تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1702 از 2376 اولاول ... 70212021602165216921698169917001701170217031704170517061712175218022202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,011 به 17,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ناصرحجازي در گفت و گو با ايپنا:
    طرفدار استقلال نيستم! / با بدبختي استقلال را جمع كرديم حالا آقايان راحت مدير مي‌شوند / مجبور به استعفايم كردند

ناصر حجازي فصل گذشته از تيم استقلال به طور ناگهاني جدا شد و پس از آن به يكي از منتقدين اين تيم تبديل شد.

ناصر حجازي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "من طرفدار استقلال نيستم، بلكه بازيكن اين تيم هستم و استقلال پوست و گوشت من است."

وي افزود: "من و پورحيدري زماني با بدختي و پشت ماشين استقلال را جمع كرديم و حالا آقايان مفت و مجاني مدير اين تيم مي‌شوند."

حجازي درباره اظهارنظري كه در مورد بازيكنان استقلال كرده بود گفت: "هيچ گاه نگفتم استقلال را من جمع كردم، بلكه گفتم در حال حاضر 5 بازيكن من امروز در تركيب اصلي اين تيم هستند."

حجازي در پايان درباره جدايي خود از استقلال گفت: "بعد از 4 هفته كار كردن در اين تيم مجبور به استعفا شدم و آن زمان به من فرصت كار كردن ندادند. در غير اين صورت اگر به من هم وقت مي‌دادند، مي‌توانستم در سه سال استقلال را موفق كنم."

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

30 ماه محرومیت برای متخلفان دیدار دختران و پسران/عذرخواهی از ملت ایران

باشگاه استقلال آرای خود در مورد متخلفان برگزاری دیدار تیم فوتبال نوجوانان پسر این باشگاه با تیم فوتبال بزرگسالان بانوان را اعلام کرد که براساس آن 30 ماه محرومیت برای برخی متخلفان در نظر گرفته شده است.
    به گزارش خبرنگار مهر، پس از نشست امروز مسئولان و دست اندرکاران باشگاه استقلال با امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل این باشگاه که به منظور بررسی دلایل و شناخت مقصران برگزاری دیدار تیم های فوتبال دختران و پسران این باشگاه برگزار شد، آرای زیر اتخاذ و اعلام شد:

1- محمد خرمگاه مدیر فنی آکادمی باشگاه استقلال محرومیت از کلیه فعالیت های ورزشی در این باشگاه از تاریخ 6 بهمن ماه به مدت یکسال و پرداخت مبلغ 50 میلیون ریال جریمه نقدی.

2- خانم سعیده پورنادر سرمربی تیم فوتبال بانوان محرومیت از کلیه فعالیت های ورزشی در باشگاه استقلال به مدت یکسال

3- مصطفی اردستانی سرمربی تیم فوتبال نوجوانان محرومیت از کلیه فعالیت های ورزشی در باشگاه استقلال به مدت 6 ماه و پرداخت مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی.

4- علیرضا منصوریان مدیرآکادمی فوتبال استقلال توبیخ کتبی و پرداخت جریمه نقدی به مبلغ 50 میلیون ریال

باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال همچنین مراتب عذرخواهی خود از عموم ملت ایران بابت این موضوع را اعلام و ابراز امیدواری کرد از این پس شاهد چنین اتفاقات ناخوشایندی نباشد.

منبع:خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

منصوریان پس از نشست امروز:
    تصمیم باشگاه استقلال را می پذیرم

مدیر آکادمی فوتبال باشگاه استقلال پس از نشست امروز با مدیرعامل این باشگاه در مورد دیدار تیم های فوتبال دختران و پسران آبی پوش گفت: تابع تصمیم مسئولان هستم.
    به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منصوریان پس از نشست عصر امروز در محل باشگاه استقلال که با هدف رسیدگی به مقصران دیدار روز سه شنبه هفته گذشته تیم های فوتبال نوجوانان پسر با تیم بزرگسالان بانوان این باشگاه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بنده روز سه شنبه در ورزشگاه مرغوبکار نبودم و امروز موارد لازم را به اطلاع مدیرعامل رساندم.

