الان هم اگر سر و صدای یوزرا در بیاد اینا اینجوری دم در نمیارن و تعرفه ها برمیگرده به وضعیت قبل
امروز از خود مخابرات زنگ زده زنه میگه مگه الان گرون شده که شما ثبت شکایت کردی گفتم مگه باید وایستم حتما قبض بیاد؟رو سایتتون نوشته قراره گرون بشه....بعد گفت خب عطف به ما سبق نمیشه منم گفتم نشه هم دلیلی نداره شما سرخود خودتون گرون کنید بعد چطوریه که اون 512 و 256 قیمتش ثابت مونده فقط 1مگ و 2مگ قیمتش زیاد کردید...در ادامه هم بهش گفتم خب الان یکی میره 4 تا خط 512 میگیره اینارو با هم یکی میکنه میشه 2 مگ،درسته که این همه پورت و دم و دستگاه به خاطر اشتباه تو تعرفه شما حروم بشه؟؟؟همش میگفت نه اون 512 گرون میشه همشون قراره گرون بشه گفتم مگه سر گردنس یعنی چی گرون میشه مگه پهنای باند از طرف زیر ساخت گرون شده که شما دارید اینجوری میکنید.....کلی باهاش صحبت کردم و گفتم کارتون اصلا توجیح نداره و منم میخوام تا اخرش پیگیری کنم ببینم چه جوری 1 شبه 2 برابر شده اینا حالا باید صبر کنم از خود مرکز تنظیم تماس بگیرن
دوستان یادتون باشه همون سر مصرف منصفانه هم اینا بعد اینکه دیدن صدای همه دراومد عقب نشینی کردن،سر اون بسته های اینترنت ایرانسل هم صدای کاربرا در اومد کاری نکردن سر گرون کردن تعرفه تلفن هم که باز صدای مردم در اومد وزیر اومد گفت نمیذاره گرون کنن و نذاشت،اگر 20 نفر برن ثبت شکایت کنن اینا دیگه جرات نمیکنن یک شبه از این تصمیمات خلق الساعه بگیرن