معلومه تو سطح مدیریت اختلاف نظر شدید بوده در مورد این طرح فکر می کنم یه جورایی اصلا نمی خواستن زیر بار برن اینقدر دیر تعرفه دادن و باز نمی دونن که همینم که دادن چیه!!!
معلومه تو سطح مدیریت اختلاف نظر شدید بوده در مورد این طرح فکر می کنم یه جورایی اصلا نمی خواستن زیر بار برن اینقدر دیر تعرفه دادن و باز نمی دونن که همینم که دادن چیه!!!
توضیحات جدید!!!!!
مشترکین عزیز می توانند تمام مصرف خود را تا سقف اعلام شده از منابع داخلی و یا نیمی از آن را برای ترافیک بین الملل استفاده نمایند.
البته امکان استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی نیز برای کاربران محترم صبانت با نسبت اعلام شده (ترافیک داخلی 2 برابر ترافیک خارجی) فراهم گردیده است.
واقعا متاسفم برای صبانت یه زمانی شرکت خوبی بود دیگه نیست
صبانت تکلیفش رو با خودش روشن کرد بالاخره!! ترافیک داخلی نوشته!
** مشترکین عزیز می توانند تمام مصرف خود را تا سقف اعلام شده از منابع داخلی و یا نیمی از آن را برای ترافیک بین الملل استفاده نمایند.
البته امکان استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی نیز برای کاربران محترم صبانت با نسبت اعلام شده (ترافیک داخلی 2 برابر ترافیک خارجی) فراهم گردیده است.
جالب اینه که از پنل نمی زاره درخواست جمع آوری داد؟ به نظرتون سریع ترین راه تخلیه چیه الان؟
تلفنی درخواست دادن چون مکالمه ثبت میشه (داخل مکالمه نشون بدید از دستور سازمان تنظیم مبنی بر ارسال کمتر از 12 ساعت نامه به مخابرات خبر دارید)
تماس گرفتم می گن باید با تهران برای جمع آوری تماس بگیرید توی پنل ما امکان جمع آوری نداریم یه شماره هم دادن که الان نیستن چون ساعت اداری نیست به نظرتون همچین چیزی واقعا ممکنه که به نمایندگی امکان جمع آوری ندن؟
پشتیبانی 24 ساعته هست. ثبت درخواست جمع اوریم همینطور.
با این شماره تماس بگیرید: 02183853
یک سالی هست به اجبار از صبانت برای منزل پدریم سرویس گرفتم... با توجه به تعرفه ها در سابق و خساست همیشگیشون شک نداشتم بدترین حالت ممکن رو این شرکت پیاده میکنه...
بهترین فرصت برای تخلیه فراهم شده
صبانت برای جمع اوری خیلی اذیت میکنه یه زمانی ازش سرویس داشتم برای جمع اوری 20 روز طولش داد تا آخر رفتم با دعوا و سر و صدا مجبورشون کردم جمعش کنن
متاسفانه با تهران هم که تماس گرفتم همون شماره رو دادن که فقط توی ساعات اداری پاسخگو هست!! رفتم تنظیم مقررات شکایت گذاشتم بابت اینکه توی پنل نمی زارن درخواست داد شاید برای بقیه فرقی کرد ما که رفتیم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)