منصوریان در مورد عواقب برگزاری این دیدار برای خودش گفت: قرار است تصمیم نهایی از سوی باشگاه اعلام شود که بنده به عنوان مدیر آکادمی تابع تصمیم مدیرعامل و باشگاه استقلال هستم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ربطی به گند زدن ایرانیها نداره .سطح فوتبال اونجا خیلی پیشرفت کرده من اسامی بازیکناشونو دیدم .الان لیگ اونا ازلیگ ماسطحش خیلی بالاتره و دوسال بعدش هم تیم ملی اوناازمابالاتره. یادش بخیر چندسال پیش که امیرخان سرمربی استقلال بود بایکی ازقویترین تیمای اون زمانشون بازی کردیم (لوتارماتئوس راهم داشتند توترکیب) 6گل بشون زدیم .اما دیگه اون زمانا گذشته
    تا سطح رو چی بدونی... وجود یکی دو تا بازیکن بین المللی که دلیل بالا بودن سطح لیگ نیست. به نظر من هر کاری هم بکنن نمیتونن به ما برسن. مثلا همین استقلال یه دونه جانواریو رو داره و بقیه بازیکن ها ایرانی هستن. اما مثلا الجزیره یه سوبیس رو داره که بازیش خوبه ولی بقیه بازیکنهای درپیت اماراتی هستن.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا سطح رو چی بدونی... وجود یکی دو تا بازیکن بین المللی که دلیل بالا بودن سطح لیگ نیست. به نظر من هر کاری هم بکنن نمیتونن به ما برسن. مثلا همین استقلال یه دونه جانواریو رو داره و بقیه بازیکن ها ایرانی هستن. اما مثلا الجزیره یه سوبیس رو داره که بازیش خوبه ولی بقیه بازیکنهای درپیت اماراتی هستن.
    متاسفانه فقط یک سوبیس رانداره غیرازسوبیس فرناندوبایانو و یک هافبک به نام روزاریو ازبرزیل داره که میشند 3 تابرزیلی ودوبازیکن ساحل عاجی دارند به نام دیاکه وتونی که دیاکه تابعیت امارات گرفته وچندتابازیکن ازتیم ملی امارات .من فکر نمیکنم تیم سطح پایینی باشه به نظرت هست؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من با حرفت موافق نیستم

چون بازی این دو تا تیم تابع شرایط قبل شون نیست

مثل فصل قبل

ولی خوب

شانس استقلال توی این بازی خیلی بیشتره
    درسته... تابع شرایط کلی کشور و جامعه ست... با توجه به شرایط فعلی من نتیجه مساوی رو پیش بینی میکنم واسه این بازی...

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اس اس 2-0 اس اس اهواز

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درسته... تابع شرایط کلی کشور و جامعه ست... با توجه به شرایط فعلی من نتیجه مساوی رو پیش بینی میکنم واسه این بازی...
    تحت این شرایط مامحکوم به بردن هستیم ببین سرمربی که وقتی جلوی تیمهای معمولی گل میخوره رنگش مثل گچ سفیدمیشه دردیداری به نام دربی اگرتیمش گل بخوره مطمین باش دست به خودکشی تاکتیکی میزنه

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

منصوریان: آماده رفتنم

ورزش > فوتبال داخلی - « مدیران استقلال هر تصمیمی بگیرند می پذیرم.» این احتمالا آخرین گفت و گوی منصوریان به عنوان مسئول آكادمی فوتبال استقلال است.

كاپیتان فصل قبل و ستاره محبوب این تیم به دلیل اتفاقاتی كه هفته قبل در ورزشگاه مرغوبكار افتاده است تا ساعاتی دیگر از كار بركنار می شود.
    علیرضا منصوریان در پایان نشست كمیته انضباطی باشگاه استقلال تهران پیرامون مسایل پیش‌آمده در مجموعه مرغوبكار و بازی تیم‌های پسران و دختران این باشگاه، گفت:« من در روز این اتفاق در مجموعه مرغوبكار حضور نداشتم اما در هر صورت با توجه به اینكه واعظی آشتیانی خواستار گزارشی از اتفاقات آن روز شده بود، من گزارش مكتوبی را تهیه كردم و به همراه سایر اعضای آكادمی و همچنین تیم‌های نوجوانان و بانوان استقلال در نشست امروز گزارش خود را ارایه كردیم. در نشست امروز به واعظی آشتیانی اعلام كردیم كه هر تصمیمی كه كمیته انضباطی باشگاه بگیرد، تابع آن هستیم و آن را می‌پذیریم.
    این، یك گزارش محرمانه است كه در اختیار باشگاه قرار گرفته است؛ در این گزارش بحث مقصر مطرح نبوده است چرا كه ما مرجع تصمیم‌گیری نیستیم و تنها گزارش خود را به مدیرعامل باشگاه و كمیته انضباطی ارایه دادیم و در نهایت هر تصمیمی كه گرفته شود، حتی اگر تنبیه و توبیخی در كار باشد، تابع نظر این كمیته هستیم. »
    منصوریان درباره انتشار بلوتوث فیلم اتفاقات مجموعه مرغوبكارهم گفت:« من از این موضوع هیچ اطلاعی ندارم و آن را نشنیدم. »
    با وجود ‌آن كه مسوولان آكادمی باشگاه استقلال از اظهارنظر درباره جلسه امروز خودداری كردند، اما برخی شنیده‌ها حكایت دارد كه به احتمال زیاد علی منصوریان مسوول آكادمی از سمت خود استعفا خواهد داد و برای سایر مسوولان آكادمی و تیم نوجوانان هم جریمه نقدی در نظر گرفته می شود.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اغاز ثبت پیشبینی ها
    بازی بعدی
    استقلال اهواز -- -- استقلال تهران
    تاریخ بازی :شنبه 12 بهمن

پیشبینی saeed atletico

استقلال 2 - 1 استقلال اهواز
    فکر کنم 2-1 استقلال تهران ببره.
    استقلال تهران 3 استقلال اهواز 1
    استقلال تهران 2
    استقلال اهواز 1
    استقلال تهران 3
    استقلال اهواز0
    استقلال 4 - 0 استقلال اهواز

اس اس 3 - 1 استقلال اهواز

استقلال 1 استقلال اهواز 0

اس اس تهران 3 - اس اس اهواز 1
    استقلال تهران 3-1 استقلال اهواز

اس اهواز 1-2 استقلال تهران
    استقلال تهران 1 - 0 استقلال اهواز
    َ

3-1 به نفع استقلال تهران
    استقلال تهران 5 - 1 استقلال اهواز
    استقلال 3 ... استقلال اهواز 2

استقلال 3 ... استقلال اهواز 2
    استقلال تهران -2- -1-اس اس اهواز
    استقلال 2 - 1 استقلال اهواز
    استقلال اهواز 1 - 3 استقلال تهران
    استقلال اهواز 1 - 4 استقلال تهران
    استقلال تهران 3 استقلال اهواز 0
    استقلال تهران 2 --- 2 استقلال اهواز
    اس تهران 3 -- اس اهواز 0
    اس اس ايران 2 -- اس اس اهواز 1
    نوشته شده توسط nima101x
    استقلال 3 استقلال اهواز 0

توشته شده توسط arash_m
    استقلال تهران 4 استقلال اهواز0

نوشته شده توسط nasser_zre
    استقلال تهران 2 استقلال اهواز
    استقلال تهران 2 - استقلال اهواز 1

استقلال تهران 3 - استقلال اهواز 0
    استقلال3-استقلال اهواز 1
    Last edited by Alireza Taji; 31-01-2009 at 15:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •