3 و خورده ای گیگ حجم هدیه است(هست)که میاد روی ترافیکت![]()
3 و خورده ای گیگ حجم هدیه است(هست)که میاد روی ترافیکت![]()
دارن اینترنت رو به اینترانت تبدیل می کنند اونوقت چند تا آدم اینجا از بالا رفتن سرعت دانلود شبانه خوشحالند ! چه خوش خیال
دیشب زنگ زدم به پشتیبانی می گم سایت ها با تاخیر برای من باز میشه ! میگه عه چه جالب ! میگه با چه پروتکلی سایت ها رو باز می کنی ؟ از عمد بهش گفتم چه فرقی داره ؟ یک ساعت از رو کتاب برام خوند چه فرقی داره؟بدش بهش گفتم عزیز من , من وقتی می خوام سایت باز کنم می زنم گوگل . کام به پروتکل کاری ندارم که می خوای با حرفای گنده خودت سر منو شیره بمالی , بعد می گه این چه طرز صحبته می گم عزیز من به جای اینکه بگید مشکل داریم چرا منو تو ذهن بیمارت مسخره می کنی؟
آخه یکی نیست بگه تایم اوت چه ربطی به پروتکل داره !
بعد می گم ولش کن من ازت معذرت می خوام . حالا چرا پینگم بالاست؟ میگه خیلی راحته برو یه سرویس کاهش پینگ بگیر , خیلی خوبه سرعتشم عالی , بعد گفتم سایتی واسه تبلیغ نداری ازش بخرم , نمی دونم چرا قطع کرد ! می ترسم رک گوییم آخر همین اینترنت رو ازم بگیره
تو پنلت میتونی قسمت کارت شارژ وارد کنی حجم بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این غیر عادی بودن سرعت به دلیل اختلال در سیستم اکانتینگ هست که مثل چاقوی دو لبه هست هم خوبه مثل همین سرعت بالا هم بده چون بعضی شب ها میزان مشخص حجم دانلودی میفته تو روزانه وشما به هیچ وجهه نمی تونی چیزی رو ثابت کنی(که من 2 هفته پیش این بلا سرم اومد) این حرف های پشتیبان منطقه ای بود و گفت بزودی رفع میشه
ضمنا این مشکل فقط تو بعضی آی پی ها اتفاق میفته که شانسی گیرت میاد و اگر مودم ریست بشه باز همون سرعت حلزونی نصیبت میشه وفقط در بعضی شب ها
Last edited by milad azad; 10-12-2015 at 13:22.
منم نمیدونم چرا چند تا آدم اینجا از یکطرف همش مثل زنها ناله و شیون سرمیدن و از طرف دیگه از پشت تلفن به آدما فحش میدن ولی حضوری که میرسه یهو تغییر لحن داده و چهره ی مودب بخودشون میگیرن
مخابرات همینه رفیق.هر کی خیلی خطش خرابه مجبور که نیست مخابرات زپرتی رو بگیره. خود من از 84 تا حالا ispهای مختلف رو امتحان کردم کم و بیش یکجورایی همینن. بخوای هی باهاشون چینگ چینگ کنی فقط اعصاب نداشته ی خودت رو به فاک دادی و اسمت بینشون بد در میره. رک گویی کلا یک چیز دیگست جانم
از نکات جالب مخابرات اینه که من کلا 1.4 گیگ فایل برای دانلود گذاشتم اما تو ریزمصرف 1.7 گیگ شبانه مصرف شدهخب روازنه رو هم همینطوری حساب میکنن که حجما زود تموم میشه دیگه!!!
نرخ هر گیگ در طرح 2020 (بدون مودم)
سرویس 20 گیگ 2180 ت
50 گیگ 2036 ت
80 گیگ 1795 ت
120 گیگ 1662 ت
150 گیگ 1666 ت
160 گیگ 1697 ت
170 گیگ 1679 ت
180 گیگ 1664 ت
200 گیگ 1637 ت
220 گیگ 1615 ت
با در نظر گرفتن طول دوره ی 20 ماه
و اینکه نرخ هر گیگ ترافیک آزاد بالاست (حدود 3600 ت)
نتیجه اینکه بصرفه ترین سرویسش طرح 120 گیگ هست (100 گیگ ترافیک + 20 گیگ هدیه)
ضمنا همونطور که حدس می زدم 2020 خرید سرویس از 38113.ir و نمایندگی های دیگه رو بخاطر احتمال بروز مشکلات مالی و عدم پیگیری های بعدیش توصیه نمیکنه![]()
الان از ۲۰۲۰ بگیریم رو ۱۰ مگ میبندن ایا؟
چرا عزیزم مجبورم ! می فهمی زوریه زوری
- - - Updated - - -
چرا عزیزم مجبورم ! می فهمی زوریه زوری
پیامک آمد که فلانی با توجه به رو به اتمام بودن دوره ی شما به 851CC.COM مراجعه کرده و %70 تخفیف بگیرید! عجب
رفتم نرخ سرویس هاش رو که مال مخابراته نگاه کردم بمقدار ناچیزی کمتر از 38113.ir/taarofe.aspx بود تست کردم زمانی که به درگاه بانکی وصل میشه نه تنها از تخفیف و این صحبتا خبری نیست بلکه مبلغ بالاتری نسبت به 38113.ir و خود مخابرات 2020 میخواد کسر کنه! لابد به بهانه ی ارزش افزوده و این مزخرفات
عجب خر تو خریه توی این مخابرات. انگار هر کدوم از کارمندانش رفته یک سایت جعلی راه انداخته به نیت چاپیدن مشترکین بی اطلاع
همشون یک کاسه ای زیر نیمکاسه دارن. حواستون جمع باشه به این سایتهای تقلبی شون اعتماد نکنین
Last edited by HardwareMaster; 10-12-2015 at 22:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)