود که از پنل برش داشتن یکی هم برای تاخیر تخلیه خط یعنی 2 تا موضوع مجزا بعد زنگ زده می گه چرا شکایت تکراری ثبت کردی؟ گفتم تکراری نبوده اگه درست خونده بودید متوجه می شدید که محتواش کامل متفاوت هست!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک تنظیم مقررات خدمت شما
    یعنی شکایت تون اینجا ثبت کردید که باعث نگرانی شد ؟خوبه ...فقط امیدوارم دو سه روز بیشتر طول نکشه ....

8. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آخه اصل مشکل همینه صبانت اومده عمدا اون قسمت مربوط به جمع آوری رو از کل واحداش جدا کرده به عنوان مثال واحد فروش و پشتیبانی 24 ساعته هستن ولی واحد جمع آوری فقط توی ساعات اداری هست هیچ کدوم از نماینده ها یا حتی شرکت مرکزی هم این امکان براشون فراهم نیست که درخواست جمع آوری بدن. مراجعه حضوری هم معنیش برای من رفتن به تهران بود
    دفتر فروش و پشتیبانش در شیراز شرکت کاوش رایانه هست منم از همونجا سرویس گرفتم وقتی که جمع اوری کردم برای درخواست جمع اوری صبح رفتم دفترش کارت ملیم را نگاه کردم بعد گفت برو از همین خطی روش سرویس گرفتی بهم زنگ بزن رفتم بهش زنگ زدم گفتم من همونم که دو ساعت پیش اومدم همون موقع ایمیل جمع اوری زد فردا خط ازاد شد

10. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دفتر فروش و پشتیبانش در شیراز شرکت کاوش رایانه هست منم از همونجا سرویس گرفتم وقتی که جمع اوری کردم برای درخواست جمع اوری صبح رفتم دفترش کارت ملیم را نگاه کردم بعد گفت برو از همین خطی روش سرویس گرفتی بهم زنگ بزن رفتم بهش زنگ زدم گفتم من همونم که دو ساعت پیش اومدم همون موقع ایمیل جمع اوری زد فردا خط ازاد شد
    متاسفانه من از کاوش نگرفتم از کیمیای سعادت گرفتم که چندین بار هم قصد کلاهبرداری داشتن ازم (به مبالغ کم) به کاوش هم که زنگ زدم گفت دست ما نیست باید زنگ بزنید به نمایندگی که ازش گرفتید که اونا هم دادن به تهران. شما کی جمع آوری کردید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه من از کاوش نگرفتم از کیمیای سعادت گرفتم که چندین بار هم قصد کلاهبرداری داشتن ازم (به مبالغ کم) به کاوش هم که زنگ زدم گفت دست ما نیست باید زنگ بزنید به نمایندگی که ازش گرفتید که اونا هم دادن به تهران. شما کی جمع آوری کردید؟
    من دوبار ازش سرویس گرفتم بار اول برای جمع اوری چون از طریق پنل کاربری و تلفنی پیگیر بودم سه هفته طولش دادن اما بار دوم حدود هفت ماه پیش بود که حضوری رفتم دو روزه جمع کردن

13. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من در حال حاظر سرویس حجمی یکساله دارم. الان می خواستم سرویس غیرحجمی بخرم که خطا می ده تا زمان پایان سرویس فعلی امکان خرید وجود ندارد. می خواستم بدونم دوستان این مشکل رو داشتن؟ اگر اینطوری باشه من تا برج 2 سال آینده باید صبر کنم.

سرویس بهتری در حال حاظر بهتر از صبانت برای تهران کسی پیشنهاد داره؟

15. این کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

من در حال حاظر سرویس حجمی یکساله دارم. الان می خواستم سرویس غیرحجمی بخرم که خطا می ده تا زمان پایان سرویس فعلی امکان خرید وجود ندارد. می خواستم بدونم دوستان این مشکل رو داشتن؟ اگر اینطوری باشه من تا برج 2 سال آینده باید صبر کنم.

سرویس بهتری در حال حاظر بهتر از صبانت برای تهران کسی پیشنهاد داره؟
    سلام دوست عزيز بله منم برا تست زدم همين ارور رو مي ده ضمن اينكه صبانت به همه ١ ماه اضافه كرده زمان اينترنت رو يعني عملا هيچكس نمي تونه بگيره

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •