من فکر کنم شما تو یه بازه زمانی بدلیل یه اشتباه یا تست بیشترین سرعت adsl رو تو ایران تجربه کردین...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من فکر کنم شما تو یه بازه زمانی بدلیل یه اشتباه یا تست بیشترین سرعت adsl رو تو ایران تجربه کردین...
دقیقا همینطوره اگر توی سایت موزیلا بجای دانلود کردن نسخه ویندوزی فایر فاکس روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و یه لینک از اونجا رو دانلود کنید می بینید که سرعتتون اون چیزی که شاتل ادعا میکنه نیست! یعنی نسخه ویندوز رو که همون اول سایته با 117 میگیره ولی بقیه رو با 15-10 برای من و یکی دونفر دیگه از دوستان که اینجوره.سپس پشتیبانی آنلاین نیز یک لینک از سایت فایرفاکس می داد ( نسخه ی ویندوزی فایر فاکس ) که این لینک نیز با سرعت همان ۲ مگ دانلود می شد . من به وی گفتم که از حدود ۲۰ سایت دانلود اشتراکی اکانت دارم . یکی از این سایت ها را بگویید تا از آن ها تست کنم . در جواب گفتند که شبکه ی این سایت ها ضعیف است و ما آن ها را قبول نداریم ( شبکه ی رپیدشیر چند برابر شبکه ی کل ایران قدرت دارد ! ).
گفتم همین سایت فایر فاکس را قبول دارید . گفتند بله !
خوشبختانه چون من لینوکس کار هستم به محض ورود به سایت فایرفاکس (mozilla.com ) به جای لینک ویندوزی به من لینک لینوکسی داده می شد . با این که لینک ها از یک سرور بودند اما در همان لحظه لینک ویندوزی با سرعت ۲ مگ دانلود می شد و لینک لینوکسی با سرعت ۱۰ کیلوبایت !
همین مورد در سایت opera.com نیز اتفاق افتاد .
این مسئله دقیقا به معنی یک cache سرور در این شرکت می باشد .
یعنی یک سری از لینک ها مستقیما بر روی سرور این شرکت ( حالا در شهر یا مرکز مخابراتی شما ) وجود دارد و طبیعتا پشتیبانی نیز لینک آن ها را به شما می دهد و شما نیز به ناچار با مشاهده ی سرعت بالای دانلود این لینک ها ، مشکل شبکه ای در رپیدشیر یا رپیدگو را می پذیرید .
در صورتی که این مشکل از سمت شاتل می باشد .
برای php.net هم همینطور اگر لینکی بغیر از میرور ایران انتخاب بشه سرعت دانلودس افتضاحه، بعد اینا میگن مشکل از رپیدشیر هست!
منم اکو128
روزا سرعت دانلود 60
شب 20 بزور !
نمی دونم چرا تا یه شرکت ، یکم کلاه بذاره ، میشه برای سپاه؟؟
شاتلم یه زمانی که خوب سرویس میدادن میگفتن وصله به سپاه!
ماشاا... این همه نهاد مافیای قدرت ، یکی دو تا نیستن!
البته احتمال میدم همه شرکت های پاپ به یه جایی آویزون باشن ، وگرنه با این همه شکایت ، باید امتیاز همشون لغو میشد!!
این کجاش شبیه اکو بود ، این که خیلی افتضاح بود ، ماهی 1.5 گیگ!!تا اونجایی که من تاپیکای پارس آنلاینو خوندم وضعش از شاتل بدتر نیست من اگه منطقمون پارس آنلاین پرتاش پر نبود حتماً از همونا می گرفتم لااقل از شاتل پایدارترو با ثبات تره سرعتاشم اگه شاتل رو یه مگ بسته ولی از 20 بالاتر نمیره اون رو 2 مگ بسته و تا 240 250 هم می رسه.
سرویسای ویژه پارس انلاین (شبیه اکو های شاتل):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سال 83 داشتم از این پارس تو یه محل دیگه ای الانم اگه میداد از همون میگرفتم...
Last edited by Mahdi.p30; 13-02-2010 at 23:58.
خودم زیاد دانلود نمیکنم ولی بعضی وقتا که پیش میومد میخواستم چیزی دانلود کنم با افت سرعت مواجهه میشدم. حتی با اکانت رپید شیر بازم سرعتم خیلی پایین بود. همیشه هم پشتیبانی میگفت از همون سایتای خودشون دانلود کنم.
منم دقیقا به مساله کش سرور مشکوک شده بودم. حالا با این فرمایشای دوستمون شکم بیشترم شد.
ولی مگه اونا زیر بار میرن.
در ضمن اینا مثلا دارن سرویس adsl میدن و قاعدتا پشتیبان ها هم باید افرادی باشند که حداقل دانش رو در زمینه شبکه و اینترنت داشته باشند. ولی متاسفانه زیاد پیش میاد که حتی معنی بعضی از اصطلاحات رایج در این زمینه رو هم ندونن.
من هر روز همه صفحات تاپیک رو میخونم. تا تابستون گذشته وضعیت خوب بود یادمه همیشه بچه ها مییومدن از رکورد زنی هاشون تو دانلود صحبت میکردن. ولی یواش یواش شاتلم اینطوری شد.
روزی که با مشورت دوستان توی تاپیک تصمیم گرفتم شاتل بگیرم. با مسول فروش صحبت کردم که از چه سرویسی استفاده کنم گفت 128 الان اکثرا روی 512 بسته میشه ولی ما تضمینی نمیدیم.
گفتم خوب حالا من 512 بگیرم احتمال داره رو سرعت بیشتر بسته. به شوخی گفت حالا شما بگیر خدا بزرگه
ولی به قول حضرت حافظ:
گفته بودی که شوم مست و دو بوست بدهم// وعده از حد بشد و ما نه دو دیدیم و نه یک
امیدوارم حداقل مستی 512 که دادن به 128 ها از سرشون نپره. ما که از خیرش گذشتیم.
اکوشاتلم همینجوره که فقط سرویس یک ماهش سه گیگ داره.
پارس بدیش اینه سرویسای ویژشو 3 ماه به بالا می فروشه.
اصلا صرف خرید این سرویسام همون 3 ماه به بالاس. ماهیانش گرون در میاد.
مثلا 3 ماه یا 6 ماه بخری یک پکیج ترافیکی هم روش بگیری که کم نیاری.
برا دانلودم 1 تا 6 صبح رایگان داره.
کلا وضع شاتل الان خیلی ناپایداره...
خدایا مرگ شاتل را بفرما .... رئیس شاتل را هم بیشتر بفرما ... کارمندان پشتیبانی را هم بفرما .... این بچه های شاتل را هم آزاد بفرما ... الهی آمین ....
داداش الان مخابرات 128 نامحدود رو داره ميده 10000 تومن، ولي چون سرعت فيكس 15-14 است به درد نمي خوره، ما فعلا دلمون رو خوش كرديم به همين شاتل كه حداقل روزاش سرعتش 60 است.
ولي شما تو مخابرات اگه پشت گوشت(gooshet) رو ديدي سرعت 60 رو هم ميبيني(حتي اگه فول پروفسور دانشگاه باشي)
![]()
این مطلب رو من دیشب در همین سایت p30world برای اولین بار زدم !
لینکش رو هم چند صفحه ی قبل میتونید ببینید
کار این دوستمون در جهت اطلاع رسانی خوب هست ولی اینکه منبع ( P30world ) رو نزدند اصلا کار درستی نیست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)