بابا Lolskill.net را هم فیلتر کردند ... mobafire خوب بود که فیلتر شد ... من به شخصه Match History بازیهای LCS را می بینم و Build و Mastery را چک می کنم.
بابا Lolskill.net را هم فیلتر کردند ... mobafire خوب بود که فیلتر شد ... من به شخصه Match History بازیهای LCS را می بینم و Build و Mastery را چک می کنم.
اینا همه به کنار ، League of Legends Wiki رو هم فیلتر کردند که خیلی نکات خوبی در مورد هیرو داشت که هیچ جا یافت نمیشد
.................................................. .................................................. .
از اول ماه رمضون این وضعیت نت من شده .......
![]()
Last edited by Dark_Priest; 10-06-2016 at 10:17.
سلام باو همه فیلتره ..
quickfind.kassad.in
تو این سایت فقط مینونی اسم افراد رو بدی سابقه شون رو در بیاری ....یا وقتی بازی شروع شد بری اسمت رو بدی کل افراد توی بازی رو میبینی که کی لول بالاست، کی پایینه///خوبیش اینه که شیلتر نیست
در مورد اون نت بالا مال من یه زمانی اسیاتک بود هی اینجوری میشد ....ما بلاخره نفهمیدیم پینگ دست isp هست یا نیست؟![]()
Last edited by loseroneous; 10-06-2016 at 13:21.
الان 2 روزه اینجوری شده واسه من اصلا نتونستم بازی کنم
-----------------------------------------------------------------------------------------
این hextech mystery champion shard هایی که store گذاشتن کسی میدونه تا کی هست ؟؟ همیشگیه ؟؟
هه هه ....
امام زمان ظهورش نزدیکه
پینگ من درسته
صبا دز درست باشه؟ بقیه خراب؟ جلل خالق
سایت op.gg سایت خیلی عالی هستش برای چک کردن بازی هاتون و ....
Last edited by tygod4everything; 11-06-2016 at 10:16.
چرا پینگ ها خراب شده ؟ برا منم یکی دو روزه گاهی اوقات خراب میشه![]()
سلام بچه ها. منم حدود دو- سه هفته س lol رو شروع کردم .
هر کی خواست ادد --> SyntaxTerror , Eune
level 23
اینترنت هم طبق معمول نابوده دلیلش هم همیشه شرکتای زیر ساخته معلوم نیست این کی می خواد درست شه.
پینگ رفته رو 350
پس لرزه های ارزان کردن اینترنت باید باشه
هر وقت حرف مفت زدن بدتر از قبل شده
امروز صبح انقدر پینگ عالی بود تایم اوت هم نبود دلم نمیومد برم امتحان بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)