لاگ های مصرفیتون را ببنید کی مصرف شده و با چه مکی مصرف شده زنگ بزنید 1544 داخلی 3 الکی که حجم کم نمیشه!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
لاگ های مصرفیتون را ببنید کی مصرف شده و با چه مکی مصرف شده زنگ بزنید 1544 داخلی 3 الکی که حجم کم نمیشه!
همین کارو کردم گفت مصرف شده 24 گیگ لینک دانلود شده ای هم نداشتند اصن نمیدونم چیشده بوده!!!!
هیچ چیز مشخص نیست فقط میگن مصرف کردین.
شما هم صبر کنید آخر برج که سرویس 40 گیگ گرفتین مثلا 20 گیگش مونده بعد یهویی کم میشه کا زودتر برین تمدید کنین.
حالا بشین نیگا کن.
راحت می تونی ببنی کی دانلود کرده با کدوم مک آدرس
report.asiatech.ir
وقتی اینو میزنم میره crm.asiatech.ir کجا باس برم جایی نداره که ببینم.
یه راهنمایی عکسی ممکنه بزارید؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دقیقش اینجا باید برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه ها رو وارد کنید و لوگین کنید
بعد توی قسمت مشاهده ریز مصرف میتونید ببینید هم مک رو هم میزان مصرف رو
دوستان این سرویس های نامحدمد چه تفاوتی دارند؟
- اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود طلايي ( با 10 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 40 گيگ) (849000 ريال + آبونمان)
( 1024 ) - اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 20 گيگ (459000 ريال + آبونمان)
( 1024 ) - اينترنت پرسرعت چابک نامحدود نقره اي ( با 8 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 40 گيگ) (929000 ريال + آبونمان)
دوستان شما از چه مودم وایرلسی برای isp اسیاتک استفاده می کنید؟ایا از کیفیت و پوشش دهی وایرلس مودم خود راضی هستید؟ایا کسی از شما مودم Tp-Link 8961 ND یا Tp-Link 8950 ND داره؟
من مودم ASUS-DSL N10 دارم و بسیار ازش راضیم.
وایرلسش آنتن دهی خیلی خوبی داره.
مثل این که مودم خیلی خوبیه و توی سایت های مختلف ازش تعریف می کردند فقط یک سوال شما N10 معمولی دارید یا N10+ یا N10 B1؟
در ضمن شما مشگل قطعی وایرلس با این مودم ندارید؟و سوال اخر این که گارانتی معتبر مودم های ایسوس چیه؟
دوستان کسی بن تخفیف آسیاتک نداره؟ میخوام سرویس جدید بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)