ناصرحجازي در گفت و گو با ايپنا:
طرفدار استقلال نيستم! / با بدبختي استقلال را جمع كرديم حالا آقايان راحت مدير ميشوند / مجبور به استعفايم كردند
ناصر حجازي فصل گذشته از تيم استقلال به طور ناگهاني جدا شد و پس از آن به يكي از منتقدين اين تيم تبديل شد.
ناصر حجازي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "من طرفدار استقلال نيستم، بلكه بازيكن اين تيم هستم و استقلال پوست و گوشت من است."
وي افزود: "من و پورحيدري زماني با بدختي و پشت ماشين استقلال را جمع كرديم و حالا آقايان مفت و مجاني مدير اين تيم ميشوند."
حجازي درباره اظهارنظري كه در مورد بازيكنان استقلال كرده بود گفت: "هيچ گاه نگفتم استقلال را من جمع كردم، بلكه گفتم در حال حاضر 5 بازيكن من امروز در تركيب اصلي اين تيم هستند."
حجازي در پايان درباره جدايي خود از استقلال گفت: "بعد از 4 هفته كار كردن در اين تيم مجبور به استعفا شدم و آن زمان به من فرصت كار كردن ندادند. در غير اين صورت اگر به من هم وقت ميدادند، ميتوانستم در سه سال استقلال را موفق كنم."

جواب بصورت نقل قول

ببین سرمربی که وقتی جلوی تیمهای معمولی گل میخوره رنگش مثل گچ سفیدمیشه دردیداری به نام دربی اگرتیمش گل بخوره مطمین باش دست به خودکشی تاکتیکی میزنه