سلام. نه نیومده هنوز.احتمالا بعد عید فطر دیگه اومده..زنگ بزنگ 09680 داخلی 2 بعدش 0 بهت میگه کجا افتادی..من پدافند هوایی سمنان افتادم ..اول شهریور
سلام. نه نیومده هنوز.احتمالا بعد عید فطر دیگه اومده..زنگ بزنگ 09680 داخلی 2 بعدش 0 بهت میگه کجا افتادی..من پدافند هوایی سمنان افتادم ..اول شهریور
Last edited by majidkorg; 05-08-2013 at 16:17.
سلام بر همگی .لیسانس علوم آزمایشگاهی طبی دارم اعزامم 92.6.1 افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه (مرزبانی) چه جور جایی است.بعدش کجا می افتیم .اگه 2 ماه عقب بیاندازم دوباره همانجا می افتم ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
سلام...
متاسفانه نکته ای رو که بسیاری از افراد قبل از خدمت در نظر نمیگیرن همین مساله ای هست که الان برای شما پیش اومده! ...
مثلا من نمیدونم طرف میخواد جلو رفیقاش کم نیاره ... میخواد بگه من ترسو نیستم ... و میگه هر چی خدا بخواد همون میشه و... هر جا افتادم میرم و... اما همین که اسم نیروی انتظامی میاد طرف خواب شب ازش گرفته میشه ...
همیشه سعی کنید قبل از ارسال دفترچه ببینید میتونید کسی رو پیدا کنید که شما رو یه جای خوب بفرسته یا نه ... یا اگر هم دفترچه پست کردید به محض ارسال دفترچه بردارید و مدارک رو ببرید ببینید میتونید جایی پذیرش کنید یا نه ... سپاه هم صرفا بسیجی نمیگیره ... نمومنش خود بنده و خیلی افراد دیگه که با پیدا کردن شخصی و... تونستن سپاه پذیرش کنن.
الان شمایی که افتادی نیروی انتظامی تنهاراه حلت این هست که بری و درخواست تمدید بدی اگر موافقت شد بیکار نشینی و ببینی این بار کجا می افتی ؛ بلکه مستقیما دنبال آشنا و... باشی تا بتونی یه جای خوب پذیش کنی .
درضمن به غیر از رشته های پزشکی در پادگان ها و مراکز نظامی به شغل و حرفه ای اهمیت نمیدن نمونش رو زیاد دیدم ... مثلا فوق لیسانس مکانیک در دانشگاه دولتی ... صرفا اداری هست و کاری بنا به تخصصش انجام نمیده .
لیسانس ها و فوق لیسانس های زیادی رو سر چهار راه و ... میبینیم کسی حتی ازشون نمیپرسه چه مدرکی داری چه برسه به اینکه بدونن رشته طرف چی هست.
سلام
جذب سپاه اولویت سرباز دیپلمه شاید هر پادگانی در هر دوره 3-4 نفر لیسانس بگیره
اول شما برای پذیرش به پادگانی مراجعه کن که سرباز کم دارن چند تا پادگان هم مراجعه کن به نظر من فرم هم پر کن به یک پادگان بسنده نکن ناامید هم نشو
به حرف دژبانی و سربازا هم توجهی نکن ،ناامیدت میکنن
سلام
نیرو انتظامی تا جایی که من میدونم جالب نیست
تمدید کن، اگه موافقت کنن احتمال اینکه یه جای دیگه بیفتی خیلی بالاست
موفق باشی
نمیخوام ناامیدت کنم ولی فرصت زیادی به اعزامت نمونده! چه جوری میخوای تمدید کنی ؟؟؟
دوست عزیز من مرزبانی ناجا خدمت کردم در آذربایجانغربی ، اکثر همخدمتی هام کرمانشاه آموزش دیده بودن از سربازصفر تا ستوانسوم
یعنی اکثر نیروهای شهید رجایی کرمانشاه رو میدن ایلام یا آذربایجانغربی و یه تعداد محدودتری هم خود کرمانشاه خدمت می کنن
شما حالا که افتادی مرزبانی ناجا تمام تلاشتو بکن هر استانی که تقسیم شدی تو ستادفرماندهی استان بمونی و طرف پاسگاه و گروهان مرزی اصلا نری
اگر هم تو ستاد نموندی لااقل تو گروهان بمون،معمولا همیشه واسه تحصیلکرده ها کار اداری دارن مثل کارگزینی،مخابرات،انبار
خلاصه سعی کن حالا که افتادی مرزبانی ناجا خیلی زرنگ باشی و زود واسه خودت یه مسئولیتی بگیری قبل از اینکه سر از نقطه صفر مرزی در بیاری
اینم بگم کسی نمیاد بگه چی خوندی،چیکار بلدی و ... خودت باید عرضه داشته باشی و زرنگ باشی زود واسه خودت جا پیدا کنی
یعنی بی در و پیکر تر از مرزبانی ناجا تو کل ایران وجود نداره !!! به معنای واقعی هر به هرکیه !!!
شما هم از موقعیت استفاده کن،اگه زرنگ باشی میتونی آسونترین و بی دغدغه ترین خدمت رو در همین مرزبانی ناجا انجام بدی
Last edited by urumchi; 05-08-2013 at 20:51.
سلام دوست گرامی
ببین اولا از نظر تمدید خیالت راحت
من میگم تا 99% تمدید میتونی کنی، چون این تاریخ اعزام یکی از شلوغ ترین هاس اما هرچه زودتر درخواست بدی احتمالش بیشتره
حتی تا 10 روز قبل از تاریخ اعزامم حتی اگه درخواست تمدید بدی راحت قبول میکنن حتی اگه بدون دلیل درخواست بدی
اما اگه با گواهی پزشکی درخواست بدی دیگه قطعی هست
واسه 6/1 دیگه کد خوردی و فقط با پارتی های خاص در حد سردار میشه این کد رو تغییر داد
اما اگه تمدید کنی کد دوباره خورده میشه و میتونی دوباره شانستو امتحان کنی
من خودم دوبار تمدید کردم، دو بار اول نیرو انتظامی بودم اما الآن خداروشکر بدون پارتی و به لطف خدا افتادم خاتم انبیا سپاه
ضمنا عزیز تا جایی که من میدونم بچه های علوم پزشکی خیلی جاها بصورت امریه میتونن پذیرش شن، البته من خودم لیسانس برق دارم
شما شانست بالاس
اما پیشنهاد من به شما اینه
شما قشنگ برو همه جاهایی که امریه میگیرن بررسی کن، تو اینترنت سرچ کن، همه جاهایی که شما رو میخوان بررسی کن ... اما سریع، دست رو دست نزار
خلاصه از یجا که خیالت راحت شد که پذیرش میشی تمدید کن
چون در صورت بلاتکلیفی و اینکه تمدید کنی و باز هم بخوای بیوفتی همونجا که بودی هم اعصاب خودتو خورد میکنی هم خانواده و در اینصورت تمدید نکنی بهتره
سلام
کسی از 18 ماه شدن خدمت خبر نداره؟
دوباره تو پادگان ما شایعه درست کردن![]()
سلام آقا یه سوال من تازه فارغ التحصیل شدم میخوام برا ارشد سال بعد بخونم جواب قطعی ارشد شهریور ماه میاد اما من تیر سال بعد یک سال فراغت از تحصیلم تموم میشه.خواستم ببینم این دو ماه باید اعزام شم یا راهی هست که تمدید کنم موعد اعزام رو؟
Last edited by holyboy; 05-08-2013 at 21:33.
تو بخش سازندگی خاتم الانبیا هستی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)