تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1701 از 2365 اولاول ... 70112011601165116911697169816991700170117021703170417051711175118012201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,001 به 17,010 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام حمید خان ، یه چنتا قطعه انتخاب کردم نظرت رو بگو چطوره یا به صلاح دید خودت هر کدوم لازمه تغییر بده ، ماشین هم که میدونی رانا هستش ،بودجه رو هم تا 3 تومن افزایش دادم . هدیونیت : پایونیر DEH-80PRS ، استیج جلو کامپ کنوود XR-1800P ، استیج عقب XR-1800P ، ساب باکس اینفینیتی 1260 ، آمپ برای کامپ ها پایونیر 8604 ، آمپ مونو برای ساب پایونیر 8601

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

باسلام لطفا راهنمایی کنید
    من یک پخش pioneer 9650دارم بایک جفت باند pioneer 6975 ویک امپ pioneerGM-A6604
    میخواستم راهنمایی ام کنین برای خرید ساب
    چه سابی بگیرم ک بااین سیستم صدای خوبی داشته باشه
    قیمت تا400نهایت

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان و به خصوص آقا حمید،یه سوال داشتم :
    باند 6975 300w ساب hqr3000 به نظر شما بهتره از یک آمپ خوب مثلا Match MA 40FX استفاده کنم یا اینکه یه 8106 کنوود برا ساب بگیریم با یه آمپ 2کانال مثل 527 کنوود بگیرم،چون الان یه 3500 پایونیر وصله به 6975 و یه آمپ مونو Power Bass وصله به ساب و احساس میکنم حجم صدا راضی کننده نیست ! پیشنهاد شما چیه ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام . من رو سمند زیر طاقچه فابریکش یه جفت Kenwood KFC-HQ718 معمولی پشت آبی اصل دارم + یه آمپ Kenwood KAC-M526 + هدد یونیت Pioneer 6750BT .

قبلاً بدون آمپ فقط یه جفت Pioneer 6975s معمولی داشتم ... تفکیک صداش خوب نبود ، توییترهاش ضعیف بود و صداش زیادی بم بود ولی BASS خیلی نرم و دلنشینی داشت ... در کل پرتاب صدا و ویبرش خیلی خیلی خیلی از این Kenwood KFC-HQ718 بهتر بود.

این Kenwood KFC-HQ718 تفکیک صدا و توییترهای محشری داره ولی متاسفانه اصلا BASS نرم و ویبره حتی در حد باند های معمولی 100 تومانی بازار هم نداره ! خلاصه خیلی رو مخه ! بیسش خیلی خشکه و وقتی رو هد یونیت فرکانس 80Hz و 100Hz رو افزایش میدم رو ولوم های بالا صدا دیستورت میشه !! من با انواع تنظیمات مختلف و فرکانس های هد یونیت آشنایی کامل دارم ولی هر کاری کردم اون بیس نرمی که دلم می خواد نتونستم ازش بگیرم.

من به شخصه یه بیس نرم و با ویبره می خوام ... البته مد نظر داشته باشید که به هیچ وجه دوست ندارم صدا از ماشین بیرون بره .... به شدت تفکیک و کیفیت مد نظرم هست نه صدای بلند .

نظرتون چیه ؟ این Kenwood KFC-HQ718 ها رو فقط 10 روزه خریدم .... هنوز 5 ماه از 6 ماه گارانتیش مونده ... ردش کنم بره ؟ چند می خرن ؟ کسی اینجا خریداره ؟

به جاش چی بگیرم ؟

یا کلا پیشنهادتون اینه که ساب و یه آمپ جدا واسه جبران BASS و ویبره بگیرم ؟

پیشاپیش واسه کمکی که می کنید ممنون.
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 17-01-2015 at 13:33.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان و به خصوص آقا حمید،یه سوال داشتم :
    باند 6975 300w ساب hqr3000 به نظر شما بهتره از یک آمپ خوب مثلا Match MA 40FX استفاده کنم یا اینکه یه 8106 کنوود برا ساب بگیریم با یه آمپ 2کانال مثل 527 کنوود بگیرم،چون الان یه 3500 پایونیر وصله به 6975 و یه آمپ مونو Power Bass وصله به ساب و احساس میکنم حجم صدا راضی کننده نیست ! پیشنهاد شما چیه ؟
    سلام
    اگر 6975 سریه قدیم واصلی هست باید توان مناسب بهش بدی.متاسفانه آمپلیفایر خوب کمیاب شده تو بازار.اگر میتونی یه hdp4 بگیر.اگر خواستی من از نمایندگی برات میتونم تهیه کنم.منتها قیمت بگیر تو pm بهم بگو.
    فدات شم دادا.اشتباه تایپی بود دیگه ببخشید.پخشم 7056...خب حالا ب نظر شما آمپ چی بذارم 4کانال؟استیج جلو آمپ خور که مچ بشه با کاپا 11 و نیازی به خرابکاری در وبرشکاری و... نباشه قدرت و کیفیت خوب با قیمت حدود 150 چی پیشنهاد میکنین؟8400 کنوود یا 847f یا درگستر209 یا ....؟!!!درضمن اون دکمه روی باندای کاپا رو که میزنم کوچکترین تفاوتی تو بیس وتریبل احساس نمیکنم.داستانش چیه؟!!!
    مخلصم.
    آمپ قیمت مناسب و کیفیت مطلوب Match MA 40 FXمیتونی بگیری.570 تومن درگ استر DAK 1204 هم گزینه خوبیه.فکر کنم 750 باشه.
    اون دکمه برای تغییرات تو لول تیوتر هست.
    دوستان بهترین پخش تا قیمت 1000000 تومان چیه نمی خوام تصویری باشه بزرگ هم نباشه فقط خوش صدا باشه وضوح صداش بالا باشه و صدای تیزی نداشته باشه مثل پایونیر
    الان 9650 پایونیر دارم صداش تیزه
    کنوود 7056 رو امتحان کردم هم زیبایی پایونیر رو نداره و هم تنظیماتش خیلی سخته و صفحه led خوبی نداره
    کنوود پخش بهتری در سال 2015 وارد ایران میکنه یا نه کسی خبر داره یه مدل که هم خوش صدا باشه و هم led با کیفیت تری داشته باشه
    از پاسخگویی شما ممنونم
    دوست خوبم فعلا گزینه های موجود پایونیر 80PRS و 8019 کن وود هست.
    من رو رنج 1500 میخوام هزینه کنم حالا هر چی میشه با این قیمت خوب بست رو بهم پیشنهاد بدید حالا فقط پخش بشه با دوتا باند یا ... پیشنهاد شما چیه؟
    پخش 7056
    یه جفت کامپوننت هلیکس e62C هم فعلا میبندیم جلو حدود 1 تومن میشه.تا بعدا پولتون رو جمع کنید تا یه آمپ 4 کانال و یه ساب هم عقب نصب نمائید کیفیت خیلی خوب میشه.206 هاچ بک بود دیگه؟
    هر دو کالا هم اگر خواستی باقیمت خوب قابل تهیه هست.
    حمید آقای گل خسته نباشید
    اول اینکه به نظر شما آمپ 5602 برای ساب 1260 مناسبه یا نه؟
    دوم اینکه استفاده از تبدیل یک به دو rca تاثیری تو کیفیت نمیذاره؟
    سپاسگزارم
    ممنونم. لطف داری.
    کمی براش زیاده.ولی مراقب باشی مشکلی نداره.
    بله 100% اگر تبدیل بی کیفیت باشه کالما محسوس هست.
    دوستان سلام.حمید آقا سلام
    من یه جفت کواک هول هوش200تومن میخوام فعلا قصد خرید ساب ندارم.به نظر شما کدوم یکی از اینا ازبقیه مناسب تر یا شایدم هیچکدوم
    6995 پایونیر
    6994 کنوود
    7158 جی وی سی
    6995کنوود
    9633 اینفینیتی.
    690 هرتز
    بیشتر بیس نرم واسم مهمه .آمپلی هم دارم.
    سلام
    7158حجم بیس خوبی داره.فقط به خاطر 5way بودنش کمی تیزه.
    باسلام لطفا راهنمایی کنید
    من یک پخش pioneer 9650دارم بایک جفت باند pioneer 6975 ویک امپ pioneerGM-A6604
    میخواستم راهنمایی ام کنین برای خرید ساب
    چه سابی بگیرم ک بااین سیستم صدای خوبی داشته باشه
    قیمت تا400نهایت
    آمپتون اصلا برای 6975 (اگر اصلیه)کافی نیست.برای ساب هم قدرت کافی نداره.
    شما باید ابتدا یه آمپ خوب با قدرت حد اقل120 وات در هر کانال روی امپدانس 4 اهم تهیه نمائید.ضمنا تو رنج 400 هیچ کالائی نمیتونید تهیه کنید. فی رو باید افزایش بدید.

6. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید خان ، یه چنتا قطعه انتخاب کردم نظرت رو بگو چطوره یا به صلاح دید خودت هر کدوم لازمه تغییر بده ، ماشین هم که میدونی رانا هستش ،بودجه رو هم تا 3 تومن افزایش دادم . هدیونیت : پایونیر DEH-80PRS ، استیج جلو کامپ کنوود XR-1800P ، استیج عقب XR-1800P ، ساب باکس اینفینیتی 1260 ، آمپ برای کامپ ها پایونیر 8604 ، آمپ مونو برای ساب پایونیر 8601
    حامد جان سلام.
    پخش خوبه ولی 8019 کیفیتش بهتره.با کامپ و ساب و آمپ8604 خیلی موافق نیستم. اگر عجله نداری بزار من یه فکری بکنم ببینم چی میتونم برات جور کنم.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من رو سمند زیر طاقچه فابریکش یه جفت Kenwood KFC-HQ718 معمولی پشت آبی اصل دارم + یه آمپ Kenwood KAC-M526 + هدد یونیت Pioneer 6750BT .

قبلاً بدون آمپ فقط یه جفت Pioneer 6975s معمولی داشتم ... تفکیک صداش خوب نبود ، توییترهاش ضعیف بود و صداش زیادی بم بود ولی BASS خیلی نرم و دلنشینی داشت ... در کل پرتاب صدا و ویبرش خیلی خیلی خیلی از این Kenwood KFC-HQ718 بهتر بود.

این Kenwood KFC-HQ718 تفکیک صدا و توییترهای محشری داره ولی متاسفانه اصلا BASS نرم و ویبره حتی در حد باند های معمولی 100 تومانی بازار هم نداره ! خلاصه خیلی رو مخه ! بیسش خیلی خشکه و وقتی رو هد یونیت فرکانس 80Hz و 100Hz رو افزایش میدم رو ولوم های بالا صدا دیستورت میشه !! من با انواع تنظیمات مختلف و فرکانس های هد یونیت آشنایی کامل دارم ولی هر کاری کردم اون بیس نرمی که دلم می خواد نتونستم ازش بگیرم.

من به شخصه یه بیس نرم و با ویبره می خوام ... البته مد نظر داشته باشید که به هیچ وجه دوست ندارم صدا از ماشین بیرون بره .... به شدت تفکیک و کیفیت مد نظرم هست نه صدای بلند .

نظرتون چیه ؟ این Kenwood KFC-HQ718 ها رو فقط 10 روزه خریدم .... هنوز 5 ماه از 6 ماه گارانتیش مونده ... ردش کنم بره ؟ چند می خرن ؟ کسی اینجا خریداره ؟

