همون آنالوگ سمت راستی
همون آنالوگ سمت راستی
این نام فلش 16 گیگ takems MEM-Drive_easy_II
من تو هیچ بازی افت فریم ندارم ...gta و غیره فکر می کنم افت فریم از جای دیگه ای باشه مشکلش چون وقتی بازی نصب میشه دیگه از درایو اجرا نمی شه بطور کامل ...و نباید اصلا افت داشته باشی ... من زیاد از جزییات ایکس باکس نمی دونم ولی کلان دارم میگم ... ولی رشته کاریم کامپیوتر هست ...
حتی بازی با دی وی دی هم افت زیاد افت فریم نداشتم ....
فقط در بازی های با سرعت بالا مثل gta که با ماشین زیاد سرعت میرفتم اسفالت خیابان بعد چند ثانیه نبود ودر سرعت اوردن پایین بر می گشت اونم با dvd اینطور بود با هارد ایکس که بازی کنی افت فریم که دیگه باید محال باشه ...
باید دلیل افت چیز های زیادی باشه ؟
Last edited by m jax; 07-08-2010 at 11:36.
نميشه گفت تو هيچ بازي افت فريم وجود نداره . يكمش عاديه ديگه .
مثلا واسه من اولين باري كه افت فريم رو خيلي واضح ديدم تو يكي از درگيريهايه RDR بود . اونم يكم بود نه زياد .
اينه ...
![]()
سلام
میخواستمم بدونم تصویر رو1080pخوبه یا1080i
راستی یه سوال که میدونم بی رپته ولی اگه جواب بدید ممنون میشم تو بازی جاست کاز2هیچ ماموریتی ندلرم چی کار کنم تقریبا اول هال بازی ام
تصویر 1080p قطعا بهتره.
به کیفیت 1080p همون Full HD میگن.
تفاوت کیفیت این دوتصویر هم در نوع اسکنشون هست که 1080i نو اسکنش اینتلیسدinterleasd و نو اسکن 1080p پراگرسیو هست.
توی اسکن i کیفیت تا جایی بالا میره که نخواد حجم رو اضافه کنه ولی توی اسکن p افزایش کیفیت با افزایش حجم همراه هست.
خیلی ممنون میشم سوال دوم مرو هم جواب بدی
ممنون
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
چه جور تشخیص بدم کنسولمlt.11داره منظورم اینکه چه جور به کامپیوتر وصل کنم و بعدش چی کار کنم
آقا ممنون...
مشکلم حل شد. فقط نمیدونستم این آنالوگه کلید هم هست یعنی فشارش بدی عمل می کنه
لطفا بهم نخندید![]()
شما بازیهایی رو که wave6 هستنو اگه به راحتی اجرا میکنی LT داری . از این لینک لیست بازیها و wave اونا رو ببینی:
با برنامه abgx هم میتونی wave بازی رو چک کنی تو همین سایت بالا هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کامپیوتر هم درد سر داره به این سادگی ها نیست
یه چیزه با حالم دیدم امروز...
تا وسطای Red dead که رفتم یه کلاه برای آواتارم آزاد شد...
همه ی بازیها اینطوری آیتم unlock می کنی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)