Tplink 8970
شاید وى پی انم بشه روش زد ولی چون از نزدیک با مودمای tplink كار نكردم نميتونم با قطعيت بگم.
Tplink 8970
شاید وى پی انم بشه روش زد ولی چون از نزدیک با مودمای tplink كار نكردم نميتونم با قطعيت بگم.
نظرتون درباره
2770L
چیه؟
قیمت8970 چنده؟
کسی پیشنهاد ارزونتری نداره؟
8970 بهتره, قیمتشم حدود 220 البته ممکنه گرون شدن دلار روش تاثیر بزاره.
به نظرتون اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارم رو راه میندازه پول الکی ندم
مشخصات هر دو 300 mbps هستش
آره اونم مودم خوبیه.
البته مزیت 8970 علاوه بر برد بهترش پورت Lan gigabite كه اجازه ميده اين هارداى اكسترنال كه تازگیا روشون پورت Lan دارن به مودمت وصل كنى و با سرعت بالا اطلاعات هاردتو بين دستگاهای وایرلس شیر کنی.
Last edited by DragonVsPhoenix; 01-05-2014 at 15:17.
سلام به نظر شما کدوم ورژن مودم 8968 بهتره؟!و از لحاظ کارایی و کیفیت کدوم چیپ کیفیت بالاتری روی مودم 8968 میده؟!!!
مودم نخریدی هنوز ؟میترسم تحقیقاتت برای خرید اینقدر طولانی بشه که دیگه دستت از مودم و چیپست ووو بطورکلی دنیا کوتاه بشه زبونم لال
ورژن 3 این مودم هم تولید شده و به احتمال زیاد کارایی بهتری خواهد داشت نسبت به دو ورژن قبلی ؟!!
![]()
سلام
من یک مودم Dlink Adsl DSL 2750 U دارم می خوام از قابلیت روتر استفاده کنم مودم رو بهش وصل کنم تا اینترنت رو از طریق وایرلس پخش کنه لطفا بگید چجوری؟
منظورتون رو متوجه نشدم !!! اون خودش ADSL هست و به صورت وای فای اینترنت رو پخش میکنه دیگه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)