خوب مشکل از فرانسه وآلمانه. باید بیان یه دوره کلاسهای کلاهبرداری براشون بذارن تا راه بیفتن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب مشکل از فرانسه وآلمانه. باید بیان یه دوره کلاسهای کلاهبرداری براشون بذارن تا راه بیفتن.
درود
دوستان سرویس من الان حدود 2 هفته شده که خوب شده حتی بهتر از سرویس دریافتی من قبل از قضایای اخیر(افت سرعت 3 ففته ای) . فکر میکنم برای دیگران هم حل بشه به زودی با کمی صبر که البته به حق هم صبر کردن با اون سرویس دریافتی سخته. به هر حال شاتل شروع به افزایش پهنای باند کرده تو مراکز و یکیش هم مرکز مخابراتی منطق ما بود.......
با این حرفت من و سر دادی سمته پارس آنلاینا...![]()
دوستان البته زیاد عجله نکنید.
پارس انلاینم به پارس افلاین شهرت داره![]()
بچه ها يه نكته جالب ، مي خواستم ببينم از موقعي كه سرعت شاتل خراب شده تاپيك چقدر جلو رفته كه به نتيجه زير رسيدم :
تاپيك تو 15 ماه 1400 صفحه (ماهي 93 صفحه) جلو رفته ولي از 45 روز پيش تا حالا 300 صفحه جلو رفته(ماهي 200 صفحه) كه نشون دهنده وضع خراب شاتله
به اميد روزي كه تاپيك شاتل ماهي 10 صفحه بر جلو![]()
البته به خاطر همين هم هست كه من صبر كردم
وگرنه با اون سرعت ،سريع ميرفتم پارس آنلاين ميگرفتم
البته يه دليل ديگشم اينه كه اينجا تايپيك نداره ،اگه آي اس پي خوب و معروفي بود ،حتما اينجا تايپيك براش ميزدن!
انصافا يه آي اس پي آدميزاد و بدون مشكل نداريم!
همه از دم كلاهگذار!
اگه يكيشون مثل آدم سرويس بده ،بقيه هم ياد ميگيرن!
البته مشكل ريشه اي تر از اين حرفاست
البته داتکم فکر کنم خوب باشه.
دوستم 128 داره.سرعتش fix روی 15 هست.البته یه ذره بالا پایین داره.نامحدود هم میده 27 تومن.
این شاتلم حالا از مشکلاته فعلیش بگذریم بعضی از فیمتاش خنده داره.
هزیته ی اولیش 25 تومنه در حالی که شرکتای دیگه 10 تومن می گیرن.هزینه ی 1 گیگ هم 9 تومنه که در مقابله شرکتای دیگه زیاده.
البته احتمالا برای شما که تهرانی 25 تومنه ، وگرنه شهرستان ،راه اندازی همه سرویسا 15 تومنه!
اینو میگیره تا یه موقع به سر کسی نزنه که بخواد سرویسشو عوض کنه
ترافیکاش خنده داره ، حداقل هر شرکتی ماهی 5 گیگ جزو سرویسش هست ، ولی شاتل به زور میگه 3 گیگ ، اگه بیشترم میخوای 9 تومن!
همه جای دنیا رقابت پیش میاد بین شرکتا . هم خودشون پیشرفت میکنن هم قیمتا میاد پایین هم سطح کیفیت بالا میره
اما تو ایران رقابت که پیش نمیاد هیچ هر کی برای خودش یه قیمتو یه کیفیتی (کیفیت که چه ارض کنم) میده کاری هم به دیگری نداره . پیشرفت بی پیشرفت.
میگن همینی که هست . درو پیکر که نداره . مشکل ما ریشه ایه باید از ریشه درستش کرد .
امروز 24 بهمن سرويس افتضاحه !
سرعت دان بين 5 تا 10 كيلوبايت متغيره ديگه شورشو در آوردن
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)