به جاش چی بگیرم ؟

یا کلا پیشنهادتون اینه که ساب و یه آمپ جدا واسه جبران BASS و ویبره بگیرم ؟

پیشاپیش واسه کمکی که می کنید ممنون.
    سلام مهدی جان.
    718 یکی از بی کیفیت ترین اسپیکرها تولید کن وود .هست. من تعجب کردم که شما از تفکیک صدا و تیوتیرهاش تعریف کردید؟!اتفاقا همه به خاطر حجم بیسش میرن 718 میخرن و سریع مثل شما پشیمون میشن.تازه میگن حجم صداش هم بعد مدتی کاهش پیدا میکنه.نکته بعدی آمپلیفایر مورداستفاده تون هست. اونم چندان تعریفی نداره.
    من پیشنهادم فروش هر دو اینها هست. اینجا که خودتون استاد هستید خرید و فروش ممنوع می باشد .تو فرومهای همسایه میتونید لینک فروش باز نمائید.
    اگر حجم بیس بالا میخواهید MTX سریه 8000 مدل T8693قویترین اسپیکر 9*6 بازار هست. حدود 660 تون قیمتش هست.یه آمپ خوب هم میخواد که اونم حدود 800 به بالا باید براش هزینه پرداخت کنید.
    یا از برند اینفینیتی کاپا مدل 693.9i رو تهیه کنید.بیس نرمی داره ولی حجم صدای MTX رو نداره.

10. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر 6975 سریه قدیم واصلی هست باید توان مناسب بهش بدی.متاسفانه آمپلیفایر خوب کمیاب شده تو بازار.اگر میتونی یه hdp4 بگیر.اگر خواستی من از نمایندگی برات میتونم تهیه کنم.منتها قیمت بگیر تو pm بهم بگو.
    بله 6975 هارو سال 88 خریدم،hdp4 یکم قیمتش بالاست،در مورد آمپیلی هلیکس نگفتین به نظرتون ارزش داره این 2تا آمپ هارو رد کنم بره یه دونه Match 40FA بگیرم ؟ تو حجم صدا و قدرت بیس تغیری ایجاد میشه ؟
    یه سوال دیگه وقتی ولوم رو بیشتر از 50 میبرم بیس کم میشه و صدای باند ها بیشتر میشه،این مشکل از چیه ؟ ( ماشین پراید،باطری فابریک (اتمی نیست) ) .

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام حمید جان ، اوکی اصلا عجله ندارم حمید جان هر گلی زدی به سره خودت زدی ، راستش روی ماشین قبلیم 8019 رو داشتم خیلی عالی بود ولی دوست دارم این بار 80prs رو تجربه کنم راستی حمید جان می خام پرتاب صدای خوبی همراه با کیفیت عالی داشته باشم ، خیلی گلی حمید جان

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام مهدی جان.
    718 یکی از بی کیفیت ترین اسپیکرها تولید کن وود .هست. من تعجب کردم که شما از تفکیک صدا و تیوتیرهاش تعریف کردید؟!اتفاقا همه به خاطر حجم بیسش میرن 718 میخرن و سریع مثل شما پشیمون میشن.تازه میگن حجم صداش هم بعد مدتی کاهش پیدا میکنه.نکته بعدی آمپلیفایر مورداستفاده تون هست. اونم چندان تعریفی نداره.
    من پیشنهادم فروش هر دو اینها هست. اینجا که خودتون استاد هستید خرید و فروش ممنوع می باشد .تو فرومهای همسایه میتونید لینک فروش باز نمائید.
    اگر حجم بیس بالا میخواهید MTX سریه 8000 مدل T8693قویترین اسپیکر 9*6 بازار هست. حدود 660 تون قیمتش هست.یه آمپ خوب هم میخواد که اونم حدود 800 به بالا باید براش هزینه پرداخت کنید.
    یا از برند اینفینیتی کاپا مدل 693.9i رو تهیه کنید.بیس نرمی داره ولی حجم صدای MTX رو نداره.
    یا خدا ! حمید جان شما ماشالله خیلی فازت سنگینه ! خیلی گرونن اینایی که گفتی ... شما در نظر بگیر ما قدرت خرید اینایی که فرمودید نداریم ... اصلا به کارم نمیاد این همه قدرت صدا ... ما یه تفکیک خوب صدا + بیس نرم می خوایم ... من کلا بچه قانعی هستم ....

با همین آمپ چه باندی جایگزین کنم ؟

بین اینا کدوم رو تایید می کنی ؟

JVC 7158

Kenwood 6995

Pioneer 6975 V2

Pioneer 6995

یا اصلا هیچ کدام همین 718 رو تحمل نماییم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •