تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1701 از 2376 اولاول ... 70112011601165116911697169816991700170117021703170417051711175118012201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,001 به 17,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

علی نظری جویاری:
    از حضور مبعلی در استقلال، استقبال می كنیم

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز رضایت از وضعیت این تیم در جدول رده بندی لیگ برتر گفت: از پیوستن ایمان مبعلی به تیم استقبال می كنیم .

علی نظری جویباری به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال هم اكنون در جدول رده بندی شرایط بسیار خوبی دارد و در هفته های اخیر نتایج خوبی كسب كرده ایم و فاصله امتیازی تیم با سایر مدعیان بیشتر شده است تا مدعی اصلی قهرمانی باشیم.

وی درباره صحبت های اخیر مبنی بر قضاوت داوران به نفع تیم استقال برای قهرمانی این تیم گفت: تا چند هفته قبل كه ذوب آهن در صدر جدول بود همین صحبتها درباره این تیم گفته می شد اكنون نیز درباره استقلال مطرح می شود، و این نشان دهنده آن است كه این صحبتها هیچ پایه و اساسی ندارد و تنها برای تخریب صدر نشینان زده می شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

برای تماشای بازی حریفان آسیایی/ نماینده استقلال به عربستان رفت

باشگاه استقلال برای زیر نظر گرفتن حریفان خود در رقابت‌های آسیایی نماینده‌ای را به عربستان اعزام كرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، یكی از اعضای كادر فنی استقلال برای زیر نظر گرفتن دیدارهای الاتحاد راهی عربستان می‌شود. تیم استقلال در رقابت‌های لیگ قهرمانی آسیا با تیم‌های الاتحاد عربستان، الجزیره، امارات و ام صلال قطر همگروه است. پیش از این نیز نماینده تیم الاتحاد عربستان برای تماشای دیدار استقلال و صبای قم به ایران سفر كرده بود

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

هاشمی نسب در گفتگو با مهر:
    پولم را ندهند بازی نمی کنم / لازم باشد ناگفته های فوتبال را می گویم

بازیکن تیم فوتبال پیام مشهد گفت: پس از دیدار با استقلال تهران در تمرینات پیام شرکت نکردم و تا زمانیکه پولم را ندهند برای این تیم بازی نخواهم کرد.

مهدی هاشمی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت این باشگاه گفت: نمی دانم در باشگاه چه خبر است زیرا پس از بازی با استقلال تنها یکی دو بار در تمرین این تیم شرکت کردم و تنها دور زمین دویدم و پس از آن دیگر سر تمرین حاضر نشدم.

وی با بیان اینکه حرفهای زیادی برای گفتن دارد که به موقع آنها را بیان می کند، اظهار داشت: من تاکنون تنها 28 درصد از مبلغ قراردادم را دریافت کرده ام ولی بخاطر تعهدی که به تیم دارم، فعلا در مورد مشکلات موجود صحبت نمی کنم و منتظرم ببینم در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد.

مدافع تیم فوتبال پیام مشهد خاطرنشان کرد: گفتند با دراختیار گرفتن سهام تیم توسط تربیت بدنی استان مشکلات مالی حل می شود اما هنوز وضع پیام هیچ تغییری نکرده است. زمانیکه 22 سالم بود برای گرفتن حقم از تیم های بزرگ تهرانی جنگیدم و از حق خودم دفاع کردم و امروز هم با تجربه ای که دارم نمی گذارم حقم خورده شود.

هاشمی نسب در پاسخ به این سوال که آیا دوری از فوتبال باعث افتش نخواهد شد؟ اظهار داشت: نه این مسائل اصلا مهم نیست. مطمئن باشید با شرایطی که دارم می توانم 2 سال دیگر هم به بهترین شکل بازی کنم زیرا به عملکرد خودم ایمان دارم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نمی خواهد در این مدت برای تیم دیگری خصوصا تیم های دسته اولی بازی کند، تاکید کرد: بازی کردن برایم مهم نیست، اگر می خواستم بازی کنم در همان ابومسلم می ماندم. من یک نیم فصل را به خاطر خداداد و بدون دریافت حق و حقوقم در پیام بازی کردم.

مدافع تیم فوتبال پیام مشهد در پایان با بیان اینکه برایش چیزهای دیگری به غیر از مادیات مهم است، گفت: تنها برای کسی بازی می کنم که ارزشش را داشته باشد. دیروز برای خداداد بازی کردم و امروز صبر می کنم ببینم چه اتفاقی خواهد افتاد و پس از آن در خصوص آینده ام تصمیم می گیرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

در حالی که تیم فوتبال استقلال در رقابت‌های لیگ برتر نتایج خوبی کسب می‌کند کادر مدیریت این تیم نیز فعالیت‌هایی را بیرون از میدان مسابقه انجام می‌دهد تا بازیکنان در کمال آرامش به کار خود ادامه دهند.

امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، درباره فعالیت‌های این باشگاه اظهار: "قراردادی را که با اسپانسر منعقد کرده بودیم برای 13 بازی بود که پول کامل آن را طی چند فقره چک دریافت کردیم، اما تاریخ این چک‌ها برای سال جدید است، ولی تا پایان رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی آرام حامی مالی جدید روی پیراهن‌ها قرار می‌گیرد."

وی افزود: "این اسپانسر تنها در رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی از تیم حمایت می‌کند و برای رقابت‌های آسیایی از اسپانسر دیگری استفاده خواهیم کرد که بخش بازاریابی در حال پیگیری جذب این اسپانسر است."

آشتیانی همچنین ادامه درباره کمک مالی سازمان تربیت بدنی گفت: "سازمان قراربود کمک مالی به استقلال بکند، اما مبلغ 400 میلیونی که از آن صحبت شده به باشگاه پرداخت نشده و پول‌هایی که به بازیکنان پرداخت می‌شود از منابع باشگاه بوده است."

مدیرعامل استقلال در ادامه درباره تشکیل کمیته انضباطی در مورد تخلف تیم‌های پایه گفت: "به مسئولان کمیته انضباطی اعلام کرده‌ام که بدون پذیرفتن توصیه و عاری از فشارهای احتمالی در مورد خاطیان تصمیم گیری کنند. حتی اگر ورود و خروج بانوان و آقایان با یکدیگر همزمان بوه است را در تصمیم‌گیری لحاظ کنند و بدون در نظر گرفتن هیچ موردی مسائل را بررسی كرده و تصمیم‌گیری کنند و در تمامی موارد شئونات اسلامی باید حفظ شود."

آشتیانی همچنین درباره شرایط فعلی استقلال در رقابت‌های لیگ برتر گفت: "استقلال راه خود را پیدا کرده و با صمیمیتی که بین گروه وجود دارد حرکت رو به جلو خود را ادامه خواهیم داد."

مدیرعامل استقلال در مورد برنامه 90 نیز خاطرنشان کرد: "قصد ندارم درباره حقانیت برنامه‌ای صحبت کنم. فقط می‌خواهم بگویم هر رسانه و یا سازمانی باید در مسیر توسعه فوتبال کند و به همین خاطر رسانه‌ای که قصد چنین کاری را دارد باید در کار خود نوآوری داشته باشد تا نقاط ضعف خود را پوشانده و ضریب خطا خود را پایین بیاورد."

وی ادامه داد: "اگر قرار است انتقادی صورت بگیرد باید در جهت اصلاح باشد نه اینکه انتقاد حکم انتقام را داشته باشد و وسیله‌ای برای تخریب افراد شود. باید از انتقاد استفاده بهینه شود."

وی همچنین درباره تغییر نکردن زمان دیدار دربی گفت: "ما وظیفه داشتیم اعتراض خود را در فضایی احترام‌آمیز بیان کنیم و این کار را انجام دادیم. دیگر نمی‌توانیم برای فدراسیون فوتبال تعیین و تکلیف کنیم و به همین خاطر امیدوارم تغییر نکردن زمان دیدار باعث به وجود آمدن حواشی احتمالی نشود."

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می تونید پیشبینی کردن را شروع کنید.

تو اهواز باز سختی داریم نباید بخاطر پیروز مقتدرانه ی که در بازی رفت بدست اوردیم مغرور بشیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    استقلال تهران 3 استقلال اهواز 1

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هستند
    حجازی: چون صادقانه صحبت می کنم مرا به ۹۰ دعوت نمی کنند
    خدايا،باراللها،پروردگارا شر حجازي و عليزاده را از سر فوتبال ما مخصوصا تيم محبوب ما بكن.

آمين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من فکر می کنم پرگل تر باشه
    4-2 به نفع استقلال

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خدايا،باراللها،پروردگارا شر حجازي و عليزاده را از سر فوتبال ما مخصوصا تيم محبوب ما بكن.

آمين.
    باهات موافقم.الهی آمین

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

فکر کنم 2-1 استقلال ببره. به امید پیروزی برابر استقلال اهواز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •