تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1700 از 1746 اولاول ... 70012001600165016901696169716981699170017011702170317041710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,991 به 17,000 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اینا به کنار . جانگلر خوب دقیقا کی رو پیشنهاد میدید که بتونه بازی رو carry کنه ...من xin ,j4.hecarim.jax.phantenon. رو بلدم .. .اما j4 و heca دمیج کمی دارن تو 1v1 ......بیشتر نیاز به تیم ورک دارن.. پانتنون هم که اخر بازی کلا میمیرم ..xin عال بود که با این پچ جدید ریدن تو بیلدم///انصافا xin اصلا خدا بود همه رو میزدم..... jax اصلا قلقش دستم نمیاد ..... موندم کی رو بخرم...//
    Hecarim و J4 که خیلی شاخ هستن ... شما اگر یادبگیری درست باهاشون بازی کنی خیلی خوبن خصوصا Late Game خوبی دارند (از لحاظ تیم فایت) ولی جانگلر خوب Elise هست که به نظر من یکم سخت هست Lee Sin هست که قلق داره . Late گیم کلا باهاش سخت میشه کار کرد ... Vi هم جانگلر خوبی هست و Voli فیلم هندی راستی Maokai یادم رفت و Diana چرا من Amumu یادم رفت
    باید ببینی کدوم به سبک بازیت می خوره ... توی رنکهای پایین چمپ خر دمج بشین برا جانگل چون اکثرا شعور تیم فایت در سطح پایین هست

2. 2 کاربر از Penta-KS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

بعضی Champ ها رو هر چقدر بکشی بازم آیتم ببندن شاخ میشن مثل Jax ، Garen و ... البته تو رنک اینارو پیک نمیدن چون دشمن نمیزاره که اینا بهشون نزدیک بشن
    توی low elo قضیه فرق داره این چمپ ها خوراکن من با garen از سیلور یک رفتم گلد

4. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اینا به کنار . جانگلر خوب دقیقا کی رو پیشنهاد میدید که بتونه بازی رو carry کنه ...من xin ,j4.hecarim.jax.phantenon. رو بلدم .. .اما j4 و heca دمیج کمی دارن تو 1v1 ......بیشتر نیاز به تیم ورک دارن.. پانتنون هم که اخر بازی کلا میمیرم ..xin عال بود که با این پچ جدید ریدن تو بیلدم///انصافا xin اصلا خدا بود همه رو میزدم..... jax اصلا قلقش دستم نمیاد ..... موندم کی رو بخرم...//
    در ادامه ی حرف های اقای Penta_KS باید بگم ک اگه برات مهم نیست ک با چ چمپی حال میکنی ینی لذت میبری از بازی کردن باهاش(چون ب نظر من هشتاد درصد برد ب همین بستگی داره) amumu و چمپ های late خیلی ب درد برنز و سیلور میخوره چون اکثرن توی برنز و سیلور بازیا خیلی طول میکشن مئل 40 min اینا یا حتا 50 min ولی اگه میتونی بازیو خیلی سریع قبل از اینکه تیمت خیلی فید بده جمع کنی و زیر 30 min ببری و ب اسکیل خودت اعتقاد داری چمپ هایی مثل lee sin برای همین کارن early to mid game خیلی خوبی دارن ولی late game بدی دارن و خیلی ریسک داره برا low elo چون اگه نتونی بازیو زود تموم کنی شانس باختت خیلی زیاد میشه حتا اگه اسکورت 12/1/8 باشه

پ.ن:amumu فول ap باید بری ن تانک

6. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

تو برنز و سیلور چمپی که اول بازی خوب بشه گنک کرد
    سخت هم نباشه مثل لی

فقط و فقط

Volibear

شما اول بازی ای بگیر. فروگ رو بزن. بعد بلو. حتی می تونی گرگ ها رو هم بزنی و پرنده ها رو و رد
    ولی اگر تیمت خیلی باحال هستند
    فروگ رو بزن و بعد بلو و بعد برو سریع روی رد. و بعدش هم شروع کن به گنک کردن وسط یا بالا ( چون رد رو زدی اینجا نزدیکه )
    اگر تیمت زبون فهم باشن ( تو برنز؟ سیلور؟ داریم ؟ ) بهشون بگون لطفا پوش ندید . بعد از تو خود رودحونه نرو. از اون طرفش که نزدیک پرنده ها یا بلو هستش. یعنی اونجایی که یک کوچولو بیای این طرف تاور اول اتک میزننت.
    از اونجا کیو رو بزن. سرعت میگیری میری رو یاره. میندازیش بالا. تا خواست به خودش بیاد یک ای میکنی. بعد هم هلسش کم بود یک دبلیو
    میره اون دنیا

حالا رونه چی میخوای؟
    رونه می تونی مثل جنگل من بگیری که یک رونه استاندارد برای جنگلرهایی مثل یی هستش ولی به درد شیوانا جکس و زین ولی هم میخوره

9تا آرمر
    9تا مجیک رسیست
    بقیه همه رو اتک اسپید میگیری
    آیدی من Realrooser هستش
    تو قسمت رونه می تونی ببینی

آیتم هم
    اول که ایتم تانکی جنگل ( اگر تیمت تانک زیاد هستش می تونی ایتم اتک اسپید جنگل ) رو بگیری. ولی به نظرم همون تانکی رو بگیر
    یک بوت با اسپید بالا مثلا اون بوت سفیده اسمش یادم نیست ( البته ریدن بهش رفته. پس می تونی بوت آرمر یا مجیک رسیست بگیری. یا حتی بوت اتک اسپید. ولی بوت نینجا ( همون آرمری ) باگه برای خودش
    بعد اولین آیتم بعد از جنگلر البته باید Deadman plate یا مثلا radius omen بگیری
    بعدش هم اسپریت ویساج ( البته بستگی داره تیم اگر ای پی هستش دشمن. اول این )
    بعد ایتم سوم اگر تیمتون توش تانک بالا و ساپورت هست. می تونی یک تیتانیک بگیری ) اگر نه یک آیتم تانگی دیگه مثل همون رادیوس امن. یا مثلا گاردین انجل یا مثلا اون کیج. همون که اتکت که میدن یکدفعه یک شیلدی میده. این خیلی اپیه.

البته نکته مهم.
    ولی از چمپ هایی هستش که اول بازی اپی هستش ولی آخرای بازی دیگه فقط تانک هستش و مثل چی هم نسبتا میمیره.
    خوب باید چه کار کرد؟
    2حالت داره. حالت اول خوب بازی کنی و تیم دشمن سارند بده یا تیمت خوب باشن و پوش بدید ببرید

حالت دوم : وقتی میری دشمن رو گنک کنی. سعی کن کیل ها رو به تیمت بدی. اینطوری اینها گریه نمی کنند که کیل ها رو تو گرفتی . بعد اینکه تیمت فید میشن و آخر بازی انشالا میبری
    و اینکه سعی کن. تا می تونی گنک کنی. چون گنک که زیاد بکنی

تیم دشمن شروع می کنه به گریه کردن و اعصابش خورد میشه. بعد به جنگلر خودشون میگه مثلا ولی دشمن 4 5 بار گنک کرده. تو هیچ بار
    بعد چون دیویژن برنز هستش و بچه هستند. جنگلر دشمن میگه خفه شو گا.....
    بعد دعوا شروع میشه و دشمن همدیگر رو فلیم می کنند. بعد تیم دشمن چون جنگلرشون گنک نکرده هی میرن فید میدن از قصد و میمیرن

خلاصه ی این بازی این هستش که
    اگر خدا بهت کمک کنه و یک تیم زبون فهم گیرت بیاد که پوش ندن و بزارن دشمن پوش بده = تو راحت گنک می کنی = جی جی ول پلی

در مورد اینکه جکس هم قلقش گیرت نیومده علتش شاید همین رونه ات باشه. مثل این هستش یی رو بخوای با رونه ای دی بازی کنی. شما رونه ای که من گفتم رو بگیر
    ببین چقدر راحت انشالا میای بالا

مستری هم مثل من گرفتی چه بهتر
    من چند جور مستری دارم. ولی برای کار شما
    یکی مستری جنگل ای دی
    یکی مستری جنگل تانکی
    با توجه به بازی و اینکه کدوم خودت بهتر می تونی باهاش بازی کنی. یکیش رو بگیر. یک مدت با ولی تمرین کن. خیلی چمپ توپیه.

جکس رو هم با رونه من تمرین کن تست کن

یی هم که اپیه . ولی با اینکه ملت به یی میگن ایزی چمپ. ولی استاد شدن باهاش سخته. مخصوصا گنک باهاش اول بازی سخته. ولی اگر قلقش دستت بیاد خیلی توپه

در کنار جنگل به نظرم می تونی وسط با ویگار بازی کنی که بسیار اپی تشریف دارند و یا کاتارینا. که تو الو پایین ماشالا جواب میده. چون ملت بیق هستند نمی تونند استانش کنن التیش رو

خلاصه برو ببینم چه می کنی

خوب برای اینکه بهتر متوجه بشی رو نقشه نحوره گنک درست رو نشونت میدم

نقشه گنج جان سیلور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by tygod4everything; 09-06-2016 at 10:15.

8. 2 کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

1, گنگ بالا
    خوب فرض کنیم شما طرف قرمز هستی. یعنی طرف راست نقشه
    برای گنک طبق عکس یا از طرف بیست میای میری تو باش گنک می کنی.
    یا از طرف جنگل اونجایی که تو نقشه گفتم
    بستگی به این داره چقدر یار تو پوش داده

اگر هم اون طرف که باز گفتم. راستی حتی اگر حتی سمت آبی هستی. بازم می تونی از طرف جنگل دشمن بری و گنکش کنی. چون یارو معمولا خیلی وارد بزاره تو روخونه میزاره. تو باش نمیزاره

2.گنک وسط رو هم که عکس معلومه از کجا بری. هیچ وقت از رودخونه نرو. چون دشمن ببینتت فرار می کنه. مگیر اینکه خیلی پوش داده و داره تاور شما رو میزنه

3.گنک پایین هم مشخصه. معمولا تو باش رودخونه وارد هستش. اونم پینک. پس وقتی میری دشمن میبینه فرار می کنه
    پس اگر قرمز هستی. تیمت باید یکمی پوش بده و از تو باش بیای منتظر باشی تو باش. و به تیمت بگی بزارن اونها پوش بدن و بعدش بوم

یا نه فرض می کنیم قرمزی دشمن پوش داده. باز از رودخونه نمیره. از همون پشت اژدها میری . چرا چون تو باش تو رودخونه احتمالا پینک یا وارد گزاشتند

حالا آبی بودی؟ از طرف بیس یا همون جنگل میای میری تو باش. انشالا که وارد نزاشتن. دشمن تا یکمی پوش داد

یک فلش کیو بعد ای. ساپورتت هم انشالا یک استانی چیزی داره. دشمن میمیره
    کلا تو رودخونه وارد هستش. مخصوصا تو باش هاش. پس باید از مسیری غیر از رودخونه بری روی دشمن. مگر اینکه دشمن خیلی پوش داده باشه. اون وقت حواسش به رودخونه نباشه.
    وقتی هم رو دشمن میخوای بری. چندین بار پینگ بده قبلش یا بنویس دارم میام بالا رو گنک کنم. قبل از اینکه رو دشمن هم بری. یک زمانبندی بکن که اول یارت با دشمن درگیر شه. که حواسش به پشت سرش که شما قرار هستش بیای نباشه

حالا فرض میکنیم تیمت مثل گوسفند پوش داده و هیچ جوره نمیشه گنک کرد. البته گفتم وقتی پوش هم سگی میده. شما باید بری تو باش. به زودی جنگلر دشمن میاد تیمت رو گنک کنه و شما از باش میپری بیرون و گنک میکنی. بهش میگن کانتر گنک

ولی فقط و فقط باید خدا کمکت کنه و یک تیم زبون فهم گیرت بیاد که وقتی میگی پوش نده پوش ندن

حتی تو گلد 4 هم ملت میگی پوش ندن مثل گاو بعضی ها پوش میدن. بعد شروع می کنند به گریه کردند که مثلا دشمن فلان بار گنک کرده

خوب اینجا 2 نظریه وجود داره

1. طرف اسکین زیاد خریده و ریوت بهش فری وین داده این اومده بالا

2. یکی براش الو بوستش کرده از برنز

اینجا به صورت ناگهانی یک حالت سوم هم پیش میاد این هستش که ای بی دات کام اکانت خریده. من دیدم طرف سیزن قبل پلات بوده الان گلد 5. مثل گاو بازی میکنه. داد میزنه از ای بی اکانت خریده.
    خلاصه اینکه مثل همیشه میگم
    خدا بهت لطف و کمک کنه = شانس میاری = تیم زبون فهم = پوش نمیدن وقتی میگی نده = گنک می کنی = فری وین

گرفتی چی میگم ؟
    Last edited by tygod4everything; 09-06-2016 at 10:28.

10. 2 کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

در مورد j4 مشکل اینجاست که همیشه تنها میفتم هیچکس هم کمک نمیکنه ..در نهایت اگه طرف adc معمولی باشه میزنم اما اگه فید باشه میزنه رنده میکنه...
    اقا توضیح جامع و کاملی بود این نقشه با حال بید..این voli رو خریدم..امتحان کردم .انصافا خداست ...1v1 رو 99% مواقع میزنه .گنکش هم عالیه ..جانگل کلیرش هم سریع///voli .heca رو از این به بعد میچسبم بهش...
    ممنون بابت توضیحات ..
    در کل adc , jgl میزنم ...بقیه از حوصله من خارجه..

12. این کاربر از loseroneous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

راستی اگه بتونی با Gragas خوب گنک بدی جانگل خوبی هست و تو Teamfight قشنگ فاتحه همه رو میخونه

14. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

راستی اگه بتونی با Gragas خوب گنک بدی جانگل خوبی هست و تو Teamfight قشنگ فاتحه همه رو میخونه
    اره چند باز بازی کردم ultاش یه جوری قلق داره انگار.... ..یه بار میزدم میفتاد اینور ..یه بار میزدم میفتاد اونور....اگه اشتباه نفهمیده باشم،اگه بیفته به هر لبه میره اونور..
    اصلا بعضی وقتا تیم جوریه که ادم میگه بازی رو پاک کنم برم سی خودم...
    تا حالا دید این vel" coz بیفته ساپورت تیم مقابل ..واقعا روح و روان ادمو داغون میکنه...همیشه لاین پایین رو میبازم وقتی اون ساپورته با اون ultاش
    Last edited by loseroneous; 09-06-2016 at 18:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ناراحت نباش در پچهای آتی قرار هست نگاهی به ساپورت داشته باشند ... این مدل ساپورتهای مسخره که فقط توی رنکهای پایین هست واقعا روی اعصاب هستند و بسیار جواب چون اکثرا شعور ADC ها پایین هست (بدتر از Annie Supp Full AP ) نیست که اخره مسخره بازیه ... من خودم Main Supp هستم Janna و جدیدا Bard میخوام پلی بدم ... اگر ADC ایم خوب باشه 90% مواقع لاین را می برم ولی ADC حیوان باشه دیگه جی جی وی پی ایزی
    در کل توی برنز و سیلور پایین کلا Carry چمپ خیلی نسبت به Passive Support جوابتر هست و من را واقعا عذاب میده.
    دوستان Zac هم چمپ خوبی هست که من خودم گرفتم برای تست ... ایشاالله جواب بده باهاش بیام گلد
    یا حق
    سوالی بود ingame هم جواب میدم ... دوستانی هم دارم که تجربه زیاد دارند می تونند بیشتر کمک کنند ... خلاصه ما همه جور هستیم
    Shimino71 EUNE

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سایتی که فیلتر نباشه و Build های جالبی داشته باشه میشناسین?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •