تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1702 از 1783 اولاول ... 702120216021652169216981699170017011702170317041705170617121752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,011 به 17,020 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

متاسفانه با تهران هم که تماس گرفتم همون شماره رو دادن که فقط توی ساعات اداری پاسخگو هست!! رفتم تنظیم مقررات شکایت گذاشتم بابت اینکه توی پنل نمی زارن درخواست داد شاید برای بقیه فرقی کرد ما که رفتیم دیگه
    چک کردم تو تهران هم از طریق پنل نمیشه

مشترک گرامی برای کسب مجوز ثبت جمع آوری خط خود با کارشناسان جمع آوری تماس حاصل نمایید .

2. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

صبانت هم چشم بازار رو کور کرد با این تعرفه هاش

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من زنگ زدم صبانت برا جمع آوری خط خیلی مکالمه جالبی بود

پرسید چرا می خوای تخلیه کنی گفتم می خوام برم شرکت دیگه گفت کجا می ری؟گفتم دیده بان.گفت چه سرویس ارائه می دن؟ گفتم 240 گیگ حجم داره تو ماه.گفت ما هم این سرویس رو داریما!!!!! گفتم نخیر مال شما نصفش اینترنته اون کلش اینترنته!بعد گفت یعنی 480 گیگ داخلی؟!!!!!!!!(با تعجب زیاد) گفتم بله!

بعد یه لحظه گفت پشت خط تشریف داشته باشید رفت یه 30 ثانیه بعد اومد. بعد گفت این طرحا فردا تصویب نهایی می شن می خوای صبر کن شاید عوض شدن.گفتم ببینید شرکتی که میاد بعد از این همه مدت بدترین تعرفه رو می ده نگاهش به مشتریش اینه و دیگه ارزش موندن نداره شما به عنوان یه کاربر به موضوع نگاه کن نه کارمند صبانت تمام شرکتا طرحاشون از شما بهتره!

خلاصه گفت که باید مدارک ایمیل کنی بعد تازه درخواست رو برات توی سایت باز می کنیم!!!!! گفتم چرا فقط شرکت شما اینجوریه؟ گفت شما ببخشید دیگه!!!!!

حالا برای دوستانی که می خوان این تلفن رو تحمل نکنن می گم باید کپی کارت ملی خودتون و صاحب خط و قبض تلفن خط رو بفرستید به این آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد براتون درخواست جمع آوری باز می شه

5. 4 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سریعترین راه برای جمع اوری مراجعه حضوری هست درخواست تلفنی یا از طریق خود سایت عمدا دو هفته طولش میدن شاید طرف منصرف بشه و دوباره تمدید کنه اما وقتی حضوری برید و اصرار کنید همون موقع ایمیل جمع اوری را برای مخابرات ارسال میکنند این تجربه من با شرکتهای صبانت و شاتل و مخابرات در این چند سال بوده

7. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پرسید چرا می خوای تخلیه کنی گفتم می خوام برم شرکت دیگه گفت کجا می ری؟گفتم دیده بان.گفت چه سرویس ارائه می دن؟ گفتم 240 گیگ حجم داره تو ماه.گفت ما هم این سرویس رو داریما!!!!! گفتم نخیر مال شما نصفش اینترنته اون کلش اینترنته!بعد گفت یعنی 480 گیگ داخلی؟!!!!!!!!(با تعجب زیاد) گفتم بله!

بعد یه لحظه گفت پشت خط تشریف داشته باشید رفت یه 30 ثانیه بعد اومد. بعد گفت این طرحا فردا تصویب نهایی می شن می خوای صبر کن شاید عوض شدن.گفتم ببینید شرکتی که میاد بعد از این همه مدت بدترین تعرفه رو می ده نگاهش به مشتریش اینه و دیگه ارزش موندن نداره شما به عنوان یه کاربر به موضوع نگاه کن نه کارمند صبانت تمام شرکتا طرحاشون از شما بهتره!

خلاصه گفت که باید مدارک ایمیل کنی بعد تازه درخواست رو برات توی سایت باز می کنیم!!!!! گفتم چرا فقط شرکت شما اینجوریه؟ گفت شما ببخشید دیگه!!!!!

حالا برای دوستانی که می خوان این تلفن رو تحمل نکنن می گم باید کپی کارت ملی خودتون و صاحب خط و قبض تلفن خط رو بفرستید به این آدرس
    کد:
    باز خوبه نگفتن حضوری باید بیای درخواست بدی!

پارس انلاین که اینطوری میگه ... عملا با تعطیلی چهارشنبه باید تا هفته بعد برای تخلیه درخواست تخلیه صبر کنم!!

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سریعترین راه برای جمع اوری مراجعه حضوری هست درخواست تلفنی یا از طریق خود سایت عمدا دو هفته طولش میدن شاید طرف منصرف بشه و دوباره تمدید کنه اما وقتی حضوری برید و اصرار کنید همون موقع ایمیل جمع اوری را برای مخابرات ارسال میکنند این تجربه من با شرکتهای صبانت و شاتل و مخابرات در این چند سال بوده
    آخه اصل مشکل همینه صبانت اومده عمدا اون قسمت مربوط به جمع آوری رو از کل واحداش جدا کرده به عنوان مثال واحد فروش و پشتیبانی 24 ساعته هستن ولی واحد جمع آوری فقط توی ساعات اداری هست هیچ کدوم از نماینده ها یا حتی شرکت مرکزی هم این امکان براشون فراهم نیست که درخواست جمع آوری بدن. مراجعه حضوری هم معنیش برای من رفتن به تهران بود

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

کد:
    تعرفه های جدید صبانت فاجعه هست ...بقول یکی از دوستان در حال ورشکستگی هست ...در مدل جدید سایر شرکت ها سرعت 2 مگ 75 تا 65 گیگ قرار دادند صبا زده 40 گیگ!! تقریبا نصف ...فکر کنم 12 اذر گذاشتند ...اینطور باشه باید سریع هجرت کرد ...
    Last edited by nimanimaoo; 05-12-2017 at 13:00.

12. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تعرفه های جدید صبانت فاجعه هست ...بقول یکی از دوستان در حال ورشکستگی هست ...در مدل جدید سایر شرکت ها سرعت 2 مگ 75 تا 65 گیگ قرار دادند صبا زده 40 گیگ!! تقریبا نصف ...فکر کنم 12 اذر گذاشتند ...اینطور باشه باید سریع هجرت کرد ...
    بله دقیقا گاهی وقتا احساس می کنم مدیرای صبانت نشستن دارن می خندن بهمون با این کارایی که این اواخر کردن
    امروز از صبانت زنگ زدن گفتن اگر می خواید تخلیه خطتون سریع تر انجام بشه شکایتتون رو تو تنظیم مقررات پس بگیرید!!!! منم گفتم باشه بهش فکر می کنم

14. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

1 صبانت گرانفروش

آخه اصل مشکل همینه صبانت اومده عمدا اون قسمت مربوط به جمع آوری رو از کل واحداش جدا کرده به عنوان مثال واحد فروش و پشتیبانی 24 ساعته هستن ولی واحد جمع آوری فقط توی ساعات اداری هست هیچ کدوم از نماینده ها یا حتی شرکت مرکزی هم این امکان براشون فراهم نیست که درخواست جمع آوری بدن. مراجعه حضوری هم معنیش برای من رفتن به تهران بود
    رفتم چک کردم حق با شماست ...غیر فعال کردند این بخش رو ،
    من سرویسم یک ماهه هست تعرفه های جدید که دیدم ، صبانت گرانفروش کمترین چیزی هست که میشه بهشون نسبت داد ... اگر دزد نگیم ! ...اون ایمیلی که دادی جواب میده یا تلفن 195 ؟

میشه سریع اقدام کرد یا دنگ و فنگ داره ...من موندم بین شاتل و فن اوا و اسیا تک کدوم بهتره! تعرفه های جدیدشون که ظاهرا بهتر از جاهای دیگست !

16. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

بله دقیقا گاهی وقتا احساس می کنم مدیرای صبانت نشستن دارن می خندن بهمون با این کارایی که این اواخر کردن
    امروز از صبانت زنگ زدن گفتن اگر می خواید تخلیه خطتون سریع تر انجام بشه شکایتتون رو تو تنظیم مقررات پس بگیرید!!!! منم گفتم باشه بهش فکر می کنم
    جدی ؟ دمت گرم خوب توی دهنشون زدی ...این صفحه تنظیم مقررات میشه لینکشو بدی ؟ دلم از دزدی ها و گرانفورشی شون پر هست ...ممنون میشم

اوه راستی یادم نبود اینو بگم ...یکبار شارژم تموم شده بود فرداش زنگ زدن گفتن میخواهی تخلیه کنی ؟ ...باورت میشه ؟ نمیدونم دلیلشون چی بود ؟ میخواستن دست پیش بگیرن ...
    Last edited by nimanimaoo; 05-12-2017 at 13:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •