تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1702 از 2605 اولاول ... 70212021602165216921698169917001701170217031704170517061712175218022202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,011 به 17,020 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

الان هم اگر سر و صدای یوزرا در بیاد اینا اینجوری دم در نمیارن و تعرفه ها برمیگرده به وضعیت قبل

امروز از خود مخابرات زنگ زده زنه میگه مگه الان گرون شده که شما ثبت شکایت کردی گفتم مگه باید وایستم حتما قبض بیاد؟رو سایتتون نوشته قراره گرون بشه....بعد گفت خب عطف به ما سبق نمیشه منم گفتم نشه هم دلیلی نداره شما سرخود خودتون گرون کنید بعد چطوریه که اون 512 و 256 قیمتش ثابت مونده فقط 1مگ و 2مگ قیمتش زیاد کردید...در ادامه هم بهش گفتم خب الان یکی میره 4 تا خط 512 میگیره اینارو با هم یکی میکنه میشه 2 مگ،درسته که این همه پورت و دم و دستگاه به خاطر اشتباه تو تعرفه شما حروم بشه؟؟؟همش میگفت نه اون 512 گرون میشه همشون قراره گرون بشه گفتم مگه سر گردنس یعنی چی گرون میشه مگه پهنای باند از طرف زیر ساخت گرون شده که شما دارید اینجوری میکنید.....کلی باهاش صحبت کردم و گفتم کارتون اصلا توجیح نداره و منم میخوام تا اخرش پیگیری کنم ببینم چه جوری 1 شبه 2 برابر شده اینا حالا باید صبر کنم از خود مرکز تنظیم تماس بگیرن

دوستان یادتون باشه همون سر مصرف منصفانه هم اینا بعد اینکه دیدن صدای همه دراومد عقب نشینی کردن،سر اون بسته های اینترنت ایرانسل هم صدای کاربرا در اومد کاری نکردن سر گرون کردن تعرفه تلفن هم که باز صدای مردم در اومد وزیر اومد گفت نمیذاره گرون کنن و نذاشت،اگر 20 نفر برن ثبت شکایت کنن اینا دیگه جرات نمیکنن یک شبه از این تصمیمات خلق الساعه بگیرن

2. 5 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

3 روزه اینترانت شده سرعت 1/5 شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اگر گرون بشه تخلیه می کنم از رایتل بگریم به نفع خودم درست حجمش کمتر ولی اینترانت نیست عملا من سه روز هست اینترنت ندارم فقط یک اینترانت دیگه این هم از تدبیر و امید شورش رو در آوردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

3 روزه اینترانت شده سرعت 1/5 شده
    سه روز؟ مال ما همیشه همینطوره. الان یکی دو ساله اینجوریه. چاره اش هم سرویس افزایش سرعته. بیخود وقتتون رو با پشتیبانی تلف نکنید هیچ اتفاقی نمیافته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من اگر گرون بشه تخلیه می کنم از رایتل بگریم به نفع خودم درست حجمش کمتر ولی اینترانت نیست عملا من سه روز هست اینترنت ندارم فقط یک اینترانت دیگه این هم از تدبیر و امید شورش رو در آوردن
    برای مشترکین قدیمی گرون نمیشه. ولی رایتل هم افتضاحه ، خودم دارم ، آنتن پر 4G سرعت خارج به یه مگ هم نمیرسه. خیلی هم گرونه نسبت به ایرانسل و همراه اول. پولتونو حروم نکنید. (البته ممکنه منطقه شما سرعتش خوب باشه. در هر صورت قبل از خرید از کیفیتش مطمئن بشید)

7. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای کاربرای قدیمی که قیمت نمیره بالا؟
    قبض بیاد 170 تومن به شخصه میرم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای مشترکین قدیمی گرون نمیشه. ولی رایتل هم افتضاحه ، خودم دارم ، آنتن پر 4G سرعت خارج به یه مگ هم نمیرسه. خیلی هم گرونه نسبت به ایرانسل و همراه اول. پولتونو حروم نکنید. (البته ممکنه منطقه شما سرعتش خوب باشه. در هر صورت قبل از خرید از کیفیتش مطمئن بشید)
    همه از هم بدترن ولی رایتل با مودم 4g سرعتش خوبه ساعتهای افت مصرف عالی می شه اما کلا با توجه به هزینش زیاد به درد دانلود نمی خوره 3 گیگ بعلاوه 10 گیگ شبانه رو می ده 17 هزار ولی اینها دیگه هر کاری دلشون می خواهد دارن می کنن پینگ من افتضاح بود حالا دیگه سرعتم کرده 256 به اسم 2 مگ داره می فروشه آخه بریم به کی شکایت کنیم از خودشون به خودشون

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سه روز؟ مال ما همیشه همینطوره. الان یکی دو ساله اینجوریه. چاره اش هم سرویس افزایش سرعته. بیخود وقتتون رو با پشتیبانی تلف نکنید هیچ اتفاقی نمیافته
    نه دوست عزیز من نه پشتیبانی زنگ میزنم نه سرویس افزایش سرعت میگیرم شرکت رو عوض میکنم چون رسما .... شده

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بنده امشب با مخابرات خداحافظی کردم و اینترنت مزخرف رو بخشیدم به خودشون ...

12. 2 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

الان هم اگر سر و صدای یوزرا در بیاد اینا اینجوری دم در نمیارن و تعرفه ها برمیگرده به وضعیت قبل

امروز از خود مخابرات زنگ زده زنه میگه مگه الان گرون شده که شما ثبت شکایت کردی گفتم مگه باید وایستم حتما قبض بیاد؟رو سایتتون نوشته قراره گرون بشه....بعد گفت خب عطف به ما سبق نمیشه منم گفتم نشه هم دلیلی نداره شما سرخود خودتون گرون کنید بعد چطوریه که اون 512 و 256 قیمتش ثابت مونده فقط 1مگ و 2مگ قیمتش زیاد کردید...در ادامه هم بهش گفتم خب الان یکی میره 4 تا خط 512 میگیره اینارو با هم یکی میکنه میشه 2 مگ،درسته که این همه پورت و دم و دستگاه به خاطر اشتباه تو تعرفه شما حروم بشه؟؟؟همش میگفت نه اون 512 گرون میشه همشون قراره گرون بشه گفتم مگه سر گردنس یعنی چی گرون میشه مگه پهنای باند از طرف زیر ساخت گرون شده که شما دارید اینجوری میکنید.....کلی باهاش صحبت کردم و گفتم کارتون اصلا توجیح نداره و منم میخوام تا اخرش پیگیری کنم ببینم چه جوری 1 شبه 2 برابر شده اینا حالا باید صبر کنم از خود مرکز تنظیم تماس بگیرن

دوستان یادتون باشه همون سر مصرف منصفانه هم اینا بعد اینکه دیدن صدای همه دراومد عقب نشینی کردن،سر اون بسته های اینترنت ایرانسل هم صدای کاربرا در اومد کاری نکردن سر گرون کردن تعرفه تلفن هم که باز صدای مردم در اومد وزیر اومد گفت نمیذاره گرون کنن و نذاشت،اگر 20 نفر برن ثبت شکایت کنن اینا دیگه جرات نمیکنن یک شبه از این تصمیمات خلق الساعه بگیرن

به نظر منم باید همین کارو کرد حداقل خرجی که نداره
    حداقل تو این مملکت تا حالا این به من ثابت شده که اگر صدات در نیاد پس فردا بیشتر هم می خوان سواری بگیرن
    نشون به اون نشون که تا حالا می گفتن مصرف منصفانه نداریم حالا، هم تعرفه رو دوبل کردن هم می گن مصرف منصفانه بر قراره
    احتمالا می خوان وقتی شکایت ها بالا گرفت و مجبور شدن به مقام بالا دستی جواب پس بدن، بگن خوب ما مصرف منصفانه رو بر می داریم تا ظاهرا یکم عقب نشینی کرده باشند.
    من از چند وقت پیش دنبال اینترنت نا محدود بالاتر 512 بودم. یه کم این ور اونور رفتم و از جواب هایی که شنیدم فهمیدم می خوان یه گندی بزنن
    و اون موقع هم تو همین تاپیک به دوستان گفتم اونایی که بالاتر از 512 نامحدود دارن عوضش نکن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا هم به احتال زیاد اگر تعداد کسایی که اعتراض می کنن زیاد باشه تاثیر گذاره
    و گرنه مطمئن باشید شرکت های خصوصی ISP منتظرند، مخابرات جا پاش محکم بشه بعد اونا هم تعرفه هاشون رو گرون کنند.

فقط شما به 190 زنگ زدی و ثبت شکایت کردی؟ یا کار دیگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدی.

14. این کاربر از habib9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •