دوستان اگر کسی آنتن برای تقویت سیگنال 4 جی تهیه کرده لطفا تجارب خودش رو بیان کنه. آیا واقعا تاثیر محسوسی دارند؟ فقط برای سیگنالهای ضعیف خوبه یا برای تقویت سیگنال خوب هم موثره
دوستان اگر کسی آنتن برای تقویت سیگنال 4 جی تهیه کرده لطفا تجارب خودش رو بیان کنه. آیا واقعا تاثیر محسوسی دارند؟ فقط برای سیگنالهای ضعیف خوبه یا برای تقویت سیگنال خوب هم موثره
من نمیدونم اصلا من با این خط ایرانسلم حتی یک تماس و sms نمیدم باز دوباره از یک نا کجا آباد پیام میاد از شارژ کم میکنه !!!
تازه تو ecare قسمت کارکرد خط میخوام برم ببینم میگه 500 تومن هزینه اش هست بابا تو کی هستی
دیشب 10 گیگ فایل دانلود گذاشتم اومدم دیدم فقط 6 گیگ تونسته دانلود کنه در حالی کل حجم بسته رو مصرف کرده مسخره هست تبادل ترافیک سوبله چوبله حساب میکنن
ایرانسل
لب مرز
انتن فول ایرانسل در مقایسه با نبود انتن تنهاب اول !! و صد البته اینترنت قابل قبول !! چون با ادج مشکلی نمیبینم تو وبگردی و نرم افزار های شبکه های موبایلی
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk
بله نسل 2 ایرانسل خیلی خلوت تر از همراه اول هست.من چند تا جا تست کردم همراه اول خیلی سرعتش پایین بود در حد 1 کیلوبایت و 0.5 بایت.ولی ایرانسل تا 32 راحت میرفت.نسل 3 همراه اول هم بود بازم نسل دومش داغون بود
شما زنگ بزن اپراتور اگه اس ام اس تبلیغاتی میاد واستون بعدش اگه شماره هاشونو دارید laghv رو بفرستید به همون شماره.تو سیستم اگه اس ام های هزینه دار دارید خود کارشناس از همونجا لغو میکنه.واسه منم پیش اومد زنگ زدم شماره پشتیبانی منو راهنمایی کرد
شیراز اوضاعش ثابت نیست. خیلی وقت ها سرعت 3G از سرعت 4G بیشتره!! یا سرعت 4G به اندازه 20 کیلوبایت هم نیست!
دیشب ساعت 2ونیم صبح دیدم سرعت 4G حدود 100 کیلوبایته، بعد یه چرتی زدم ساعت 4بیست کم دیدم سرعت رسیده به 4.2 مگ! همون لینک ها از همون سرور!
کلا ایرانسل بخاطر قیمت ارزونش مشتری زیاد داره و این روی سرعت و کیفیتش تأثیر گذاشته. خب ملت می بینن سرعت و قیمتش بهتر از ADSL هست میرن اینترنت موبایلی میگیرن؛ نمیشه که به مردم بگی برو پول بیشتر بده اینترنت ADSL بگیر.
اگه اینترنت موبایلی با سرعت خوب می خوای اول رایتل بعد همراه اول سرعت خوبی دارن، طبیعتا قیمتشون هم بیشتره.
نه ایرانسل حجم خوری نداره، منم دیشب 10 گیگ گذاشتم برای دانلود 9.5 گیگ دانلود کرد و حدود 530 مگ هم آپلود کرده بود که حجمم صفر شد.
Last edited by hady1364; 30-11-2015 at 10:12.
سلام
اینطور که من از مطالعه این تاپیک متوجه شدم : انگار 4 جی ایرانسل گیگ دزدی داره و بیش از مقدار واقعی کنتور میندازه ....
پس فعلا بیخیالش بشم ...
برنامه هایی هستن لحظه به لحظه سرعت نت و آپلود رو نشون میدن.سرعت دانلود رو نشون میدن.تا اونجایی که من میدونم ایرانسل حجم الکی نمیخوره.شما نصب کنید بهتون نتیجه رو میده.الکی از حجم کم نمیشه که.شاید شما نرم افزاری نصب کرده باشید که بطور خودکار از حجم کم میکنه چک کنید
این رو دوستمون اون بالا گفته :
اون 4 گیگ یهو کجا رفته ؟ ... یعنی 4 گیگ آپلود داشته ... ؟دیشب 10 گیگ فایل دانلود گذاشتم اومدم دیدم فقط 6 گیگ تونسته دانلود کنه در حالی کل حجم بسته رو مصرف کرده مسخره هست تبادل ترافیک سوبله چوبله حساب میکنن
شما زنگ بزنید اپراتور اونا تو سیستم چک میکنن و میبینن چقدر دانلود و آپلود کردین مشخص میشه.بعد شما نرم افزار نشون دادن حجم و سرعت و نصب کنین اونجا میزنه.بعد شما برین تو تنظیمات و data usage رو ببینید از کدوم برنامه بیشترین دانلود رو کردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)