تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1700 از 4428 اولاول ... 700120016001650169016961697169816991700170117021703170417101750180022002700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,991 به 17,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه pc-wans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا حالا چند تا پست زدم هنوز مورد تایید قرار نگرفته مشکل چیه؟

2. این کاربر از pc-wans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من سرویس یک مگ دارم و سرعتم روزها 220 کیلوبایته و شبها هم از 100 کیلوبایت کمتر نمیشه و شبها حدود 3 گیگ دانلود دارم.پارس آنلاین بر خلاف شاتل کسی رو بخاطر دانلود زیاد محدود نمیکنه.اگه زیاد اهل دانلود هستین سرویس یک مگ بگیرین چون سرعتش با 512 یکیه اما دانلود شبانش بیشتره و یه جورایی میشه گفت مخصوص اوناییه که اهل دانلود های زیاد هستن.

پ ن : دوستان دیگه ای هستن که با سرویس یک مگ شبها 4 گیگ و 5 گیگ هم دانلود دارند.
    مرسی دوست عزیز. من در اصل می خواستم از حداقلش مطمئن شم که این جور که شما می گین 100 حالا یه ذره بالا پائین.

4. این کاربر از persiangulf7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مرسی دوست عزیز. من در اصل می خواستم از حداقلش مطمئن شم که این جور که شما می گین 100 حالا یه ذره بالا پائین.
    خواهش میکنم.
    اگه منطقه مخابراتی خیلی خیلی شلوغ باشه سرعت با یک مگ ممکنه به 85 کیلوبایت برسه اما میتونم بهتون اطمینان بدم دانلود شبانتون از 2.5 گیگابایت کمتر نمیشه.البته از ساعت 12:30 تا 6:59 یعنی با ترفند.

6. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

QUOTE=csssaeed;7001723]پارس آنلاین در کنار سرویس محدود سرویسهای نامحدود هم میفروشه.با قیمت و سرعت پایین.یعنی اینطور نیست که شما مجبور به انتخاب طرحهای محدود باشین.طرحهای نامحدود هم داره.فرض کنیم بخواهیم زنگ بزنیم به نظر شما چه اتفاقی میفته؟اول اینکه باید با سرعت دانلود 220 کیلوبایت خداحافظی کنیم (چون طبق قانون کشورمون کاربرای خانگی حق دانلود با سرعت بالاتر از 16 کیلوبایت رو ندارن).و دوم هم اینکه همه ی کاربرای خانگی که از شرکت پارس آنلاین سرویس های 256 و 512 و 1024 رو بدون ارائه مدرک گرفتن به دادگاه احضار میشن.(پارس آنلاین رسما اعلام کرده در این زمینه مسئولیتی نداره و ارائه مدرک استفاده اداری به عهده کاربر هستش).در ضمن قانون محدودیت سرعت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) برای کاربرای خانگی توسط سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای خدمات دهنده اینترنت ابلاغ شده حالا بریم بهشون بگیم پارس آنلاین به جای سرعت 16 کیلوبایت به ما سرعت 220 کیلوبایت میده؟که چی بشه؟این اینترنتی هم که الان داریم نابود بشه؟ شما داری از ما میخوای قانونی رو پیگیری کنیم که میخواد سرعت دانلود کاربرای خانگی رو به 16 کیلوبایت کاهش بده.[/QUOTE]
    نه بابا دادگاه کجا بود . سرعتمونو 128 می کنن .
    انقدر هم زنگ بزنیم زنگ بزنیم نکنین . هر کی به قانون و انضباط عقیده داره تشریف ببره 128 مخابرت نامحدود بگیره.چون طبق قانون سرعت بالای 128 بدون مدرک حرام مطلقه و به نظام ضربه می زنه.
    حالا با ذکر یک مثال سخنمو تموم می کنم" یه گدا دم در خونه ما با بلندگو نعره میزد و روضه می خوند. این برادر عقب افتاده من با موبایل زنگ زد 110 که بله من سر درد دارمو اینها . 110 هم گفت الان مامور می فرستیم اقا شب شد یارو بساطشو جم کرد رفت خونشون پلیس نیمود که نیومد.
    و

8. این کاربر از dark-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

قربون آدم چیز فهم.منم دارم میگم اگه واقعا شرکتها بخوان قانونی عمل کنن سرعت همه ما میشه 16 کیلوبایت.در مورد اون دوستمون نمیدونم اما من 100 سال سیاه حاضر نیستم پای اینترنتی که سرعتش 16 باشه یه ریال هم خرج کنم.به قول آمریکایی ها:
    !!!No Way in HELL
    Last edited by csssaeed; 14-05-2012 at 20:00.

10. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خواهش میکنم.
    اگه منطقه مخابراتی خیلی خیلی شلوغ باشه سرعت با یک مگ ممکنه به 85 کیلوبایت برسه اما میتونم بهتون اطمینان بدم دانلود شبانتون از 2.5 گیگابایت کمتر نمیشه.البته از ساعت 12:30 تا 6:59 یعنی با ترفند.
    این منطقه بیشتر اداریه پس فکر نمی کنم مرکز مخابراتیش شبا اون قدر شلوغ باشه ولی والا بعد از این 6 ماه آخر که شاتل گند زد و منم 90% موقع ها محدود بودم من به همون 85 هم راضیم

راستی راهی هست که من بتونم رانژه الان خطمو زودتر کنسل کنم؟ مثلا مستقیم از خوده مخابرات؟ چون شاتل به من گفت 15 روز طول می کشه در صورتی که پارس گفت 7 روز! (اگه جاش اینجا نیست ببخشید نمی دونستم کجا بپرسم)

12. این کاربر از persiangulf7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این منطقه بیشتر اداریه پس فکر نمی کنم مرکز مخابراتیش شبا اون قدر شلوغ باشه ولی والا بعد از این 6 ماه آخر که شاتل گند زد و منم 90% موقع ها محدود بودم من به همون 85 هم راضیم

راستی راهی هست که من بتونم رانژه الان خطمو زودتر کنسل کنم؟ مثلا مستقیم از خوده مخابرات؟ چون شاتل به من گفت 15 روز طول می کشه در صورتی که پارس گفت 7 روز! (اگه جاش اینجا نیست ببخشید نمی دونستم کجا بپرسم)
    رانژه شدن خط یا از رانژه در اومدنش کاریه که تو مخابرات کمتر از 5 دقیقه طول میکشه.اما شرکتی که ازش اینترنت میگیرید باید درخواست رو به مخابرات بفرسته و اونا هم خط رو از رانژه خارج کنن.معمولا نباید بیشتر از یک هفته طول بکشه اما این 15 روزی که گفتن به این خاطره که میخوان یه خورده وقت بگذره تا مثلا شاید یه کاربر که هر روز به اینترنت نیاز داره به خاطر این چند روز دوری از اینترنت از تصمیمش منصرف بشه و تو همون شرکت بمونه.

14. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته از ساعت 12:30 تا 6:59 یعنی با ترفند.
    شما هنوزم از این ترفند استفاده می کنی؟ آخه تو پست اول زده "بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست"؟

16. این کاربر از persiangulf7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما هنوزم از این ترفند استفاده می کنی؟ آخه تو پست اول زده "بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست"؟
    بله هنوز کار میکنه و چیزی از ترافیک کم نمیکنه. بهتره اینجور بگیم که تو اکثر مناطق کار میکنه و فقط تو بعضی جاها از کار افتاده و جواب نمیده.

18. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسی میدونه سرعت دانلود و آپلود در برنامه BW METER رو چند باید گذاشت تا در بازی آنلاین زیاد از حجم کم نکنه و به راحتی بشه بازی کرد؟

20. این کاربر از mag net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •