ممنون
شاید داره بر اساس همون ترافیک اصلی حساب میکنه ! یعنی باید تقسیم بر 4 کنیش ، یعنی 5.5 گیگ مصرفت بوده
ممنون
شاید داره بر اساس همون ترافیک اصلی حساب میکنه ! یعنی باید تقسیم بر 4 کنیش ، یعنی 5.5 گیگ مصرفت بوده
خواهش می کنم
همون5.5 گیگ هم مصرف نکردم!!!! خیلی عجیبه
Downstream Upstream SNR Margin :11.0 8.0 db Line Attenuation :23.5 23.0 db Data Rate :4096 960 kbps Max Rate :6016 1184 kbps
دمت گرم داداش چقدر زود زنگ زدی
فرقی کرد سرعت تو وب گردی ؟
چاکرم
32 دقیقه ای در صف انتظار بودم
اره خیلی بهتر شده هم در وب گردی هم در لود شدن اینستاگرام !!!! (هرچند پشتیبانی گفت که نویز دارم رو اپلود ولی باز قابل قبوله)
کی بهت گفته بود داداش
خب خدارو شکر
والا هم تو همین تاپیک خونده بودم ، هم خودم 1 سال پیش از صبانت داشتم وقتی اپلودم رو روی 1 مگ گذاشتن سرعتم بهتر شد یه خرده
پس شماهم زنگ بزن اوکی کن
از بعد از ظهر هم تلگرام ظاهرا مشکلش برطرف شده حداقل برای من
وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:
✒در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:
" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "
چقدر خشن بهش می گی.
بجای این کار اشکال طرح کلمه حداقل 128 رو دقیق بگو که متوجه مشکل بشه.
+
همچنین اگر می خوای کمک کنی بهتره پیشنهاد بدی حداقل ها باسه هر طرح چقدر باشه ( و البته نه دستوری ) که یک پس زمینه ذهنی به خود وزیر و تیمش بده![]()
مگه چکار برامون کرده که انقدر ملایم بگم؟! گور پدرش. لیاقتش فحش های رکیک بود تازه خیلی خوب گفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)