تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1702 از 4751 اولاول ... 702120216021652169216981699170017011702170317041705170617121752180222022702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,011 به 17,020 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

من فکر کنم شما تو یه بازه زمانی بدلیل یه اشتباه یا تست بیشترین سرعت adsl رو تو ایران تجربه کردین...

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان از سرور ma*gic*p30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سپس پشتیبانی آنلاین نیز یک لینک از سایت فایرفاکس می داد ( نسخه ی ویندوزی فایر فاکس ) که این لینک نیز با سرعت همان ۲ مگ دانلود می شد . من به وی گفتم که از حدود ۲۰ سایت دانلود اشتراکی اکانت دارم . یکی از این سایت ها را بگویید تا از آن ها تست کنم . در جواب گفتند که شبکه ی این سایت ها ضعیف است و ما آن ها را قبول نداریم ( شبکه ی رپیدشیر چند برابر شبکه ی کل ایران قدرت دارد ! )‌.
    گفتم همین سایت فایر فاکس را قبول دارید . گفتند بله !
    خوشبختانه چون من لینوکس کار هستم به محض ورود به سایت فایرفاکس (mozilla.com ‌) به جای لینک ویندوزی به من لینک لینوکسی داده می شد . با این که لینک ها از یک سرور بودند اما در همان لحظه لینک ویندوزی با سرعت ۲ مگ دانلود می شد و لینک لینوکسی با سرعت ۱۰ کیلوبایت !
    همین مورد در سایت opera.com نیز اتفاق افتاد .
    این مسئله دقیقا به معنی یک cache سرور در این شرکت می باشد .
    یعنی یک سری از لینک ها مستقیما بر روی سرور این شرکت ( حالا در شهر یا مرکز مخابراتی شما ) وجود دارد و طبیعتا پشتیبانی نیز لینک آن ها را به شما می دهد و شما نیز به ناچار با مشاهده ی سرعت بالای دانلود این لینک ها ، مشکل شبکه ای در رپیدشیر یا رپیدگو را می پذیرید .
    در صورتی که این مشکل از سمت شاتل می باشد .
    دقیقا همینطوره اگر توی سایت موزیلا بجای دانلود کردن نسخه ویندوزی فایر فاکس روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و یه لینک از اونجا رو دانلود کنید می بینید که سرعتتون اون چیزی که شاتل ادعا میکنه نیست! یعنی نسخه ویندوز رو که همون اول سایته با 117 میگیره ولی بقیه رو با 15-10 برای من و یکی دونفر دیگه از دوستان که اینجوره.
    برای php.net هم همینطور اگر لینکی بغیر از میرور ایران انتخاب بشه سرعت دانلودس افتضاحه، بعد اینا میگن مشکل از رپیدشیر هست!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

منم اکو128
    روزا سرعت دانلود 60
    شب 20 بزور !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا این قدر نگین پارس آنلاین.پارس آنلاین برای سپاه هست.منبع هم کاملا موسق است.دیگه کاملا چکتون می کنن.
    تازه دزد تر از پارس آنلاین هم هیچ جا نیست.از اون هایی که سال 85 -86 از اینجا سرویس می گرفتن پبرسید.
    حالا من گفتم ،میل خودتون هست.ولی من ترجیح میدم دایل آپ داشته پول تو جیب این دزد ها نریزم.
    نمی دونم چرا تا یه شرکت ، یکم کلاه بذاره ، میشه برای سپاه؟؟
    شاتلم یه زمانی که خوب سرویس میدادن میگفتن وصله به سپاه!
    ماشاا... این همه نهاد مافیای قدرت ، یکی دو تا نیستن!
    البته احتمال میدم همه شرکت های پاپ به یه جایی آویزون باشن ، وگرنه با این همه شکایت ، باید امتیاز همشون لغو میشد!!
    تا اونجایی که من تاپیکای پارس آنلاینو خوندم وضعش از شاتل بدتر نیست من اگه منطقمون پارس آنلاین پرتاش پر نبود حتماً از همونا می گرفتم لااقل از شاتل پایدارترو با ثبات تره سرعتاشم اگه شاتل رو یه مگ بسته ولی از 20 بالاتر نمیره اون رو 2 مگ بسته و تا 240 250 هم می رسه.
    سرویسای ویژه پارس انلاین (شبیه اکو های شاتل):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من سال 83 داشتم از این پارس تو یه محل دیگه ای الانم اگه میداد از همون میگرفتم...
    این کجاش شبیه اکو بود ، این که خیلی افتضاح بود ، ماهی 1.5 گیگ!!
    Last edited by Mahdi.p30; 13-02-2010 at 23:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه radium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خودم زیاد دانلود نمیکنم ولی بعضی وقتا که پیش میومد میخواستم چیزی دانلود کنم با افت سرعت مواجهه میشدم. حتی با اکانت رپید شیر بازم سرعتم خیلی پایین بود. همیشه هم پشتیبانی میگفت از همون سایتای خودشون دانلود کنم.
    منم دقیقا به مساله کش سرور مشکوک شده بودم. حالا با این فرمایشای دوستمون شکم بیشترم شد.
    ولی مگه اونا زیر بار میرن.
    در ضمن اینا مثلا دارن سرویس adsl میدن و قاعدتا پشتیبان ها هم باید افرادی باشند که حداقل دانش رو در زمینه شبکه و اینترنت داشته باشند. ولی متاسفانه زیاد پیش میاد که حتی معنی بعضی از اصطلاحات رایج در این زمینه رو هم ندونن.
    من هر روز همه صفحات تاپیک رو میخونم. تا تابستون گذشته وضعیت خوب بود یادمه همیشه بچه ها مییومدن از رکورد زنی هاشون تو دانلود صحبت میکردن. ولی یواش یواش شاتلم اینطوری شد.
    روزی که با مشورت دوستان توی تاپیک تصمیم گرفتم شاتل بگیرم. با مسول فروش صحبت کردم که از چه سرویسی استفاده کنم گفت 128 الان اکثرا روی 512 بسته میشه ولی ما تضمینی نمیدیم.
    گفتم خوب حالا من 512 بگیرم احتمال داره رو سرعت بیشتر بسته. به شوخی گفت حالا شما بگیر خدا بزرگه
    ولی به قول حضرت حافظ:
    گفته بودی که شوم مست و دو بوست بدهم// وعده از حد بشد و ما نه دو دیدیم و نه یک
    امیدوارم حداقل مستی 512 که دادن به 128 ها از سرشون نپره. ما که از خیرش گذشتیم.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

نمی دونم چرا تا یه شرکت ، یکم کلاه بذاره ، میشه برای سپاه؟؟
    شاتلم یه زمانی که خوب سرویس میدادن میگفتن وصله به سپاه!
    ماشاا... این همه نهاد مافیای قدرت ، یکی دو تا نیستن!
    البته احتمال میدم همه شرکت های پاپ به یه جایی آویزون باشن ، وگرنه با این همه شکایت ، باید امتیاز همشون لغو میشد!!
    ولی مشکل ریشه دوانیدن فساد توی کل نهاد ها هست!!

این کجاش شبیه اکو بود ، این که خیلی افتضاح بود ، ماهی 1.5 گیگ!!
    اکوشاتلم همینجوره که فقط سرویس یک ماهش سه گیگ داره.
    پارس بدیش اینه سرویسای ویژشو 3 ماه به بالا می فروشه.
    اصلا صرف خرید این سرویسام همون 3 ماه به بالاس. ماهیانش گرون در میاد.

مثلا 3 ماه یا 6 ماه بخری یک پکیج ترافیکی هم روش بگیری که کم نیاری.
    برا دانلودم 1 تا 6 صبح رایگان داره.
    کلا وضع شاتل الان خیلی ناپایداره...

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

خدایا مرگ شاتل را بفرما .... رئیس شاتل را هم بیشتر بفرما ... کارمندان پشتیبانی را هم بفرما .... این بچه های شاتل را هم آزاد بفرما ... الهی آمین ....

9. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidkashani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كاتالونيا

پيش فرض

البته داتکم فکر کنم خوب باشه.
    دوستم 128 داره.سرعتش fix روی 15 هست.البته یه ذره بالا پایین داره.نامحدود هم میده 27 تومن.
    داداش الان مخابرات 128 نامحدود رو داره ميده 10000 تومن، ولي چون سرعت فيكس 15-14 است به درد نمي خوره، ما فعلا دلمون رو خوش كرديم به همين شاتل كه حداقل روزاش سرعتش 60 است.ولي شما تو مخابرات اگه پشت گوشت(gooshet) رو ديدي سرعت 60 رو هم ميبيني(حتي اگه فول پروفسور دانشگاه باشي)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نقل قول میکنم (از یه سایت دیگه ) ولی خودم هم 100 درصد با صحبتهای زیر موافقم
    "
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این مطلب رو من دیشب در همین سایت p30world برای اولین بار زدم !
    لینکش رو هم چند صفحه ی قبل میتونید ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کار این دوستمون در جهت اطلاع رسانی خوب هست ولی اینکه منبع ( P30world ) رو نزدند اصلا کار درستی نیست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •